facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor A&A Clinic

A&A Clinic

Info

“A&A Clinic is een privépraktijk in Amsterdam voor injectables (botox-behandelingen / filler behandelingen) en huidverbetering."

Geschiedenis

“A&A Clinic is een privépraktijk in Amsterdam voor injectables (botox-behandelingen / filler behandelingen) en huidverbetering."

Adres: IJburglaan 835, 1087CL Amsterdam
Telefoonnummer: 0203379564
Stad: Amsterdam
Route: IJburglaan 835
Postcode: 1087CL


Recensies
Vertaald door Google Aan de ene kant is het erg lekker, hoewel naar mijn mening meer finetuning van sommige gerechten nodig is, aan de andere kant ben ik het beu om zoveel geld te betalen, NIS 900 per paar is veel En dat is zonder gek te worden op het menu. Het ontwerp is erg grijs, volgens de advertenties is er veel geld in de plaats geïnvesteerd, maar uiteindelijk bleek het naar mijn mening een donkere en grijze ruimte te zijn met een hele grote balk, over de hele lengte van de bar zit een vervelende LED-strip die het tafelen belemmert. Onze ober was zeer behulpzaam en vriendelijk, maar het is moeilijk te zeggen dat hij het menu echt kende en zeker de gerechten van het menu naar de smaak van de gasten voor hem. Het eten is, zoals altijd in de restaurants van Bo Neria, erg lekker, vooral de voorgerechten broer. We belden kussens en ze was een perfecte hap De tweede blauwe tonijn is ook erg lekker We kregen ook een heerlijke Kratz-sushischotel De sheitel-tartaar was ook perfect met de wasabi Onze krabcursus met de brioche kwam na het hoofdgerecht uit, dus het was niet echt mogelijk om te antwoorden vanwege de delicate smaken. Het hoofdgerecht, noedels en kalfsamandelen, was heerlijk, hoewel ik het te zout vond De salade van bieten en walnoten was naar onze mening niet geslaagd Origineel בשורה אחת טעים מאוד אם כי דרוש לדעתי עוד פיין טיונינג של חלק מהמנות מצד שני נימאס לשלם כל כך הרבה כסף 900 שח לזוג זה המון וזה ממש בלי להתפרע על התפריט. העיצוב מאוד אפור, הושקע במקום הרבה מאוד כסף לפי הפירסומים אבל בסוף לדעתי יצאה חלל חשוך ואפור עם בר מאוד גדול שלאורך כל הבר יש פס לד מעצבן שמפריע לסעודה אולי יש כאלה שידיגו שזה יפה אני גם לא חושב שזה יפה נח לסועדים ולצוות זה בטוח לא!! המלצר שלנו היה מאוד שירותי ואדיב אבל קשה להגיד שהוא באמת הכיר את התפריט ובטח שלו להטעים מנות מהתפריט לטעם של הסועדים שמולו. האוכל כמו תמיד במסעדות של בו נרייה טעים מאוד בעיקר היו טעימות מנות הפתיחה אח. ניקראה כריות והיא היית ביס מושלם השנייה טונה כחולה גם טעים מאוד יצאה לנו גם מגש סושי קראץ טעים טרטר שייטל גם היה מושלם עם הווסאבי מנת הסרטנים שלנו עם הבריוש יצאה אחרי המנה העיקרית כך שלא באמת היה אפשר לענות מטעמים העדינים שלה אחיר הנודלס המנה העיקרית נודלס ושקדי עגל היית טעימה אם כי לדעתי מלוחה מדי סלט הסלק והגוזים היה לא מוצלח לדעתנו
Vertaald door Google We boekten twee maanden van tevoren een plek met veel verwachtingen. Het is belangrijk op te merken - ik ben niet een van die mensen die gehecht raken aan klein en onbevredigend voedsel. De ervaring bij een was absoluut de moeite waard. Het is aan te raden om voor een maaltijd te gaan waar je een aantal voorgerechten en hapjes bestelt, waar ik een aantal happen had die de lekkerste waren die ik ooit in mijn leven heb gegeten. Ik geef niet graag veel geld uit aan eten, maar de ervaring bij een was het waard. De zalmbijtcursus in voorgerechten - een must. Visspies vanaf de eerste - een echte aanrader. De sushi is geweldig. We namen de sashimi en de zoete rijst. Je kunt zien dat aan elk detail is gedacht en dat elke hap gewoon een genot is. We aten de mousse-kaas als toetje - we hadden geen verbinding, de volgende keer zullen we de doos met snoep bestellen. We vertrokken voor NIS 440 per koppel, vol maar niet vol, en zeer tevreden. Sterk aanbevolen restaurantje! Origineel הזמנו מקום חודשיים מראש עם המון ציפיות. חשוב לציין - אני לא מהאנשים שמתחברים לאוכל פלצני קטן ולא משביע. החוויה בa לגמרי הייתה שווה את זה. מומלץ ללכת על ארוחה בה תזמינו כמה ראשונות ופתיחים, שם היו לי כמה ביסים שהיו הטעימים ביותר שאכלתי בחיי. אני לא אוהב להוציא הרבה כסף על אוכל אבל החוויה בa הייתה שווה את זה. מנת הביס סלמון בפתיחים - חובה. שיפוד דג מהראשונות - מומלץ מאוד. הסושי מדהים. לקחנו את הסשימי ואת האורז המתוק. רואים שחשבו על כל פרט וכל ביס הוא פשוט תענוג. אכלנו לקינוח את המוס גבינה - פחות התחברנו, פעם הבאה נזמין את קופסת הממתקים. יצאנו ב440 שקל לזוג, שבעים אך לא מפוצצים, ומאוד מרוצים. מסעדה מומלצת מאוד!
Vertaald door Google We zaten met 4 stellen om 19.00 uur er was geen andere tijd en deze tijd duurde ook lang om te vangen Het is belangrijk op te merken dat we van Taizo houden, een meer stedelijke sfeer, zilveren tafels, een drukke plaats, veel obers die elk een andere rol hebben. Eerst brachten ze ons frisdrank en we vroegen om een ​​wijnkaart te zien, van de rosé-selectie die in het restaurant was, was er maar één om te proeven en we namen die aan het einde. We hebben in totaal ongeveer een kwartier gewacht tot een serveerster met ons kwam praten over het eten uiteindelijk noemden we haar onafhankelijk. De serveerster overtuigde ons om een ​​eigen menu te nemen. Het meeste eten was naar onze smaak. De gerechten kwamen heel snel aan in het begin was het leuk in het latere proces om een ​​beetje te zijn Zo gestrest dat ze naar ons toe kwamen om ons uit te leggen dat we over een half uur moeten vertrekken en dat er nog steeds gerechten zijn die niet zijn uitgekomen en al op ons wachten!?. Dus spraken we met de gastvrouw af dat ze nog maar één gerecht en dessert zouden meenemen. Uiteindelijk duwden ze ons 2 gerechten. Op uw vraag eisten ze natuurlijk dat we betalen voor het extra deel dat werd gepusht. Zoals je op de foto's zult zien, zijn de kosten niet goedkoop en we zullen er even niet over klagen, het probleem begint dat het kostenvoordeel het niet per se waard is... We vertrokken, er waren veel mensen die in de rij stonden te wachten om het restaurant binnen te gaan, we hadden weinig tijd, ze duwden ons een gerecht dat we niet wilden en uiteindelijk vertrokken we met een onaangenaam gevoel. Origineel ישבנו 4 זוגות, בשעה 19:00 לא היה זמן אחר וגם המועד הזה לקח הרבה זמן לתפוס חשוב לציין שאנחנו מתים על הטאיזו, אווירה יותר עירונית, שולחנות כסופים, מקום עמוס, המון מלצרים שלכל אחד יש תפקיד אחר. בהתחלה הביאו לנו שתייה קלה וביקשנו לראות תפריט יינות, מתוך המבחר רוזה שהיה במסעדה היה אחד רק לטעום ולקחנו אותו בסוף. חיכינו כרבע שעה בכלל שמלצרית תגיע לדבר איתנו על האוכל בסוף קראנו לה עצמאית. המלצרית שכנעה אותנו לקחת תפריט בהרכבה שלה. רוב האוכל היה לטעמנו. המנות הגיעו מהר מאוד בהתחלה זה היה נחמד בהמשך תהליך להיות קצת לחוץ עד רמה שהגיעו אלינו להסביר לנו שעוד חצי שעה אנחנו צריכים להתפנות ועוד יש מנות שלא יצאו וכבר מחכות לנו!?. אז סיכמנו עם המארחת שיביאו עוד מנה אחת בלבד וקינוח. בסוף דחפו לנו 2 מנות. לשאלתכם כמובן שדרשו שנשלם על המנה הנוספת שנדחפה. כמו שתראו בתמונות עלות לא זולה ולרגע אנחנו לא נתלונן על זה הבעיה מתחילה שעלות תועלת לא בטוח שווה את זה… יצאנו היו מלא אנשים שמחכים בתור להיכנס למסעדה, אותנו דחקו בזמן, דחפו לנו מנה שלא רצינו ובסוף יצאנו בהרגשה לא נעימה… פשוט חבל!
Vertaald door Google We waren een stel en zaten aan de bar, de stoelen zijn comfortabel en ruim, maar de LED-strip was erg ongemakkelijk en het leek erop dat de obers er ook last van hadden. Maisbal, tonijnbrioche en kussens zijn voorgerechten die je moet nemen ... echt heerlijk en speciaal. Bovendien namen we de zalm in het vuur waarvan ons werd verteld dat het forel was en geen zalm nadat we hadden besteld? De visspiesjes waren uitstekend en dat gold ook voor de zoete rijstsushi die echt goed was. We hadden een boekweit- en chocoladedessert dat aanvoelde als oneindige cornflakes..voor mij was het echt niet nodig. De bite was heerlijk, maar het was onmogelijk om meer dan 2-3 lepels te eten als de textuur altijd hard was en de smaak erbij smaakte zonder enige verrassing die je van een dessert verwacht. Al met al een zeer goed restaurant, de service had beter gekund met de nadruk op het bijvullen van de drankjes en netheid rondom. Origineel היינו זוג וישבנו על הבר, הכסאות נוחות ומרווחות אבל הפס לד היה ממש לא נוח והיה נראה שגם למלצרים זה הפריע. קורן בול, בריוש טונה וכריות אלה מנות פתיחה שחייב לקחת..טעימות ממש ומיוחדות. בנוסף לקחנו את הסלמון באש שנאמר לנו שזה פורל ולא סלמון לאחר שהזמנו . שיפודי הדג היו מצוינים וכך גם הסושי אורז מתוק שהיה ממש טוב. לקחנו קינוח כוסמת ושוקולד שהרגיש כמו קורנפלקס שלא נגמר..מבחינתי היה מיותר ממש.הביס היה טעים אבל ךא היה אפשרי לאכול יותר מ2-3 כפות כאשר המרקם תמיד היה קשה והטעם איתו טעם בלי שום הפתעה שמצפים מקינוח. סך הכל מסעדה טובה מאוד, השירות יכול היה להיות טוב יותר עם דגש על מילוי השתייה והנקיון מסביב.
Vertaald door Google Het nieuwe restaurant van Yuval Ben Naria is niet voor iedereen weggelegd.. Je moet echt van eten en unieke rauwe producten vers en speciaal houden, want de prijs is duur en het is niet voor iedereen weggelegd. Laten we beginnen met de beten - We namen kussens en een van de specials die beschikbaar waren en het was wauw! Een bite die de mond vult met bijzondere en geweldige smaken en hun zichtbaarheid is spectaculair. Als onderdeel van de voorgerechten namen we rode tonijnspaghetti die gewoon uitstekend was, we namen agadashi-tofu die heerlijk was, maar ik heb smakelijkere gehad, soms wint de eenvoud. We namen een sushirol die uitstekend was. Voor het grootste deel namen we wilde zeevis met kolorbi, het was gewoon een ervaring. . . begin, midden en einde als een goed verhaal. Tijdens het eten ontwikkelt het gerecht zich en komen er meer smaken en laagjes naar boven, de koolrabi is gewoon voortreffelijk en tilt het gerecht naar een hoger niveau. We kregen een chocolade- en boekweitdessert dat heerlijk was en we bestelden een kaas- en ananasdessert dat ook erg lekker was. In het algemeen kan gezegd worden dat de bites een explosie van smaken zijn en het voor- en hoofdgerecht zich pas echt ontwikkelen tijdens het eten. Over het algemeen zijn de porties niet groot, maar je kunt er ook veel van proeven zonder te ontploffen. De service was goed, de serveerster maakte het bombastische menu duidelijker. Origineel המסעדה החדשה של יובל בן נריה לא לכולם.. צריך באמת לאהוב אוכל ומוצרי גלם ייחודיים טריים ומיוחדים כי המחיר יקר וזה לא לכל אחד. נתחיל מהמנות ביס - לקחנו כריות ואחד הספיישלים שהיו וזה היה וואו! ביס שממלא את הפה בטעמים מיוחדים ונהדרים והנראות שלהם מרהיבה. במסגרת מנות הפתיחה לקחנו ספגטי טונה אדומה שהיה פשוט מעולה, לקחנו אגאדשי טופו שהיה טעים אך כבר אכלתי טעימים יותר לפעמים דווקא הפשטות מנצחת. לקחנו רול סושי שהיה מצויין. לעיקרית לקחנו דג בר ים עם קולורבי זה היה פשוט חוויה…התחלה אמצע וסוף כמו איזה סיפור טוב. תוך כדי אכילה המנה מתפתחת ונגלים עוד טעמים ורבדים, הקולורבי פשוט מעולה ומרים את המנה. קיבלנו קינוח שוקולד וכוסמת שהיה טעים והזמנו קינוח גבינה ואננס שהיה גם הוא טעים מאוד. אפשר לומר באופן כללי שמנות הביס פיצוץ של טעמים והמנות הראשונות והעיקריות ממש מתפתחות תוך כדי אכילה. באופן כללי המנות לא גדולות, אבל זה גם מאפשר לטעום הרבה בלי להתפוצץ. השירות היה טוב המלצרית הפכה את התפריט הבומבסטי לברור יותר.
Vertaald door Google Erg teleurstellend. De entreehal ruikt naar sigaretten en een bouwplaats. We moesten buiten wachten tot er een tafel vrij kwam ook al hadden we van tevoren gereserveerd. We zaten in een hoek van het restaurant in een ruimte waar je de sfeer niet kunt absorberen, het voelt alsof ze proberen zoveel mogelijk mensen de ruimte in te duwen, op minder dan een halve meter van de volgende tafel zitten voor een restaurant dat hoog probeert te mikken, dit is onaanvaardbaar. De service was om verschillende redenen problematisch: het hoofdgerecht is lange tijd verdwenen, het duurt lang om dingen te krijgen waar je om vraagt, ze verdwijnen voor lange tijd, sommige dingen hebben we opgegeven om eraan te herinneren... Het is jammer dat er miljoenen in de inrichting van het restaurant zitten maar niet in de bediening. Qua smaak waren er zeer goede gerechten tonijnspaghetti, warme champignonsalade en er waren teleurstellende gerechten warme zalmbite casual met een platte smaak, krabvlees in een saus die niet genoeg was ingekookt, New York cut te duur en niet zo lekker als een soortgelijke steak die ik thuis maak. De steaksaus was bitter, ik denk dat de kok een fout heeft gemaakt. Ik was zaterdag laat in Seruis, ik kan niet geloven dat Yuval Ben Nariv in de keuken was om toezicht te houden op de koks. De prijzen zijn een van de hoogste in het land, dus het is moeilijk te geloven dat het restaurant vele jaren zal meegaan, dat de hype zal dalen als het niet 2 niveaus omhoog gaat in smaak en 4 niveaus in service. Tegen deze prijsstelling is de verwachting om te dienen op het niveau van Taizo naar mijn mening de beste in Israël. Kortom, er is veel werk om het niveau van Taizo, Topolopompo, Hiba, OCS, etc. te bereiken. Origineel מאכזב מאוד. הלובי כניסה מסריח מסיגריות ואתר בניה. היינו צריכים לחכות בחוץ שיתפנה לנו שולחן למרות שהזמנו מראש. הושיבו אותנו בפינה של המסעדה באזור שלא יכולים לספוג בו אווירה, מרגיש שמנסים לדחוף כמה שיותר אנשים לחלל, יושבים פחות מחצי מטר מהשולחן ליד למסעדה שמנסה לכוון גבוה זה לא מקובל. השרות היה בעייתי מכמה סיבות: נעלמו במנה העיקרית להרבה זמן, לוקח הרבה זמן לקבל דברים שאתה מבקש, נעלמים לתקופות ארוכות, חלק מהדברים התייאשנו מלהזכיר להביא… חבל מליונים בעיצוב של המסעדה אבל לא בשרות. לגבי הטעם, היו מנות טובות מאוד ספגטי טונה, סלט פטריות חם והיו מנות מאכזבות ביס סלמון חם סתמי עם טעם שטוח, בשר סרטנים ברוטב שלא צומצם מספיק, ניו יורק קאט יקר מדי וללא טעים כמו סטייק דומה שאני עושה בבית. רוטב הסטייק היה מר, לדעתי היה שם פאשלה של הטבח. אני הייתי בסרויס בשעה מאוחרת ביום שבת, לא מאמין שיובל בן נריב היה במטבח לפקח על הטבחים. התמחור מהגבוהים בארץ, ולכן קשה להאמין שהמסעדה תחזיק מעמד הרבה שנים שההייפ ירד אם לא תעלה ב 2 רמות בטעם ו4 רמות בשרות. בתמחור הזה הציפייה היא לשרות ברמה של טאיזו הטובה בארץ לטעמי. לסיכום, יש הרבה עבודה להגיע לרמה של טאיזו, טופולופומפו, היבה, OCD וכו׳.
Vertaald door Google We hebben lang op een bezoek gewacht en waren teleurgesteld. We bestelden plaatsen om aan de bar te zitten en zaten aan het einde op een plek die mooier en stiller zou moeten zijn - dat was het niet. Er is een serieus probleem met de akoestiek in de plaats en in de avonduren is er een vreselijk geluid tot het niveau dat je je stem moet verheffen om te praten. Voordat we de gerechten bestelden, gaf de barman ons lekkere crackers om van te snoepen, maar hij nam ook niet de moeite om te vragen of we aan het eten waren of niet en voordat hij een hap nam, nam hij het gerecht en gooide het in de prullenbak. Een slechte ervaring met zowel service als eten is hier al begonnen. We bestelden voorgerechten - een heerlijke en verfrissende hap, gevolgd door een verscheidenheid aan gerechten - een gerecht met blauwe krab waarvan ik dacht dat het zwaar was en zeker erg duur vanwege zijn formaat, kleurrijk verpakte sushi die gewoon verschrikkelijk was met een nasmaak. De barman die ons bediende nam niet eens de moeite om te vragen of hij moest veranderen nadat we de mening over het gerecht hadden ervaren. De carpaccio-schotel was relatief goed met interessante sauzen en een mooie vis-sabih-schotel die te vol zat met smaken. De aanbevelingen die we van de barman volgden, klopten niet en het leek erop dat wat hem interesseerde, was dat we zo snel mogelijk aten, want midden in elk gerecht had hij al haast om die na haar te bestellen. Samen met de gerechten werd een witte wijn besteld die de maaltijd redde en tot slot een vreselijk dessert van kazen met een nasmaak en zoetheid die hem niet vleien van ananas. Kortom, we zullen waarschijnlijk niet terugkomen. Het minste dat kan worden gedaan, is het personeel trainen voor service tegen zo'n hoog prijsniveau, zeker om de ervaring van een klant die opmerkingen over de gerechten maakt, te verbeteren. M.A.K.Z.B Origineel חיכינו לביקור ב a הרבה זמן והתאכזבנו. הזמנו מקומות לישיבה על הבר והתישבנו קרוב לקצה במקום שאמור להיות נעים ושקט יותר - לא כך היה. יש במקום בעיה רצינית של אקוסטיקה ובשעות הערב יש רעש נוראי לרמה שצריך להרים את הקול כדי לדבר. לפני הזמנת המנות הברמן חילק לנו קרקרים נחמדים לנשנוש אבל גם לא טרח לשאול אם אוכלים או לא ולפני ביס, לקח וזרק את המנה לפח. פה כבר התחילה חוויה גרועה גם של שירות וגם של אוכל. הזמנו מנות פתיח- מנת ביס נהדרת ומרעננת, ולאחריה מגוון מנות- מנת סרטנים כחולים שהיתה בעיני כבדה ובטח שמאד יקרה ביחס לגודל שלה, סושי עטוף קולורבי שהיה פשוט נוראי עם טעם לוואי. הברמן ששירת אותנו לא טרח אפילו לשאול אם להחליף אחרי שחווינו את הדעה על המנה.. מנת קרפציו היתה טובה יחסית עם רטבים מעניינים ומנת מעין סביח דגים נחמד שהיתה עמוסה מדי בטעמים. ההמלצות שהלכנו אחריהן מהברמן לא התחברו ונראה שמה שעניין אותו הוא שנאכל כמה שיותר מהר כי באמצע כל מנה כבר מיהר שנזמין את אלה אחריה. לצד המנות הוזמן יין לבן שהציל את הארוחה ולבסוף קינוח נוראי של גבינות שהיה לו טעם לוואי ומתיקות שלא החמיאה לו של אננס. שורה תחתונה, כנראה לא נחזור. המינימום שאפשר לעשות זה להכשיר את הצוות לשירות ברמת מחירים כה גבוהה, בטח ובטח שלתקן חוויה של לקוח שמעיר על המנות. מ א כ ז ב
Vertaald door Google Gek eten en echt heerlijk! We kwamen om een ​​verjaardag te vieren. We zaten op een plek die ik niet zo leuk vond, precies zoals ik wilde gaan - we vonden een andere plek en een video die voor mij geschikt was. De serveerster was prachtig, vroeg wat onze sfeer was en raadde ons vervolgens gerechten aan die goed bij ons pasten. Het vlees was mals en de bereidingsgraad was stier! Elk gerecht was uitstekend, behalve de paddenstoelenschotel die voor ons niet van de grond kwam en ik zou niet aanraden om te bestellen - maar het was te verwaarlozen in het licht van onze hele ervaring! Zowel qua smaken als qua service Moet absoluut terug gaan? Origineel אוכל מטורף וממש טעים! הגענו לחגוג יום הולדת. הושיבו אותנו במקום שלא ככ אהבתי, ישר איך שביקשתי לעבור- מצאנו לנו מקום אחר ווידאו שנוח לי. המלצרית הייתה מהממת, ביררה מה הוייב שלנו ואז המליצה לנו מנות שהתאימו לנו בול. הבשר היה נימוח ומידת העשייה הייתה בול! כל מנה הייתה מעולה חוץ ממנת הפטריות שלא המריאה מבחינתנו ולא הייתי ממליצה להזמין - אבל זה היה זניח לאור כל החוויה שלנו! גם מבחינת טעמים וגם מבחינת שירות לגמרי חייב לחזור
Vertaald door Google We zaten met 3 koppels aan een tafel en we hadden een uitstekende ober toen we besloten om een ​​maaltijd te maken die hij voor ons had samengesteld. Hij schoot gewoon in de roos! We zullen elke hap eten. De ober was zeer behulpzaam en kende het menu heel goed! Bij het dessert ging hij weg en kwam er een andere ober naar ons toe, en wauw, wat een verschil! De andere ober kende het menu helemaal niet en stamelde alleen maar. Gelukkig dat we een andere ober hadden voor de hele maaltijd? Het eten was waanzinnig lekker, interessant en opwindend! Maar niet goedkoop, we betaalden uiteindelijk NIS 1100 per paar. Ik baal dat de akoestiek niet goed is en dat er veel lawaai is in het restaurant, je hoort alle mensen schreeuwen en je hoort helemaal geen muziek. Origineel היינו 3 זוגות ישבנו בשולחן והיה לנו מלצר מעולה כאשר החלטנו לעשות ארוחה שהוא מרכיב לנו. הוא פשוט פגע בול! נהיינו מכל ביס. המלצר היה נורא שירותי והכיר את התפריט מעולה! בשלב של הקינוח הוא הלך והגיע אלינו מלצר אחר, ואווו איזה הבדל! המלצר השני לא הכיר בכלל את התפריט ורק גמגם. מזל שבכל הארוחה היה לנו מלצר אחר האוכל היה טעים בטירוף, מעניין ומרגש! אבל לא זול, יצא לנו לשלם 1100 שקלים לזוג. באסה שהאקוסטיקה לא משהו ויש המון רעש במסעדה, שומעים את כל האנשים צועקים ולא שומעים בכלל מוזיקה.
Vertaald door Google We waren opgewonden om voor het eerst te eten, maar helaas als de hoogte van verwachting, de hoogte van teleurstelling. a levert de goederen niet en schiet ver achter bij zijn Aziatische tegenhanger Taizo of Tumpolopompo. De prijzen zijn exorbitant zelfs in vergelijking met een chef's restaurant en de gerechten zijn niet "teleurstellend". Sommigen van hen zijn goed, zoals tonijnbrioche, rundvleestartaar en gegrilde visspiesjes NIS 98, maar de meeste zijn informeel en onnodig verfijnd, zoals de kussenschotel, ceviche NIS 94, tonijnspaghetti NIS 108 , gegarneerd met gerijpte visfilets NIS 37 Lich. Kortom, bij het huidige prijsniveau en zonder een substantiële wijziging in het menu, zullen we daar niet terugkeren. Er is een aanbod van betere en goedkopere chef-kokrestaurants. Origineel התרגשנו לאכול ב- a בפעם הראשונה, אך לצערנו כגובה הציפייה, גובה האכזבה. a לא מספקת את הסחורה ונופלת רחוק ממקבילתה האסייתית טאיזו או טומפולופומפו. המחירים מופקעים גם בהשוואה למסעדת שף והמנות לא "מפילות". חלקן טובות כמו בריוש טונה, טרטר בקר ושיפוד דג באש 98₪, אבל חלקן הגדול סתמיות ומתוחכמות שלא לצורך, כמו למשל מנת הכריות, סביצ'ה 94₪, ספגטי טונה 108₪ ובראשם נגירי דג מיושן 37₪ ליח'. בשורה התחתונה, ברמת המחירים הנוכחית וללא שינוי מהותי בתפריט לא נחזור לשם. יש היצע של מסעדות שף טובות יותר וזולות יותר.
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor A&A Clinic.

Amsterdam beauty, cosmetica en persoonlijke verzorging

openingstijden, locatie, vervoer. IJburglaan 835 amsterdam lokale dienstverlening kaart stadsplattegrond, satellietweergave. A&A Clinic adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met A&A Clinic. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over A&A Clinic delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Krokodilla Kindercoaching Krokodilla Kindercoaching 163 meter Onze zoon van 10 voelde zich enorm op zijn gemak bij Krokodilla Kindercoaching op IJb...
Meditatietraining Ijburg Meditatietraining Ijburg 238 meter Zen meditatie op Ijburg. Van 15 september 2017 tot april 2018. Elke vrijdag. Ervaren ...
Dr. Papa  / Echocentrum Amsterdam Dr. Papa / Echocentrum Amsterdam 408 meter Twee keer bij Drs. Papa geweest. Zo'n ontzettend fijne man! Er staan 2 grote schermen...
Mobile Beautician Mobile Beautician 932 meter Manicure&pedicure/shellac manicure & pedicure/ full body waxing/massages/facials/eyel...
Klasse Werk Klasse Werk 932 meter Huiswerkbegeleiding “Homework Help” Wij hebben veel ervaring met leerlingen van basi...
CUNA Women's Sanctuary CUNA Women's Sanctuary 978 meter Sacred space for women to connect with their bodies, with other women, with their cyc...
Acura Medisch Centrum Amsterdam Acura Medisch Centrum Amsterdam 1 km Blij dat ik bij deze kliniek terecht ben gekomen na een vervelende ervaring in een an...
Acura Medisch Centrum Acura Medisch Centrum 1 km Ik heb meerdere laserbehandeling gehad voor mijn haren en ben heel erg blij. Door Fem...
Tableday Tableday 1 km De perfecte ruimte voor onze vergadering, zeker aan te raden!
SylNatuurlijk SylNatuurlijk 2 km SylNatuurlijk.nl Orthomoleculair voedingscoach
ZENOLOGY ZENOLOGY 3 km Laatst in een hotel kunnen uitproberen, daarna gelijk besteld. Zalige producten die d...
NielsvanSanten - Meer Jezelf NielsvanSanten - Meer Jezelf 3 km Ik heb de mogelijkheid gekregen om een coachingstraject te mogen starten met Niels va...
Cakethat_amsterdam Cakethat_amsterdam 4 km Hi! Check out my delicious creations and feel free to contact me for order or more in...
Dar aliman uitvaart  دار الإيمان Dar aliman uitvaart دار الإيمان 4 km شركه دار الإيمان لتقل المتوفي الي جمهوريه مصر ألعربيه بالمجان وتعمل شركه دار الإيم...
Expat Help Amsterdam Expat Help Amsterdam 4 km Vertaald door Google Ik ging naar 2 andere bedrijven die expat on boarding-diensten a...
We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid