facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor 3sense

3sense

Info

3Sense is de P&O-vraagbaak op afroep voor het MKB. 3Sense zorgt voor rust in de tent.

Geschiedenis

De P&O vraagbaak voor het MKB

Adres: Hazeleger 121, 5431 HN Cuijk
Telefoonnummer: 0653715657
Stad: Cuijk
Route: Hazeleger 121
Postcode: 5431 HN


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Patrick Bongartz Fotografie Patrick Bongartz Fotografie 1 km Snel en vakkundig
AsbestCare AsbestCare 1 km Goede en snelle communicatie. Werkzaamheden zijn ook keurig verlopen en snel. Vriende...
CS46 CS46 1 km CS46 is een co-working space voor creatieve zzp-ers. Een plek om efficiënt te werken,...
Makelaardij Twan Poels Makelaardij Twan Poels 1 km Mooi industrieel complex in Genk. Leuk om te bezoeken met een gaaf doolhof.
KUBUS Lonen u.a. KUBUS Lonen u.a. 3 km Overzichtelijk en makkelijk in gebruik.
Tanja's Stitch Center Tanja's Stitch Center 3 km ik maak voor bedrijven en particulieren met mijn borduurmachine mooie bedrijfslogo's ...
Netwerkmarketing Is De Toekomst Netwerkmarketing Is De Toekomst 4 km Wat is nu precies netwerkmarketing, en waarom is dit de toekomst?
Recensies
Een aanrader voor alle bedrijven zonder eigen HRM-afdeling! Omdat mijn bedrijf geen eigen HRM/P&O-afdeling heeft heb ik de hulp van Angelique ingeschakeld. Zij heeft mij geholpen na een aantal incidenten met een medewerker, waarvoor ik zelf niet genoeg juridische/personeelskennis had om dit zelf af te kunnen handelen. Angelique heeft ons op zeer professioneel ondersteund en alles vervolgens netjes afgehandeld.
Al geruime tijd werk ik samen met Angelique. Ze is dé specialist op het gebied van HR en personeel voor MKB bedrijven. Ze is direct, no-nonsense en kijkt verder dan haar eigen werkveld. Veranderprocessen zijn echt haar ding, dankzij haar overkoepelende visie ziet zij snel waar verbetering mogelijk is of mogelijke pijnpunten liggen. Dankzij een groot netwerk aan deskundige specialisten weet zij altijd wie er ingezet moet of kan worden op welk stuk. Zodat de ondernemer zich echt maar op één ding hoeft te richten: ondernemen. Ze brengt écht rust in de tent. Voor al je personeelszaken kan ik Angelique van 3sense van harte aanbevelen!
Heerlijk om zoveel kennis en kunde op afroep beschikbaar te hebben. Binnen mijn werk kom ik af en toe zaken tegen waar ik net niet genoeg verstand van heb. Het contact met Angelique is dan vrij snel gelegd. Het kan zijn voor een kort advies of voor het helpen bij een uitgebreider vraagstuk. Haar advies is altijd helder en heerlijk in Jip en Janneke taal zodat ik het snap en het eenvoudig kan toepassen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid