facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor 4-D Optiek

4-D Optiek
"De opticien en optometrist met de leukste collectie brillen en zonnebrillen en de beste glazen en contactlenzen van Arnhem!Mèt Oakley en Ray-Ban Shop en LINDBERG by 4·D Optiek, de eerste Lindberg winkel van Nederland"
Adres: Bentinckstraat 36 , Arnhem 6811 EE, NL
Telefoonnummer: 026 370 3705
Stad: Arnhem
Route: Bentinckstraat 36
Postcode: 6811 EE


Openingstijden

Maandag: 13:00-17:30
Dinsdag: 09:30-17:30
Woensdag: 09:30-17:30
Donderdag: 09:30-17:30
Vrijdag: 09:30-17:30
Zaterdag: 09:30-17:00
Zondag: 13:00-17:00


op zoek naar gerelateerd: Theo brillen Arnhem, Opticien Vianen, Orthoptist Arnhem, DITA bril heren op sterkte, Cartier glazen vervangen, Hoe kun je zien of een Cartier bril echt is, Cartier bril afterpay, Cartier bril maten
Recensies
Heel professioneel geholpen door Jessica. Er is een wereld voor mij open gegaan dankzij een goede oogmeting en fantastisch advies qua multifocale glazen! Super snel geleverd! Blij met mijn Lindberg met nieuwe glazen!
Erg onvriendelijke vrouw die ons heeft geholpen, zodra ze ook nog hoorde dat ik een zonnebril wilde ruilen was de klantgerichtheid helemaal ver te zoeken. Ben naar huis gegaan met de bril die ik eigenlijk wilde ruilen, kom hier nooit meer.
Elke keer weer een top service! Al vaker langs geweest voor een zonnebril en nu ook voor een bril op sterkte. Elke keer weer super service van de medewerkers. Erg professioneel en ook heel erg klantvriendelijk. Een leuk team van spontane mensen die super goed weten wat ze moeten doen.
Vandaag heel goed en deskundig geholpen. Na een oogmeting uitgebreid brillen gepast. Veel persoonlijke aandacht, eerlijk advies en een lekker kopje koffie. Het was ook nog eens gezellig! Mijn nieuwe bril werd binnen een uur voor me geregeld en ik liep dezelfde middag mét nieuwe bril vrolijk naar buiten. Dank!
Super; hier was het nog een bril uit de winkel. Echter eenmaal precies op maat nog fijner! Dank voor de super service voor deze indoor c.q. tablet bril. Heel fijn voor tijdens het werk.
De winkel was zo goed als leeg, Ik had geen afspraak dus werd er gevraagd wat ik precies kwam doen... Zodra je een zonnebril nodig hebt moet je eerst specificeren naar welke bril je precies opzoek bent… wellicht kom ik daar voor naar de winkel? Om te onderzoeken wat er bij mij past. Daarna was het antwoord; “we kunnen u alleen helpen met een afspraak.” Nog nooit zo iets brutaals mee gemaakt.
Waar ons eerst letterlijk de deur werd gewezen 'wat denk je zelf?' omdat we geen afspraak maakten hoe hadden we dat kunnen weten en waarom mochten andere klanten zonder afspraak wel naar binnen? werden we aan de andere kant van de winkel andere ingang, ander brilmerk fantastisch geholpen. Desondanks, ik ga liever naar een opticien waar iedereen klantvriendelijk is.
Ik heb laatst mijn Ray-Ban zonnebril aangeschaft. Helaas is er een kleine beschadiging op het glas gekomen. Ik ben terug gegaan naar de winkel en dit probleem is netjes opgelost. Super service!
De beste opticien waar ik ooit geweest ben, daar kan menig dorpsopticien nog wat van leren; indrukwekkende service ook al was de start een beetje moeizaam. Goede visus met een bril bereiken als je harde kontaktlenzen draagt is niet eenvoudig, dat bleek ook wel, maar uiteindelijk heb ik nu, na meerdere pogingen, de beste glazen in mijn nieuwe Cutler and Gross die ik me kon wensen. Erg professioneel en ook erg vriendelijk afgehandeld en behandeld, waarvoor dank en uiteraard hulde. Zoals ik al schreef.....ik ben meer dan een beetje tevreden en zeer onder de indruk, en dat ben ik niet zo snel....fantastische service, prachtig pand, geweldige collectie, goede koffie ook maar bovenal aardige en kundige mensen
Ik ging hier als doorgewinterd Oakley fan naartoe met het idee dat het wel eens tegen zou kunnen vallen zoals in zoveel winkels waar enkel een Oakley vitrine staat, maar niet veel kennis en voorraad aanwezig is. Het tegenovergestelde is waar. Ten eerste erg vriendelijk, aardig, kundig en behulpzaam personeel. Daarnaast een prachtige winkel met veel voorraad, waarbij er naast brillen ook nog allerlei andere Oakley spullen zijn te krijgen zoals petten en kleding. Ze hebben er bij deze een vaste klant bij.
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor 4-D Optiek.

Arnhem bri̇llen en opti̇ci̇ens

openingstijden, locatie, vervoer. Bentinckstraat 36 kaart stadsplattegrond, satellietweergave. 4-D Optiek adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met 4-D Optiek. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over 4-D Optiek delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Pearle Opticiens Pearle Opticiens 151 meter
Reinsdorf Reinsdorf 551 meter Niet voor niets bekend als de beste opticien van Arnhem. Vakkundigheid staat hier op ...
We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid