facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor 5sterrenspecialist

5sterrenspecialist

Info

Onze 5 sterke punten
*Goed advies *vakmanschap *kwaliteit *service *garantie.

Geschiedenis

"Bij ons is ouderwetse service nog heel gewoon".
Dat is het uitgangspunt van iedere 5 Sterrenspecialist. Een 5-sterrenspecialist ziet het servicegehalte van zijn organisatie als een van de belangrijkste punten in zijn of haar bedrijfsvoering. Zij willen u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hoe help je klanten en hoe sta je voor je klanten klaar. Dat is waar dit keurmerk om draait. Iedere 5-sterrenspecialist vindt het bieden van uitstekende klantbehandeling zelfs zo belangrijk dat ze er bewust voor hebben gekozen om zich hierop te ontwikkelen en te laten controleren.

*Goed advies *Vakmanschap *Kwaliteit *Service *Garantie.



""Zorgeloos reviews verzamelen" Verzamel eenvoudig betrouwbare reviews op Google, Facebook en op ons onafhankelijk reviewplatform 5-sterrenspecialist, voor een optimale online reputatie."
Adres: Eindsestraat 37, 5105 AA Dongen
Stad: Dongen
Route: Eindsestraat 37
Postcode: 5105 AA



op zoek naar gerelateerd: Review policy, EP nl betrouwbaar
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
WIJmetAARTS WIJmetAARTS 2 km Dienstverlening op het gebied van accountancy, belastingen en administraties
Leijten Digitaal Drukken Leijten Digitaal Drukken 2 km Langs geweest voor document pasfoto’s. Konden meteen gemaakt worden. Aardige dame. Go...
Cbz Verzuim-pagina Cbz Verzuim-pagina 3 km Zeer slechte ervaring ik heb geprobeerd een verzuimbezoek te plannen en toen bleek ...
SAP Netwerkborrel SAP Netwerkborrel 3 km Opgericht in 2003 door Jennifer Gopal en Valerie Joubert. Voor en door SAP Consultan...
Sutedjo Sutedjo 3 km Wij waren op zoek naar een fotograaf voor ons huwelijk. Uiteindelijk uitgekomen bij S...
Recensies
5SS is uiterst bevooroordeeld en handelt alleen in het belang van hun klant. De eindconsument kan een slechte recensie schrijven, maar dat wordt gevlagd en verborgen en men moet het dan nog bewijzen. En dan wordt een slechte review niet eens eerlijk gebruikt in hun statistieken. Dus vervalsen ze de cijfers ook nog om hun klanten er beter uit te laten zien. Ik ben bijvoorbeeld opgelicht door een fietsenwinkel genaamd bike centre dik. Ik plaatste toen een slechte recensie tussen 69 andere recensies. Terwijl wiskundig gezien 1 van 69 1,45% zou moeten zijn, zeggen ze dat 0% van de klanten ontevreden is. Op navraag zeiden zij dat de computer dat zo zelf bepaald. Goeie grap. Dat is gewoon niet waar of neutraal. Dus ga voor onafhankelijke beoordelingen ergens anders heen, zoals Google. Zeker komt hier ook weer een opmerking dat ze mijn verhaal niet herkennen….
Altijd fijn contact met Ilse ons vast contactpersoon bij FMG. Altijd enthousiast en behulpzaam en houd ons op de hoogte van de nieuwe ontwikkelingen.
Wij maken al een tijdje gebruik van de diensten van de 5sterrenspecialist. Zeer goede klantenservice, denken mee in oplossingen en reageren snel en inhoudelijk op al je vragen. Ze zijn eerlijk en betrouwbaar.
Betrouwbare bedrijven te vinden. Die netjes werken en goede service 's leveren.
Prima bedrijf, vriendelijke en behulpzame medewerker Rob
Een duidelijk en makkelijk in te richten portal om je reviews en beoordelingen te organiseren. Daarnaast neemt het aantal beoordelingen in rap tempo toe. Stuk voor stuk eerlijke beoordelingen, op basis van echte ervaringen.
Sinds begin dit jaar gestart met deze club! Betrokken partij en eenvoudige website om reviews te verzamelen. Als je twijfelt, bel dan even met Rob en je wordt vanzelf enthousiast! En als gebruiker kan ik zijn enthousiasme rondom 5-sterren specialist beamen.
Prettig bedrijf, goed telefonisch bereikbaar en vriendelijk meedenkend personeel
Eerlijke mensen, komen afspraken na, helpen je oprecht. Ons bedrijf heeft inmiddels ruim 550 sterren revieuws, mede door de behulpzaamheid van het Team van 5sterrenspecialist. Ga zo door!
Het is een prettig bedrijf die de tijd ergens voor neemt
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid