facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor 4BikersandBikes.nl

4BikersandBikes.nl

Info

Motorkleding speciaalzaak; Waar goede service, voorlichting en kwaliteit hoog in het vaandel staat.

Geschiedenis

We hebben de volgende merken in het assortiment:
Schuberth, Shark, HJC, Caberg, AGV, Nolan, Nexx.
Alpinestars, Rev'it, Modeka, Forma, Five,

De ergernis van de slechte kwaliteit duurt voort, als de vreugde van de lage prijs al lang vergeten is



"Eerlijk advies 4 Bikers and Bikes‘De ergernis van een product duurt voort, als de vreugde van de lage prijs al lang is vergeten’Wij zien het maar al te vaak in onze fysieke winkel. Een helm die niet fijn zit, motorhandschoenen die knellen etc. Bij 4 Bikers and Bikes krijgt u persoonlijke begeleiding bij het aankopen van uw motorkleding.Wij zorgen er voor dat u niet voor verrassingen komt te staan. Eerlijk advies en de juiste verwachtingen bij het juiste product, zorgen er voor dat u kunt genieten van het motorrijden.Assortiment 4 Bikers and BikesElk product in ons assortiment is met zorg door ons zelf uitgekozen. Ervaring, kennis van zaken en deskundigheid hebben ervoor gezorgd dat het assortiment zorgvuldig is samengesteld."
Adres: Strijperdijk 3D, 5595XM Leenderstrijp, Noord-Brabant, Netherlands
Telefoonnummer: 040 8200985
Stad: Leenderstrijp
Route: Strijperdijk 3D
Postcode: 5595XM


Openingstijden

Maandag: 12:00 - 18:00
Dinsdag: 10:00 - 18:00
Woensdag: 10:00 - 18:00
Donderdag: 10:00 - 20:00
Vrijdag: 10:00 - 18:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Motorkleding Nederland, Joppen Motoren, Motorkleding Veghel, Joppen Motoren kleding, Harley Leende, Eindhoven motorkleding, Motorspullen, Grootste motorkleding winkel
Recensies
Een aantal weken geleden erg goed geholpen met het uitzoeken van een nieuwe motorhelm. Goed advies en ruim de tijd genomen. Daarna zelfs nog kosteloos mijn oude headset ingebouwd. Top service!
Zeer fijne motorzaak met veel aanbod aan motoren en kleding met ook voor dames een assortiment. Ben heel fijn en deskundig geholpen, veel informatie gekregen, waardoor ik de juiste keuze heb kunnen maken. Desgevraagd kreeg ik bruikbare tips en er werd met me meegedacht. Deze mensen weten waar ze mee bezig zijn, zijn zeer klantvriendelijk en bieden fijne service. Ga zeker nog terug!
Top zaak! Mooi assortiment en goede prijzen. Winkelpersoneel neemt echt de tijd voor je en hebben verstand van zaken! Dikke aanrader dus, ik kom hier dan ook vaker!
Zeer vriendelijke en gedreven mensen, de service staat hier hoog in het vaandel! Duo Sena intercom hier gekocht met als extra service gratis professionele inbouw in beide helmen en volledige uitleg over het gebruik. Echt een klasse bedrijf met topmensen die er volledig voor gaan. Hiervoor rijd ik graag 75km komende van België! Ik kan dit bedrijf alleen maar ten stelligste aanraden! Graag tot de volgende keer, met welgemeende groeten, Luc
Wat ben ik blij met de moeite die genomen is om mij aan de juiste maat kleding te helpen. Daar rijd ik graag een stukje voor om. Vriendelijke mensen en goede uitleg. Aanrader!
Leuke zaak waar je kleding en accessoires kunt kopen. De eigenaar helpt je van a tot z om de juiste product te vinden met een goed advies! Zeker een aanrader als je nieuwe motorkleding of accessoires zoekt!
Mijn eerste kennismaking met dit bedrijf was een aantal jaren geleden toen ik binnenstapte voor een paar handschoenen. Ik keek ook nog naar wat motorkleding en kreeg toen al goede uitleg over wat er zoal te koop is. Toen er een nieuwe motor kwam wilde ik ook een nieuwe motor outfit en dacht toen terug naar dit bedrijf. Ik werd super geholpen en er werd een mooie Revit Jack en broek gekocht samen met een passende rugprotector en veiligheidsvestje. Wederom super geholpen met oprecht advies en zonder een moment het idee te hebben dat me als koper iets opgedrongen wordt. In de afgelopen jaren nog vaak terug geweest voor een nieuwe helm, nieuwe motorlaarzen, een regencombi en voor motorkleding voor mijn vrouw. Altijd beleefd, nooit opdringerig en boven al altijd goed advies. Als ik ooit iets nodig heb voor wat betreft motorkleding rij ik regelrecht naar Leende, of naar Weert, want daar zit inmiddels ook een vestiging. Super bedrijf!
Voor ons een top service, zowel in Weert als in Leende. TomTom rider oplaadkabel en Dock gekocht met de nodige deskundige uitleg om deze te bevestigen. Top broers team.
Fantastische zaak waar service nog ouderwets hoog in het vaandel staat. Kwalitatief goede spullen voor zeer nette prijzen van verschillende bekende merken. Kom er al jaren en ben nog nooit teleurgesteld of het nu om kleding of accessoires gaat. Ook elke keer vriendelijk, eerlijk en professioneel geholpen. Dat maak je helaas steeds minder mee. Gelukkig zijn er nog altijd ondernemers die het snappen!
Binnen korte tijd DB killers nodig gehad voor een motor bij Joppen. Ze hebben de killers zelfs gepast en gebeld dat deze goed waren. Top service!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid