facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor 4NG

4NG

Info

In de veranderende wereld geeft Lande u houvast met 4NG. Met 4NG brengen wij uw huidige werkomgeving in beeld en komen we met gerichte adviezen.

Geschiedenis

De digitale revolutie brengt ons veel. We zijn mondiger geworden, beter geïnformeerd en kritischer. Dit leidt tot grote veranderingen in de maatschappij en bovendien volgen de veranderingen elkaar nog eens snel op. Dit geldt ook voor onze werkomgeving. Of dat nu op kantoor, in de productie, in de zorg of op scholen is. Dit geldt voor de wijze waarop gedacht wordt over leiderschap- en managementstijl, de cultuur, de toepassing van technologie en natuurlijk ook de fysieke inrichting.

Binnen uw bedrijf of organisatie leidt de synergie tussen de mentale-, technologische- en de fysieke omgeving tot de meeste meerwaarde. Meerwaarde in de vorm van betere resultaten.
In de veranderende wereld geeft Lande u houvast met 4NG. Met 4NG brengen wij uw huidige werkomgeving in beeld en komen we met gerichte adviezen. Wij maken daarbij gebruik van onze kennis van werkomgevingen die wij opdoen in de praktijk maar wij laten ons ook inspireren door wetenschappelijke inzichten. 4NG is geen status quo maar een continu proces om in deze veranderende wereld de werkomgeving steeds te verbeteren. Soms schoksgewijs soms via de geleidelijkheid. Daarin begeleiden wij u graag.

Omdat het gaat om het samenspel tussen de drie pijlers (mentale omgeving, technologische omgeving, fysieke omgeving) beperken wij ons niet tot alleen tot de fysieke omgeving. Wij brengen samen met u de totale werkomgeving in beeld. Natuurlijk zijn wij de specialist als het gaat om de fysieke omgeving. Dit is wat Lande faciliteert. Een ruimte-indeling waarin je jezelf lekker voelt, mensen treft, en een goede plek vindt voor de activiteiten waarmee je bezig bent. Dit gaat verder dan meubels. Dit omhelst de complete ervaring als je ergens binnen stapt. Passend bij de (gewenste) cultuur en het imago van de organisatie. Alhoewel de werkzaamheden niet perse op kantoor hoeven plaats te vinden is er wel behoefte van een fysieke verzamelplek waar mensen elkaar treffen. Een omgeving die je inspireert en motiveert om de dialoog te vinden met anderen.Constateren wij met u dat ook op het gebied van de mentale- en technologische omgevingen veranderingen moeten worden doorgevoerd dan brengen wij u desgewenst graag in contact met specialisten op dat gebied uit ons netwerk.

Adres: Van Leeuwenhoekweg 20, 5482 TK Schijndel
Stad: Schijndel
Route: Van Leeuwenhoekweg 20
Postcode: 5482 TK



op zoek naar gerelateerd: Arlanet 4NG
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Co-Media Management Co-Media Management 2 km Uw beleving is ons product! Your experience is our business! Professional in leisure,...
Tekstbureau Typisch Fem Tekstbureau Typisch Fem 3 km Tekstbureau Typisch Fem: voor zinnige taal en een sterk verhaal.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid