facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor 4D Vastgoed Makelaardij & Hypotheken / Jeannot Deckers

4D Vastgoed Makelaardij & Hypotheken / Jeannot Deckers

Info

Jeannot Deckers, de allround makelaar/taxateur van Eijsden, Maastricht en Heuvelland.

Geschiedenis

Zowel voor het verkopen als voor het kopen van een huis bent u bij 4D Vastgoed bij het juiste adres. Samen met u bepalen we de verkoopprijs van uw huis, onder meer op basis van de bouwkundige toestand van uw woning en de ligging. Vervolgens gaan wij met uw pand de markt op en brengen het uitgebreid en opvallend onder de aandacht.

Voor onze dienstverlening betaalt u een vooraf vastgesteld bedrag, dat mede afhankelijk is van het serviceniveau dat u kiest. U heeft bij ons de keuze uit 3 modules: 4DBasis-4DPro-4DExtra.


4D Basis
Als u voor deze module kiest, kunnen wij uw woning voor een scherp tarief op onder andere Funda, Jaap en Huislijn plaatsen, de meest bekeken woningsites van Nederland. De gegevens van potentiële gegadigden die zich bij ons aanmelden, geven wij aan u door. U kunt dan zelf een afspraak met ze maken voor de bezichtiging. Bij dit basispakket doet u een groot deel van het verkooptraject zelf, onder andere de bezichtigingen, en ondersteunen wij u met de onderhandelingen en verdere afhandeling van het verkooptraject. Kosten: €950,-- exclusief btw.

4D Pro
Bij deze module doen wij ook de bezichtigingen van de woning en maken uiteraard de brochures waarin we uw huis onder de aandacht brengen. Wij verzorgen het vooronderzoek, bepalen samen met u de verkoopprijs, doen de onderhandelingen met de potentiële kopers, stellen de koopakte op en gaan samen met u naar de notaris. Tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek vertellen we u hier graag meer over. Kosten: €2.500,-- exclusief btw.

4D Extra inclusief 3D TOUR
Het tarief van deze module is iets hoger, maar daar staat tegenover dat ook advertenties zijn inbegrepen, HD foto's genomen en een 3D TOUR wordt gemaakt. In alle opzichten is dit de meest complete module. Kosten: €3.500,-- exclusief btw.

4D Vastgoed, uw makelaar voor Maastricht en het Heuvelland.



"Welkom op de site van Jeannot Deckers, 4D Vastgoed Makelaardij & Taxatieburo.Je huis verkopen is een belangrijke gebeurtenis in je leven. Het is financieel en emotioneel gezien best een grote stap. Belangrijk om dan de juiste beslissingen te nemen, zodat je de woning zo snel mogelijk en tegen de beste prijs kan verkopen. Jeannot Deckers van 4D Vastgoed Makelaardij&Taxatieburo is je graag van dienst hierbij en begeleidt je transparant door het hele verkooptraject.Ook voor het verhuren, aankopen en taxeren NWWI ben je aan het juiste adres.Je kunt rekenen op een persoonlijke, professionele en pro-actieve aanpak!Jeannot Deckers, uw vaste waarde in Vastgoed."
Adres: Hoogstraat 3, 6245 LT Eijsden (gemeente)
Telefoonnummer: 06 5330 5555
Stad: Eijsden
Route: Hoogstraat 3
Postcode: 6245 LT


Recensies
Persoonlijke doch professionele taxateur en uitstekende communicatie. Zeker aan te raden!
Jeannot heeft ons snel en met fotos onderbouwd gewaarschuwd voor de enorme reparatiekosten van een aangeboden woning. Erg bedankt Jeannot.
Taxatie én verkoop! Jeannot paste goed bij onze persoonlijkheden: rustig, relativerend, doelgericht met ruimte voor onze inbreng. Geduldig en vakbekwaam. Bedankt, Jeannot!,
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid