facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor 2wielercentrum Joure

2wielercentrum Joure

Info

2wielercentrum Joure is één van de grootste rijwielzaken van het noorden. Zij heeft een zeer ruim assortiment fietsen kleding en accessoires van alle grote en bekende merken. Van kinderfiets tot stadsfiets van E-bike tot racefiets kun je hier terecht.



"Bij 2WIELERCENTRUM Joure, jouw Cannondale specialist in Joure, leveren we de beste fietservaring die er is. Kies tussen high-end [Stads, Mountain- en E-Bikes]. Stuur ons een bericht of bezoek ons om het hele assortiment van fietsen en fietsuitrustingen te bekijken!"
Adres: Tolhuswei 5, 8501ZP Joure
Telefoonnummer: 0513-412143
Stad: Joure
Route: Tolhuswei 5
Postcode: 8501ZP


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Profile Leo Brouwer Profile Leo Brouwer 822 meter Een fietsstoeltje, loopfietsje en helm gekocht. Ontzettend goed geholpen door het per...
Stella Fietsen Stella Fietsen 2 km Wat een topservice, iedere keer weer! Onze ervaring met Stella Joure is tot nu toe al...
Recensies
Zeer vriendelijk geholpen. Deskundig advies ontvangen en zeer behulpzaam en meedenkend. Uiteindelijk een hele Fijne fiets aangeschaft van Gazelle, een Ultimate 380 met enviolo naaf. De fiets is op mijn verzoek aangepast met een verende zadelpen van By schulz en een ander Stuur met een andere vorm. Waardoor de zithouding van zeer sportief meer naar sportief touren is gegaan. Helemaal top. Fietsendrager voor op de auto ook meteen hier aangeschaft. Blij met alles. Veel dank voor de goede hulp en adviezen
Na meerdere winkels te hebben bezocht om een fiets uit te zoeken in Joure aangekomen. Mooie ruime winkel met veel keus in elektrische fietsen. Ontvangen door een aardige meneer die goed wist uit te leggen de verschillen in motoren en overbrengingen. Op diverse modellen even mogen test fietsen om het daadwerkelijke verschil uit te proberen. Uiteindelijk de keus gemaakt voor een mooie gazelle . Voor mij voelt dit als een goed adres , dan gun je het ook .op naar vele kilometers en onderhoud bij deze winkel.
Zeer tevreden met mijn Gazelle en de service van Tweewieler centrum Joure.
Prachtige fietsen zaak. Met goede service en vriendelijk personeel.
Vriendelijkheid, snelle service…. Mijn fiets is weer helemaal toppie.
Zaak met enorm veel keus, vriendelijk en deskundige medewerkers, de service ervaring moet nog komen, heb de fiets pas 2 dagen, ondertussen de tweede controle gehad. Service, vriendelijkheid en correctheid, volop aanwezig. Top zaak!
Goed geholpen, niet opdringerig. Mooie fiets gekocht. Duidelijke informatie over verschillende fietsen- makkelijker om een keuze te maken tussen verschillende fietsen. Veel fietsen op voorraad om een stukje te proeffietsen. Ik zou deze winkel zeker aanraden!
Goede, bruikbare informatie gekregen over fiets mbt voeten a d grond zetten als je stilstaat.
Prettig geholpen alle tijd voor je niet opdringerig.
Fijne fietsenwinkel, heb een aantal jaar terug hier mijn 2e hands fiets gekocht. Hij werkt nog steeds erg goed. Nu laatst mijn ketting laten vervangen en ik kreeg zo een leenfiets mee. Erg fijn!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid