facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor 2MoveMindful

2MoveMindful

Info

Mindful bewegen.
Combinatie van buiten bewegen en een Mindful leven. Wandelen of hardlopen icm ademhalings, Mindfulness-oefeningen, yoga, mediatie en Fun.

Geschiedenis

Hallo, ik ben Hans Bierstekers.
Heb jarenlange ervaring als trainer en enthousiaste motivator voor hardlopers. Zelf kan ik ontzettend genieten van een heerlijk rondje hardlopen. Dat laatste vergeten we maar al te vaak.
Graag laat ik je kennismaken met Mindful Run in de natuurlijke omgeving van Venlo.

Hardlopen heeft positieve effecten op vrijwel alle orgaansystemen in het lichaam. Regelmatig sporten helpt een breed scala aan gezondheidsproblemen en ziekten te voorkomen, of reeds aanwezige klachten te verminderen. Veel mensen leggen zich echter teveel prestatiedoelen op. Mindful Run leert je hoe je volop van het hardlopen en de omgeving kunt genieten met een juiste ademhaling en lopen in het 'hier en nu'.

Wil je meer info, neem dan contact met mij op onder telefoonnummer:
06-20245960
of stuur een email naar [email protected]



"Ik help jou als ondernemer met:√ tot rust komen√ werken aan persoonlijke en zakelijke doelen√ in beweging komen en blijven√ door minder "hard" te lopen, meer te bereiken√ zelfreflectie√Focus op de lange termijnIn 12 weken help ik jou met jouw eigen ontwikkeling en die van jouw bedrijf.Mijn programma is er speciaal op gericht dat ik voor jou het beste resultaat wil bereiken.Samen maken we een plan van aanpak.Werken we aan doelen die voor jou belangrijk zijn en maak ik maatwerk afgestemd op jouw tempo en de stappen die jij wil zetten.√ na 12 weken voel jij je fitter dan ooit.√ ervaar jij meer rust√ heb je meer focus en overzicht√ werk je efficiënter en doelgerichter√ heb je duidelijk meer plezier in je werk"
Adres: Willemstraat 39, 5912 EN Venlo (gemeente)
Telefoonnummer: +31636443787
Stad: Venlo
Route: Willemstraat 39
Postcode: 5912 EN


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Performenz Blerick Performenz Blerick 4 km Zeer professioneel, oprecht en meedenken in een drukke agenda. Heel vakkundig en zove...
Recensies
Ik zou iedereen aanraden om met Hans te gaan bewegen, Hans is een fijne gesprekspartner en hij weet je heel goed te motiveren. Door te bewegen aan het begin van de dag krijg je energie. Je krijgt een voldaan gevoel en bent de hele dag daarna energieker. Het was een zeer waardevol traject.
Hans is een fijne kerel waarbij ik me snel thuis voelde om open over de dingen te praten waar ik op dit moment tegenaan loop. Hij heeft ruime ervaring in de zaken wereld en Combineert dit mooi met mindfulness en bewegen. Onze gesprekken hebben me weer een stap verder gebracht. Bedankt Hans!
Hans heeft mij uitstekend geholpen en zet zich voor de volle 100% in om je gedachten weer een positieve boost te geven. Ben hem persoonlijk bijzonder dankbaar en zal voorlopig met plezier deel blijven nemen aan onze wandelingen. Ga zo door Hans
Heerlijk 's ochtends om 7:00 uur naar het Zwarte Water en dan niet alleen om te hardlopen, maar ook om stil te staan. Bewust stil te staan en te genieten van de omgeving en de serene stilte. Is weer eens wat anders dan 'gewone coaching'. Heel bijzonder om dit mee te maken. Dank Hans.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid