facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor 4FUN-verhuur.nl

Info

Wij verhuren diverse springkussens zoals een tractor, boerderij, interactief kussen, prinsessen, disco (met muziek en lampen), multirun, stormbaan van 19m, circus, boerderij en piratenschip.
BBQ-smokers, gas barbecues en meubilair ontbreken niet!!

Geschiedenis

verhuur van springkussens, party items en BBQ-Smokers!!

Producten

Springkussens met o.a. een multiplay, disco en nog vele andere gave en bijzondere kussens!!



"Het enthousiaste team van 4Fun Verhuur zorgt voor een Funtastisch feest!Je kunt bij ons terecht voor het huren van onder andere springkussens, opblaasfiguren, spellen, statafels, biertafels, gas barbecues en echte Amerikaanse BBQ smokers."

"Het enthousiaste team van 4Fun Verhuur zorgt voor een Funtastisch feest!Je kunt bij ons terecht voor het huren van onder andere springkussens, opblaasfiguren, spellen, statafels, biertafels, gas barbecues en echte Amerikaanse BBQ smokers."
Adres: Vuursteenweg 31, 8255 pn Swifterbant
Telefoonnummer: 0653635187
moc.liamg@ruuhrevnuf4
Stad: Swifterbant
Route: Vuursteenweg 31
Postcode: 8255 pn


Recensies
GEWELDIG! Zij hebben ons supergoed geholpen. Mijn zoontje zijn verjaardag was top en alle kinderen zelfs de volwassen hebben genoten. Er word nog over nagesproken in de buurt!
We hebben de Grafitti stormbaan gehuurd. Wat een geweldig leuk ding! De kinderen hebben zich uren vermaakt! Goede service, ze hebben de stormbaan exact op de aangegeven tijd bezorgd en opgehaald. Vriendelijke jongens. Kortom aanrader.
Inmiddels meerdere keren voor de school van mijn dochter een stormbaan of glijbaan gehuurd voor diverse activiteiten. Altijd supersnelle bevestiging van de reservering en goed contact over het op- en afbouwen. Top!
Al meerdere keren een springkussen besteld en een suikerspin machine. Super service! Gezellige hard werkende jongens. Mooie kwaliteit spullen en altijd tijd voor een praatje! Aanrader dus! Bestel je Springkussen bij 4-fun!
Mijn man had zijn 65e verjaardag, Mooi zo groot bord. Super service en heel vriendelijk personeel!!
Hele goede service en uitstekend gecommuniceerd van begin tot eind. Een hele vriendelijke team die in een sneltreinvaart alles naar behoren leveren. Dank jullie wel en ik zal dit bedrijf van harte aanraden!
Jullie zijn goed bezig! Flexibiliteit is top!
Heel netjes geholpen
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid