facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor 7camicie Middelharnis

7camicie Middelharnis

Info

7camicie Middelharnis is dé overhemden speciaalzaak van de eilanden. Ruim assortiment business en casual overhemden in 19 maten XS t/m 6XL ofwel 36 t/m 54 in slim- en regularfit. Tevens zijn wij ook gevestigd op de Lange Vorstsraat 61 in Goes.

Geschiedenis

Vanaf vrijdag 6 maart is 7camicie Middelharnis geopend. De winkel is gevestigd in het oude "Music Store" pand op de Westdijk 20, Winkelcentrum D'n Diek in Middelharnis.
7camicie Middelharnis verkoopt Italiaanse business en casual overhemden voor heren, in 19 maten XS t/m 6 XL ofwel maat 36 t/m 54 zowel in Slimfit als in Regularfit. Daarnaast is er ook een ruim assortiment aan broeken, dassen, sweaters, manchetknopen, bretels en ondershirts van uitstekende kwaliteit en perfecte pasvorm.

Adres: Westdijk 20, 3241 GV Middelharnis
Telefoonnummer: 0187663549
ln.noihsafellew@ofni
Stad: Middelharnis
Route: Westdijk 20
Postcode: 3241 GV



op zoek naar gerelateerd: 7camicie winkels nederland, 7camicie overhemden, 7camicie goes, 7camicie online, 7camicie nederland, 7camicie overhemden online, 7camicie nijmegen, 7camicie maastricht
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Tara Men Tara Men 66 meter Prachtige zaak, goeie service! Jurk van Kaffe gekocht in de uitverkoop, fantastische ...
Blue Denim Middelharnis Blue Denim Middelharnis 342 meter Goed geholpen. En ook genoeg keus in maat S.
Van Dal mannenmode Van Dal mannenmode 406 meter Super fijne winkel, de service is prima, alle tijd voor je, gezellig, een top winkel
Recensies
Al meerdere jaren de zaak waar je altijd slaagt voor een mooi hemd/broek of jasje Altijd perfect geholpen. Een aanrader !!
Persoonlijke aandacht met een goed advies. Heel veel collectie in grote en nog grotere maten dus iedere heer kan hier slagen.
Nav van een vervelende ervaring in de winkel telefonisch contact gehad met de eigenaar. Dank voor het begrip en het serieus nemen van onze feedback. Ook dank dat er meegedacht werd over een oplossing voor het 'kledingprobleem' We hopen in de toekomst weer met plezier te kunnen winkelen bij vdWelle fashion.
Fijne zaak met zeer vriendelijk personeel en prachtige overhemden van goede kwaliteit
Nou waar moet ik beginnen. Wat een leuke zaak is dit! Het personeel is uiterst beleefd. Ook al ben ik zoals ze het hier noemen een "overkanter" werd ik toch goed geholpen. Ik merkte geen verschil van stand of klasse. De dame die mij hielp was erg bekwaam in het uitkiezen van het juiste hemd. Ik was bang dat de kleuren combinatie een probleem zou worden omdat het jurkje van mijn vriendin een wat vreemd kleuren pallet had. Maar de dame die mij hielp was er snel uit. En wat een resultaat ! Mooi hemd. En er werd meteen geregeld dat deze ingenomen werd. 10 out of 10 i would buy a shirt at 7camicie middharnis again !
Mooi blouse en trui gekocht een aantal weken geleden. De kwaliteit en pasvorm is heel goed ze helpen je super de prijzen zijn soms wel best hoog Helaas was er een stiksel van de trui los gegaan. Ik kreeg gelijk een nieuwe!
Zeer goed geholpen door de vriendelijke dames in de winkel, en denken ook mee in suggesties voor wat leuk zou zijn.
Mooie ruime winkel groot assortiment wel wat prijzig met sommige dingen maar de kwaliteit is dan ook zeer goed. Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel
Zelfs de man die denkt dat zijn overhemden collectie al compleet is, vindt hier nog iets van zijn gading. En de persoonlijke service is een verademing als je, net zoals ik, veel van je spullen online koopt!
Hele mooie winkel, perfect geholpen. Aanrader voor iedereen!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid