facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor 3 opmaat

3 opmaat

Info

We maken opmaat gemaakte producten uit hout, zoals letters en figuren, een silhouet van een gezicht e.d. Like ons en ontvang 5% korting op je bestelling!

Geschiedenis

We maken opmaat gemaakte producten uit hout, zoals bijvoorbeeld letters en figuren voor aan de muur, een silhouet van een gezicht of gegraveerde teksten op figuren die je aan de wand kunt monteren.
Kijk in onze webshop (www.3opmaat.nl) voor alle andere producten.



"We zijn een jong bedrijf opgericht in 2015 en werken vanuit Serooskerke, Zeeland.Wij maken opmaat gemaakte producten uit hout, zoals bijvoorbeeld letters en figuren voor aan de muur, een silhouet van een gezicht, gegraveerde teksten op figuren die je aan de wand kunt monteren of meubels. Bijna alles van hout kunnen wij maken. Al deze producten worden door ons zelf ontworpen en gemaakt."
Adres: Van Vollenhovenweg 3, 4353RH Serooskerke, Zeeland, Netherlands
Telefoonnummer: 0118 23 60 03
Stad: Serooskerke
Route: Van Vollenhovenweg 3
Postcode: 4353RH


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Lignerro Lignerro 633 meter Alles naar je eigen wensen, nooit teveel gevraagd en het eindresultaat nog mooier dan...
TechniQ Energy TechniQ Energy 740 meter Waardeloos bedrijf. Had hier zonnepanelen door laten plaatsen. Bij het plaatsen waren...
Texaco Serooskerke Texaco Serooskerke 1 km Heerlijke vers belegde baguettes voor een schappelijke prijs!
De Notedop De Notedop 6 km Een fijne winkel.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid