facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor 2SupportYou

2SupportYou

Info

2SupportYou - Lissa Agema - Allround VA

Mijn missie is dat ondernemers zich kunnen richten op hun eigen missie.

Geschiedenis

Ondernemers willen zich graag focussen op hun missie en daar horen allemaal randzaken bij waar ze zich niet mee bezig willen houden. Het leidt ze af van hun missie.

Voor deze randzaken zoals administratieve ondersteuning, ondersteuning in social media, ondersteuning bij technische zaken ben ik als Allround Virtueel assistent in te zetten.

Maar ik kan ondernemers ook helpen naar meer zichtbaarheid en ze helpen aan contacten via mijn eigen uitgebreide netwerk.

En soms is de focus even weg of wil een ondernemer gewoon even sparren en hiervoor kun je tegenwoordig sparringsessies boeken.

Ik ben er dus helemaal voor de ondernemer zodat deze zich echt kan richten op zijn of haar eigen missie.



Dit doe ik allemaal met heel veel passie.

Adres: Hogeweg 48, 8166JK Emst
Telefoonnummer: 0578-844021
Stad: Emst
Route: Hogeweg 48
Postcode: 8166JK


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Van den Esschert Van den Esschert 312 meter Rietdekker, Hovenier, Bestrating.
CleverMedia, copy, print & more. CleverMedia, copy, print & more. 632 meter Hier de portfolio van de productiekant van Clevermedia. Print en drukwerk, maar ook s...
SDD B.V. SDD B.V. 938 meter Super bedrijf
SDD SDD 951 meter Super bedrijf
Partyverhuur Vosselman Partyverhuur Vosselman 2 km Cancelt afspraak net voor het afgesproken moment. Was al lang onderweg.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid