facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor 4PetsOnly

4PetsOnly

Info

Huisdieren opvang & Individuele uitlaatservice. Kijk op onze website voor informatie www.4petsonly.net

Geschiedenis

Na een carrière in het hotelwezen hebben wij besloten om onze droom te verwezenlijken.
Onze liefde voor dieren is er altijd al geweest en nu is het de tijd om deze droom uit te laten komen.
Ons pension is voor kleine knaagdieren, vogels en vissen.
Deze zullen met een hoop liefde een warme plek krijgen als u op vakantie gaat.
In onze opvang zorgen wij er ook voor dat u dier niet de hele dag in zijn hok zit, maar bieden wij de mogelijkheid om zowel buiten als binnen rond te rennen in een speelhok.
Wij bieden ook dagopvang en staan wij open voor alle vragen.

Naast onze opvang hebben wij een grote passie voor honden.
Afgelopen jaar hebben wij met succes onze opleiding bij Martin Gaus afgesloten.
We zijn nu een gediplomeerde honden uitlaatservice.
Nu willen wij deze passie natuurlijk ook uitvoeren, en wij richten ons op het individuele uitlaten, omdat we met z,n tweeën zijn, is dit te allemaal goed te combineren en te verwezenlijken.
Ook bieden wij een dagopvang aan voor de honden.



"Na een carrière in het hotelwezen hebben wij besloten om onze droom te verwezenlijken.Onze liefde voor dieren is er altijd al geweest en nu is het de tijd om deze droom uit te laten komen.Ons pension is voor kleine knaagdieren, vogels en vissen.Deze zullen met een hoop liefde een warme plek krijgen als u op vakantie gaat.In onze opvang zorgen wij er ook voor dat u dier niet de hele dag in zijn hok zit, maar bieden wij de mogelijkheid om zowel buiten als binnen rond te rennen in een speelhok.Wij bieden ook dagopvang en staan wij open voor alle vragen.Naast onze opvang hebben wij een grote passie voor honden.Afgelopen jaar hebben wij met succes onze opleiding bij Martin Gaus afgesloten."
Adres: Sionsweg 70, 2286 KN Rijswijk (Zuid-Holland)
Telefoonnummer: 06 16407543
Stad: Rijswijk
Route: Sionsweg 70
Postcode: 2286 KN


Recensies
Voor het eerst onze vogels hier vakantie laten vieren. Wat een leuke opvang. We hadden goed contact met de medewerkers en kregen tijdens onze vakantie leuke filmpjes opgestuurd van onze vogels. Heel leuk om te zien. We laten ze met een gerust hart nog een keer bij jullie vakantie vieren, komen hier voortaan speciaal naartoe vanuit Nieuwegein.
Prettige ontvangst om te kijken of we onze blauwvoorhoofd amazone hier konden onderbrengen. Vriendelijke dames die de tijd nemen voor een goede uitleg over de gang van zaken duidelijk over de kosten en mogelijkheden en een prettig gesprek. De vogels mogen hier gewoon lekker los vliegen en het belangrijkste voor mij, ze hoeven niet gekortwiekt te zijn. Dat is bij vele andere opvang niet het geval. Met een gerust hart op vakantie kunnen en tijdens de vakantie ook nog afentoe een filmpje van je vogel ontvangen met updates hoe het gaat. Ik heb dit adres als zeer goed ervaren en zal ook zeker een volgende keer weer hiervoor kiezen!! Hartstikke bedankt voor de fijne ervaring!!
Mijn agapornis Slijmie is hier al meerdere keren geweest en nu heb ik er nog eentje bij met de naam Paco , vandaag zijn ze beide weer naar de opvang voor 11 dagen . Super lieve dames staan mij altijd netjes te woord en hebben verstand van vogels , ook mogen de vogels dagelijks uit de kooien . Superblij met deze opvang en de zeer goede en juiste verzorging. Een zeer tevreden klant uit Delft. Mvrgr Guido.
Super lieve dames die ons vogelemeisje tijdens onze vakantie hebben opgevangen. We kregen bijna iedere dag een filmpje van ons vogeltje en hoe ze zich vermaakte...echt leuk. Toen we haar kwamen ophalen zag ze er prima uit. Helemaal blij met jullie...
De plek om je vogels ook vakantie te laten vieren! Super dat ze er zijn!
Hele fijne opvang voor je vogels, zeker een aanrader! Ik heb hier mijn vogels een lange tijd ivm een opleiding ondergebracht en ook met vakantie gaan ze zonder zorgen naar hun toe. De eigenaren hebben veel verstand van vogels. Ook komen ze veel uit de kooi, wat voor mij erg belangrijk is.
Ik heb mijn witoog aratinga's hier gebracht hoorde vakantie en het was geweldig! Super lieve mensen met een groot hart voor dieren!! Zeer schoon en professioneel. Van mij krijgen ze een dikke 10! Wij gaan hier zeker weer naar toe. Uitstekende service.
Je vogel wordt liefdevol opgevangen terwijl jij op vakantie bent. Perfect, je ontvangt af en toe een filmpje zodat je ziet hoe het met je vogel gaat
Geweldig aardige mensen die er echt voor de vogels zijn. Wij brengen onze kakatoe er graag heen. Kortom echte toppers
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid