facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor 7 Sins Bistro & More

7 Sins Bistro & More

Info

Wilhelminaweg 57
6951 BN Dieren
Tel 0313-410 208

Adres: Wilhelminaweg 57, 6951BN Dieren
Telefoonnummer: +31313410208
Stad: Dieren
Route: Wilhelminaweg 57
Postcode: 6951BN


Recensies
Vanavond voor de eerste keer gezellig samen gegeten bij Sins. De sfeer is er erg gemoedelijk en het is echt een prachtig pand oud kerkgebouw. Het eten laat echt niets te wensen over. Erg lekker en het zag er ook prachtig uit. Personeel is erg vriendelijk, al met al zeker voor herhaling vatbaar! het pand is overigens met een rolstoel erg goed toegankelijk en beschikt over een invaliden toilet. Zeker een aanrader!
Prachtige locatie. Het eten was er overheerlijk. Prachtig opgemaakt en smaakte voortreffelijk. Een aanrader voor iedereen. Het was er alleen vrij warm binnen.
Geweldig leuk restaurant met een hele leuke kaart, bediening is erg vriendelijk en open ... als je in het mooie plaatsje Dieren bent ... een echte AANRADER
Minder lekker dan we hadden gehoopt erg pittig en zout. Personeel wel erg vriendelijk!
Een aanwinst voor Dieren. Terug van vakantie hier de vakantie afgesloten en kort samengevat Heerlijk en Eerlijk. Een menukaart voor ieder wat wils waar de prijzen zeer positief zijn ten opzichte van de geboden kwaliteit. Iedere gast krijgt vooraf een heerlijke amuse van het huis. Alles wordt geserveerd door zeer vriendelijk en behulpzaam personeel in een relaxte, informele en gezellige sfeer. Het restaurant is gehuisvest in een mooi smaakvol ingericht monumentaal pand voormalige pastorie. Ons bezoek is zeer zeker voor herhaling vatbaar en zeker een aanrader voor anderen.
Prima gegeten mooie opmaak keuken complimenten. Alleen heel raar dat je bij een 6 gangen menu met wijn arrangement geen bob arrangement kan krijgen.Na wat gedoe kon het wel maar dan wordt er meer dan 60 % afgerekend .en de glazen werkelijk minimaal gevuld.Dat begrijpen wij niet van een sterren tent.Jammer.
Hele aardige bediening, lekker eten en leuke prijzen. De prijs kwaliteit-verhouding is prima in orde. Het restaurant bevindt zich in een mooi gebouw en het is leuk aangekleed. Zelfs op een rustige avond doet het personeel zijn best.
Super lekker en betaalbaar eten. En super vriendelijk personeel. Erg persoonlijk en gezellige sfeer. Waar iedereen zich zelf kan zijn. Echt een aanrader om te gaan eten.
Heerlijk gegeten in een goede sfeer. We waren met 6 personen en iedereen was dik tevreden over het eten, de sfeer en de bediening. Goede prijs/kwaliteit verhouding.
Heerlijk gegeten. Gezellige sfeer en locatie. Bediening zeer goed en vriendelijk
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid