facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor 4Kids

Info

4Kids is een landelijk werkend gastouderbureau dat staat voor een snelle en persoonlijke bemiddeling. Wij werken samen met 2.000 betrokken gastouders!



"Gastouderbureau 4Kids is een landelijk gastouderbureau dat staat voor persoonlijk contact. Dat vinden we écht belangrijk. Wij helpen ouders bij het vinden van een gastouder. En ondersteunen onze gastouders. Al onze gastouders staan geregistreerd in het Landelijk Register Kinderopvang. Zo weet je zeker dat ze voldoen aan alle kwaliteitseisen en heb je recht op kinderopvangtoeslag. Gastouderopvang via gastouderbureau 4Kids is kleinschalig, flexibel, persoonlijk en voordelig."
Adres:
Telefoonnummer: 0572-341000
Stad: Heino


Openingstijden

Maandag: 08:15 - 20:00
Dinsdag: 08:15 - 20:00
Woensdag: 08:15 - 17:00
Donderdag: 08:15 - 17:00
Vrijdag: 08:15 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: 4Kids opzeggen, 4Kids tarieven, Mijn 4Kids, Gastouder gezocht, Gastouderbureau beginnen, Gastouderbureau Utrecht, Gastouderbureau ViaViela, 4kids inschrijven
Recensies
Dit bureau is waardeloos Als er een conflict is hebben ze altijd gelijk en de gastouders kunnen barsten er is geen hoor en wederhoor ook de bemiddelaars komen niet voor je op zijn zakelijk tegen ouders bij een koppeling gesprek vriendelijkheid is er niet. Oja als je niet doet wat ze zeggen wordt je eruit geknikkerd terwijl je niet in dienst bent bij ze kortom er is geen gesprek mogelijk alles draait daar om geld heel jammer
Hebben slechte en onjuiste gastouders in dienst en doen hier niks aan! Ronduit slecht en niet het beste voor je kindje. Amanda stoop is de naam van de gastouder die jullie graag behouden. Terwijl het al bewezen is dat zij meer dan niet goed is voor de kindjes. Lui, ongeïnteresseerd en onvriendelijk!
Ik heb als gastouder 12,5 jaar samen gewerkt met gastouderburau 4-KIDS en mijn ervaringen zijn positief. De laatste 10 jaar heb ik nauw samengewerkt met Carry de bemiddelingsmedewerkster, waar ik een fijne klik mee had. Ze is proffesioneel, betrokken, sociaal, vriendelijk en een erg fijn persoon om mee samen te werken. Zij is een meerwaarde voor de organisatie, en ik zal haar missen als collega, en als mens. 4-KIDS: wees zuinig op mensen zoals Carry. Hartlijke groet, Corine Assink, kinderopvang Bloem uit Haaksbergen.
Zogenaamde bemiddelingsbureau dat werkelijk waar niks voor ons heeft betekend. Na een informatiepakket te hebben aangevraagd, werd ik overspoeld met berichten om een profiel voor de Opvangmarkt te maken. Nadat ik overstag ging, reageerde geen enkele gastouder op mijn berichten. Hulp gevraagd aan m'n bemiddelaar die een telefonische kennismakingsgesprek met me inplande. Helaas belde ze zonder excuus exact 2 uur later dan afgesproken. Het gesprek duurde welgeteld 5 minuten waarin de Opvangmarkt weer werd uitgelegd. Ze beloofde me om me 2 weken later weer terug te bellen. Uiteraard nooit meer wat van gehoord. Inmiddels hebben we via een ander bureau een lieve gastouder gevonden.
Geen goede begeleiding, je kan geen eerlijke reviews van de gastouders zien aangezien de gastouders deze zelf moeten keuren hierdoor keuren ze natuurlijk alleen de positieve reviews goed en zal je nooit de eerlijke of minder ervaringen lezen, zo ben ik bij een slechte gastouder geplaatst/terecht gekomen en moest ik als nog voor alle kosten op draaien ook.
Vreselijke organisatie. Sturen geen factuur, vervolgens moet je zelf achter de factuur aanbellen. Ondanks herhaaldelijk opvragen van de factuur sturen ze gewoon het incassobureau op je af terwijl je nooit de kans heb gekregen om te betalen. Bewijzen gevraagd waaruit blijkt dat ze een factuur hebben gestuurd maar deze kunnen ze niet aanleveren. Maffia praktijken
Een puur op omzet georiënteerd bedrijf. Door omstandigheden heb ik mijn gastouder naar ze verhuisd en niets dan problemen. Betaalde facturen werden niet goed verwerkt. De aanvraag voor GGD bleef op de plank liggen, zelfs nadat we ze er aan herinnerd hadden en er beloofd werd dat ze dezelfde dag verstuurd zouden worden. Hierdoor hebben we een maand toeslagen mis gelopen. Verder hebben ze alleen het minimale gedaan wat een gastouderbureau moet doen. Ik had mijn gastouder meegenomen van een ander bureau, nu wil ik haar weer verhuizen maar dat gaat allemaal niet omdat hun algemene voorwaarden vol staan met zaken waar ze kosten voor in rekening brengen bij de gastouder. Enig begrip voor wat we voor hen hebben betekend is er niet. Update: uiteindelijk hebben ze het kosteloos mogelijk gemaakt, en zijn ze hier zelf proactief in geweest. Daarom mijn 1 ster naar drie gezet. Overigens moet je, als je een gastouder zoekt, zelf een profiel en advertentie schrijven. Dat kan maar dat is wat mij betreft het belangrijkste wat een gastouderbureau kan bijdragen in de bemiddeling, het omzetten van de wensen van de vraagouder naar een verhaal waar gastouders iets aan hebben.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid