facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor 4Wind kitesurfschool

4Wind kitesurfschool

Info

Kitesurfschool 4Wind, de kitesurfschool in Castricum Noord-Holland!
Opgericht door professioneel kitesurfer Sander Bos en Ronald Glasbergen.

Geschiedenis

Kitesurfschool 4Wind! Wij zijn gevestigd op het mooiste strand van Noord-Holland, Castricum aan Zee! Geopend van 1 april tot 1 november.



"Kitesurfschool 4Wind, de kitesurfschool op het mooiste strand van Nederland in Castricum Noord-Holland!Opgericht in 2013 door professioneel kitesurfer Sander Bos en Ronald Glasbergen, met een missie; Mensen op een goede en verantwoorde manier leren kitesurfen.Ondertussen een watersportcentrum op het strand en al meer dan 5000 cursisten leren kitesurfen. Wil je op een veilige en verantwoorde manier de fijne kneepjes van het kitesurfen leren en al na 3 kitesurflessen zelf aan de slag? Neem dan een kijkje op onze website!"
Adres: Zeeweg 174, 1901 NZ Castricum Aan Zee, Noord-Holland, Netherlands
Telefoonnummer: 0031 (0) 642717475
Stad: Castricum aan Zee
Route: Zeeweg 174
Postcode: 1901 NZ


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 18:00
Dinsdag: 10:00 - 18:00
Woensdag: 10:00 - 18:00
Donderdag: 10:00 - 18:00
Vrijdag: 10:00 - 18:00
Zaterdag: 10:00 - 18:00
Zondag: 10:00 - 18:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Club Zand Club Zand 30 meter Cappuccino andere drankjes bestellen via de app en meteen afrekenen...goed geregeld e...
Club zand Club zand 191 meter Lekker gegeten. We hadden zalm besteld en kregen er frietjes en salade bij. We vroege...
Recensies
Doel was een backroll. Paar keer gelukt, maar nog niet soepel. Lag overigens niet aan de ondersteuning van Sander die was namelijk perfect. Basis is er nu verder oefenen en hopelijk zit ie er rap in.
Super fijne les. Het was heel erg afgestemd op onze behoeftes. De instructrice paste zich heel snel aan en ging mee met ons niveau. Enorm leuk gehad! Voor herhaling vatbaar.
Anne superbedankt voor de les!! Eerste ride op Noordzee golven! Goede feedback en mij lekker zelf laten spartelen... top !!
Als je echt van alle luxe voorzien kite les wil ben je bij dit adres goed. Ik heb met mijn kinderen 3x3 uur les genomen zodat we alle veiligheids aspecten en basis dingen weten. Hierna kan je zelf aan de gang en de leraren kijken op de achtergrond mee en geven je tips over wat je het best kan kopen qua set.
Afgelopen zomer hier de complete kitesurfles pakket gevolgd. Op de website was alles al erg duidelijk. De lessen kon je makkelijk inplannen en nadat hij de eerste keer niet door ging vanwege te weinig wind werden wij gebeld met wanneer zij de beste wind verwachten zodat wij onze les op deze dag konden zetten. Tijdens de lessen werden wij fijn geholpen en de sfeer was goed en ontspannen. De vriendin met wie ik de lessen volgde was erg bang om zich over te geven aan de kite en was erg angstig, Sander eigenaar besloot daarom haar laatste les met haar te doen om te zorgen dat zij niet meer zo bang was. Dit is dan ook meer dan gelukt en zij kite nu regelmatig. Ook de nazorg is perfect. Mocht je een vraag hebben over van alles krijg je super snel en uitgebreid reactie. Een echte aanrader voor iedereen dit wilt leren kiten of verder wilt komen!
Bij Sander en team 3 mooie lessen mogen volgen als introductie in het kitesurfen. Na les 3 zeer voldaan geëindigd met 50 meter staand op de plank. Erg goede instructeurs die zelf ontzettend goed kunnen kiten en ook houden van de sport. Ze zijn daarom in staat precies die tip te geven die ervoor zorgt dat het jou wel lukt. Aanradertje als je wilt beginnen met kiten!
Nu ik een langere periode vrij ben besloten te gaan leren kite-surfen. Ik kan iedereen 4wind aanbevelen. Vrolijke, positieve en enthousiaste instructeurs die je met veel plezier perfect begeleiden en liefde voor de sport uitstralen. Belangrijk ook dat ze veel uitleggen over veiligheid en respect voor het materiaal. Dat is ook zeker nodig, het blijft natuurlijk wel de zee waarin je actief bent. Castricum is ideaal om te starten. Lekker breed strand en niet te druk. Dus gewoon een top locatie. Na de vakantie ga ik zeker vervolglessen plannen. Overigens hadden wij met het bedrijf een tijd gelden onze offsite activiteiten hier gepland. Leuke enthousiaste groep die ons de hele dag hebben geamuseerd met strand en zee activiteiten. Zeker ook een aanrader.
Gister de progression clinic gevolgd. Super nuttig om tijdens het kiten tips over je techniek te krijgen! Genoeg tijd voor uitleg en persoonlijke aandacht. Top als je bijvoorbeeld hoger wilt leren springen of bepaalde tricks wilt leren! Ik ga sowieso nog een keer meedoen!
Tot nu toe 4 kitesurf lessen gevolgd en ik kan zeggen dat het uitstekend geregeld is. Iedereen kan op zijn eigen tempo de lessen volgen. Verder zijn ze qua service top, er wordt echt goed tijd genomen om je te helpen met vragen over equipment en dergelijke. Echt een aanrader.
In een relaxte sfeer privé les gehad, een ware aanrader! Obv van je vaardigheden wordt het tempo van de cursus aangepast! Een kundige, gezellige club mensen met een ware passie voor het kite surfen, gaaf!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid