facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor 4ucom

4ucom
Adres: Wilhelminastraat 14, 9301AK Roden, Drenthe, Netherlands
Telefoonnummer: 0505013890
Stad: Roden
Route: Wilhelminastraat 14
Postcode: 9301AK


Openingstijden

Maandag: 13:00 - 18:00
Dinsdag: 10:00 - 18:00
Woensdag: 10:00 - 18:00
Donderdag: 10:00 - 21:00
Vrijdag: 10:00 - 18:00
Zaterdag: 10:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: 4UCOM folder, Computerwinkel Leek, Expert Roden, CompuService 4 you, Computerwinkel Grootegast, Coolblue, MediaMarkt, Openingstijden Expert Roden
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Compuservice 4 You Compuservice 4 You 130 meter Uitstekende service. Hebben voor mij een probleem naar volle tevredenheid opgelost.
Recensies
Na een diagnose onderzoek te hebben laten uitvoeren met mijn kapotte laptop, is mij verteld dat het het repareren niet meer waard was en ze ook niet meer bij mijn gegevens konden komen. Tenzij mijn laptop zou worden opgestuurd wat zou kunnen oplopen tot 700 a 800 eu. Oftewel laptop overleden en gegevens kwijt. Bij thuiskomst is het uiteindelijk een vriend gelukt om mijn gegevens terug te krijgen door een optie wat volgens hun niet mogelijk zou zijn. Het bedrijf terug gebeld, dat het mij is gelukt om mijn gegevens terug te krijgen en dat ik het kwalijk vond dat mij werd verteld dat het afgelopen zaak zou zijn of de laptop doorgestuurd had moeten worden 700a800eu. Mij werd duidelijk gemaakt dat mijn verhaal niet zou kloppen aangezien ze alle gesprekken en beelden hadden opgenomen. Dat hoe ik het vertelde, niet door de collega's is verteld. Vervelend dat het zo gelopen is, een excuus was op zijn plaats geweest. Maar ga niet vertellen dat ik het verzin en de hoorn er op gooien. Dit was 1x en nooit weer.
Super behulpzaam personeel waarbij ze je in eerste instantie altijd kosteloos proberen te helpen. Als dit niet lukt kan je voor een scherpe prijs je laptop of computer er laten repareren. En ze hebben er ook nog eens super veel verstand van :
Ben zeer tevreden over 4ucom te roden
Nieuwe computer en scherm voor de zaak bij deze mannen gekocht. Alle bestanden van oude computer overgezet en nieuw spul netjes geïnstalleerd op de zaak. Mannen bedankt
Slechte service, de medewerkers hebben slecht contact met elkaar, hebben geen denkvermogen. Dat de SMART waarden van een HDD goed zijn betekent niet dat hij goed werkt. Mijn schijf kraakte en ratelde, maar zij zeggen niets te horen. Ook zeggen ze vaak dat ze je terugbellen maar doen ze dat niet. Ze komen hun afpraken niet na.
Altijd geweldig geholpen. Uitstekende service en kennis van zaken. Tenminste een winkel waar ze een goede reparatie service bieden. Als je iets nieuws wilt goede en scherpe prijzen
Professioneel personeel, echt goed persoonlijk advies. Prijs/kwaliteit verhouding van de service en de producten is super.
Laptop scherm hier laten vervangen, duidelijke communicatie en eerlijke prijzen. Top winkel!
Helaas was de laptop niet ter repareren, maar ze hebben het zo goed mogelijk geprobeerd en hielden mij telefonisch op de hoogte van het process, chille service hiero!
Zeer behulpzaam team Roy Daarom bij hen een MacBook Pro gekocht.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid