facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor 38 Dresses and a Suit

38 Dresses and a Suit

Info

38 Dresses and a Suit is een winkel met superleuke retro merkkleding. Heel veel jurkjes van oa. Tante Betsy, King Louie, Margot, Lien&Giel en LaLamour.

Geschiedenis

38 Dresses and a Suit is een winkel met superleuke retro merkkleding. Heel veel jurkjes van oa. Tante Betsy, Froy & Dind, Bakery Ladies, Margot en Halsoverkop. Inmiddels zijn er heel veel merken bijgekomen. Sieraden van Urban Hippies en tassen van Disaster Design. Ook zijn er kaarten van Tea Talk en kaarten met handgemaakte beestjes.
Klomplaarzen en schoenen van Clumpy, Sanita en Miz Mooz :-)



"Voor de postbezorgers en leveranciers: alle dagen maa t/m zaterdag kan er geleverd worden tussen 10:00 en 17:00De webshop is alle dagen geopend en er is personeel aanwezig om de goederen in ontvangst te nemen."
Adres: Bagijnestraat 64, 8911 DS Leeuwarden
Stad: Leeuwarden
Route: Bagijnestraat 64
Postcode: 8911 DS



op zoek naar gerelateerd: facebook 38 dresses, so much facebook, tante betsy sale, dress vera tante betsy, 38 jurkjes, somuch, so much, tante betsy verkooppunten
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
imprezz lady's fashion imprezz lady's fashion 191 meter Superleuke winkel!
Tichas Damesmode Tichas Damesmode 199 meter Was goed geslaagd twee leuke sets gekocht. Werd goed geholpen door de verkoopster. En...
Store1892 Store1892 208 meter Hele mooie dames Mode zaak. Fijn geholpen door alise Top heeft er veel kijk op. Goed ...
LIZ Boetiek LIZ Boetiek 304 meter Wat een verrassende aankoop gedaan vanmiddag!! De trenchcoat 2022 !! Love it!! Zeker ...
Miss Fashion Leeuwarden Miss Fashion Leeuwarden 773 meter Ik dacht een leuk winkeltje met een aardige dame die mij hielp....kom ik thuis zie ik...
Gift jonker fashion Gift jonker fashion 1 km Hou jij van strass,,Glitter and glamour.. Dan ben je bij onze winkel op het juiste ad...
Four Seasons Leeuwarden Four Seasons Leeuwarden 3 km Een leuke winkel! Je krijgt daar hulp met aandacht en een eerlijke mening.
Fashion Outlet Leeuwarden Fashion Outlet Leeuwarden 3 km Vriendelijke mensen leuke kleding en pakketpunt met veel aanbieders!
ONLY STAR ONLY STAR 4 km Super vriendelijk en behulpzaam personeel. Een ruime keuze aan producten en als er ie...
June June 19 km Ik ben ondertussen al zo'n vijf keer bij June geweest en elke keer intens genoten. Ik...
Recensies
Ik heb hier een online bestelling gedaan, deze werd snel en zeer netjes verzonden. Mijn jumpsuit werd in leuk inpakpapier verpakt! Een echte aanrader. Thanks!
Toffe webshop! Snelle verzending en meedenken met bezorging Lief ingepakt ook nog, mijn LaLamour jurkje Aanrader!
Wouw! Geweldig! Ben twee uur lang in de winkel geweest en super gezellig geholpen door Cynthia. De keuze is reuze! Zo'n aanrader, je moet er echt een keer geweest zijn als je van jurkjes houdt. Het is er te gek!!!
Webbestelling met veel zorg ingepakt en een persoonlijk bedankje er op met een superschattig plaatje. Fijn om te ontvangen en uit te pakken! De inhoud was ook een feestje, maar dat wist ik al haha. Vestje van Tante Betsy.
Super leuke winkel, ben er goed geholpen en geslaagd!!
Leuke winkel snelle levering per post en altijd mooi ingepakt en een mooie brief erbij met een mooi gedicht of lieve woorden. Je voelt je bijzonder. Altijd een feestje.
Vanmiddag voor het eerst in de winkel geweest, samen met vriendin die er vaker komt. Veel jurken gepast, zoveel verschillende modellen.Tussendoor zeer vriendelijk geholpen, je voelt je welkom! Uiteindelijk met 2 jurken de deur uit gegaan en ik kom zeker vaker terug!
Geweldige collectie en sfeervolle winkel. Het zou een winkel kunnen zijn waar ik graag vaker kom. Wat dat betreft een aanrader. Wel jammer dat ik de verkoopsters kon horen toen ze het over mij hadden. Had het liever niet gehoord. Volgende keer beter opletten dames. Dat was niet erg sympathiek. En dan lees ik hieronder in een van jullie eigen reacties ook nog 'does lief'. Doe dat dan zelf ook .
Heb een jurk via internet gekocht. Samen met 2 andere jurken werd hij met veel zorg ingepakt en opgestuurd. Voelde me bijzonder toen ik het uitpakte. De bewuste jurk zat niet goed omdat hij niet correct in elkaar was gezet. Na een mailtje is er meteen eenzelfde jurk opgestuurd!!! Echt Super!
Afgelopen weekend binnen gelopen. Vrouwtje heeft paar mooie Lien en Giel jurken gekocht. Mevrouw in de winkel was erg service gericht. Erg leuk tegen de kinderen ook! Leuke sfeer hing er. We gingen met een zeer prettig gevoel de deur uit. Succes verder!
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar 38 Dresses and a Suit met het openbaar vervoer


Leeuwarden, Zaailand 240 meter
6
Leeuwarden, Boterhoek 260 meter
6
Leeuwarden, Boterhoek 300 meter
6
Leeuwarden, Harmonie 340 meter
6
Leeuwarden, Beursplein 360 meter
13
155
20
21
3
355
51
603
651
8

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid