facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor 50+ Adviescentrum

50+ Adviescentrum

Info

Het 50-plus Advies Centrum en de intermediair One Payroll adviseren en bemiddelen al meer dan 20 jaar tussen organisaties en professionals.

Geschiedenis

De huidige generatie vijftigers en zestigers is vitaler dan ooit. Hun hele leven hebben ze in goede omstandigheden doorgebracht. Deze werknemers staat nog volop in hun kracht. De leeftijd is hier niet de beperkende factor, maar juist een groot voordeel: ze brengen een schat aan ervaring en levenswijsheid met zich mee. Wij helpen werkgevers en werknemers om hier hun voordeel mee te doen.

50+ adviescentrum geeft antwoord op al uw vragen omtrent uw personeelsbeleid en houdt u op de hoogte van de laatste veranderingen. Daarbij bemiddelen we tussen werkzoekende vijftigplussers en het bedrijfsleven, de overheid en non-profit instellingen. Via werving & selectie, uitzenden c.q. detachering zorgen we voor de juiste match in alle sectoren, van kantoor tot techniek professionals. Daarnaast optimaliseren wij ook uw HR diensten. Hierdoor verlaagt u de risico's en kosten.

Adres: Postbus 14, 9750 AA Haren, Groningen, Netherlands
Telefoonnummer: 06 - 151 74 408
Stad: Haren
Route: Postbus 14
Postcode: 9750 AA


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
You Are Potential You Are Potential 862 meter Ademen is leven en leven is beweging.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid