facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor A+B Adviesgroep

A+B Adviesgroep

Info

Heb je behoefte aan financieel deskundig advies en/of begeleiding, een bredere blik, met ruimte voor humor en een lekkere bak koffie? Wij zijn jouw financieel adviseur!

Geschiedenis

Je eigen adviseur, een vast aanspreekpunt. Iemand die ernaar streeft om je in je totaliteit te kennen. Niet alleen qua cijfers, maar ook qua normen, waarden en dromen. Iemand die je onafhankelijk en objectief advies geeft op basis van jouw situatie en toekomstvisie.

Onze gespecialiseerde adviseurs staan klaar om met je mee te denken en voor elke vraag een passende oplossing te bieden. Past deze persoonlijke aanpak bij jou? Dan zijn wij graag jouw financieel adviseur!



"Heb je behoefte aan financieel deskundig advies en/of begeleiding, een bredere blik, met ruimte voor humor en een lekkere bak koffie? Wij zijn jouw financieel adviseur!Je eigen adviseur, een vast aanspreekpunt. Iemand die ernaar streeft om je in je totaliteit te kennen. Niet alleen qua cijfers, maar ook qua normen, waarden en dromen. Iemand die je onafhankelijk en objectief advies geeft op basis van jouw situatie en toekomstvisie.Onze gespecialiseerde adviseurs staan klaar om met je mee te denken en voor elke vraag een passende oplossing te bieden. Past deze persoonlijke aanpak bij jou? Dan zijn wij graag jouw financieel adviseur!"
Adres: Beurtschipper 9, 3861 SB Nijkerk (gemeente)
Telefoonnummer: 033 245 48 70
Stad: Nijkerk
Route: Beurtschipper 9
Postcode: 3861 SB


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
SDG Facilities B.V. SDG Facilities B.V. 124 meter SDG Facilities richt zich al 25 jaar op het projectmatig invullen van functies zoals ...
Adoptics Adoptics 450 meter Adoptics begeleidt medewerkers bij het optimaal gebruik maken van hun digitale werkpl...
Covebo Payroll & HR Covebo Payroll & HR 761 meter Covebo Payroll & HR zorgt ervoor dat jouw salarisadministratie en HR-taken Gewoon Goe...
Actief Ouderschap Actief Ouderschap 1 km Actief Ouderschap helpt professionals en ouders om samen te werken om de talenten van...
Pijpers Bronbemalingen B.V. Pijpers Bronbemalingen B.V. 1 km Doen goed werk hier op de bouwplaats
CUMELA Nederland CUMELA Nederland 1 km Inzicht in de kosten
MOS Select bv MOS Select bv 1 km Leuk bedrijf, en erg betrokken. Na een leuk gesprek met Goos van MOS Select, heeft hi...
Lightboxx Lightboxx 2 km Heel fijn geholpen bij Lightboxx! Ze hebben een prachtig lichtontwerp gemaakt voor de...
Quant Base Quant Base 2 km Top big data bedrijf
HRgeregeld HRgeregeld 2 km Top hr voor elke onderneming! Jouw eigen, complete hr afdeling op afstand inclusief ...
Fundwijzer Fundwijzer 2 km Alle proposities van de populairste Crowdfunding websites!
Recensies
Ik ben zowel privé als zakelijk al meer dan 15 jaar klant bij A+B Adviesgroep. Op beiden fronten ben ik zeer tevreden met het advies die ze geven, het werk wat ze verrichten, en de dienstverlening die ze geven. Echter, ik zou ze wel afraden!!! Ze doen het zo goed, dat het lijkt of dat ze meer klanten hebben dan ze kunnen bedienen. Will je uitstekend advies, maar je hebt geduld, dan is A+B Adviesgroep 100% aan te raden. Wil je snel, maar wellicht minder betrouwbar advies, ga AUB naar een ander kantoor. Jeroen/ Tequila Unlimited B.V.
Dat was weer heeeleeemaaaal TOP A+B..!! Weer snel, weer keurig verzorgd, weer betrouwbaar als altijd en weer die goeie onderbouwing daarbij. Je Aalt hebt me ondertussen al heel wat jaren -ik durf niet te zeggen hoe lang al- het gevoel gegeven dat ik een van je belangrijkste klanten ben... hebben al je klanten dat gevoel?
A+B Adviesgroep is een heel fijn administratiekantoor. Het contact is erg persoonlijk, ze staan altijd klaar om vragen te beantwoorden en advies te geven, en denken ook zelf mee over aanpassingen en / of verbeteringen. Zeker voor mij als ondernemer is het heel belangrijk om te weten dat ik met vragen op administratief gebied bij professionals terecht kan. Kortom, niets dan lof!
4 sterren wat mij betreft echt waard. Ok, mijn administratie is niet zo ingewikkeld, maar in de laatste 16 jaar, heb ik volgens mij nooit iets te klagen gehad. Servicegericht en komen indien nodig zelfs aan huis. Korte lijntjes en helder advies. Ik blijf voorlopig!
Zeer ervaren professionals die mee- en verder denken om het maximale te kunnen genereren voor de klant. Goed bereikbaar en zeer vriendelijk...had ik 20 jaar eerder moeten doen!
Erg fijn boekhoudkantoor, denken met je mee en zijn erg vriendelijk! Mede door hun goede advies, hebben we 10 jaar geleden toch de overname van ons mooie bedrijf kunnen realiseren!
Al 15 jaar een zeer tevreden klant. Altijd alles goed geregeld, snel en deskundig antwoord. Prijs kwaliteit verhouding is ook erg goed. kortom een bedrijf die er is voor hun klanten.
Kundig, denken goed mee. Doen niet meer dan nodig, dus zelf boekhouding voeren is geen probleem. Uurtarief redelijk tot heel netjes/
Al +/- 16 jaar een meer dan tevreden klant bij Aalt. Enorm betrokken, vakkundig, accuraat en altijd vriendelijk. Een absolute aanrader!!!!!
Fijn direct contact en prettige deskundige mensen met verstand van zaken. vandaar dat wij ook al jaren klant zijn en hopen te blijven.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid