facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor 2M Makelaars

2M Makelaars

Info

Makelaar in de regio Drechtsteden met kantoren in Dordrecht en Papendrecht

Geschiedenis

Makelaar in de regio Drechtsteden met kantoren in Dordrecht en Papendrecht

Adres: De Wederik 2, 3355 SK Papendrecht
Telefoonnummer: 078-6159960
Stad: Papendrecht
Route: De Wederik 2
Postcode: 3355 SK


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 17:30
Dinsdag: 08:30 - 17:30
Woensdag: 08:30 - 17:30
Donderdag: 08:30 - 17:30
Vrijdag: 08:30 - 17:30

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Kooyman Eigen Huis Kooyman Eigen Huis 1 km In dit bedrijf werkt een super arrogante vrouw die naast arrogantheid ook geen respec...
Nederlof Makelaardij B.V. Nederlof Makelaardij B.V. 1 km Kees is gewoon de beste in zijn vak. Geduldig, betrouwbaar, vriendelijk, kennis van z...
Recensies
vanaf eerste contact moment met Christiaan ontzettend goed geholpen en geadviseerd. Heeft ons volledig ontzorgd in het verkoopproces met een goede prijsstrategie. Nette presentatie in het begin tot goede afsluiting. Professioneel en kundig! Daarnaast hele professionele foto's van fotograaf Herbert!
Vanaf het eerste telefonisch contact tot en nu is alles prima verlopen. Dit betekent dat het gehele verkoopproces vanaf contractvorming, beschrijving voor de presentatie op Funda inclusief de fotoreportage, bezichtigingen tot en met de ondertekening van het voorlopige koopcontract vriendelijk en zakelijk is verlopen. Op internet geeft de uitstraling van Ekeren Kuiper Makelaars een vertrouwd beeld, na het eerste telefonisch contact en het verkennend gesprek met Mark Bikker gaf voldoende vertrouwen om het verkooptraject in te gaan. Het geheel is naar verwachting verlopen zoals gezegd vriendelijk en zakelijk waarbij de uitwisseling van gegevens soepel en transparant verliep.
Duidelijke communicatie, goede en directe aanpak, goed advies en actief betrokken. Zeer fijne makelaar om mee te werken. Ons huis was binnen no-time verkocht.
Super samenwerking met een eerlijke en transparante makelaar. Goede begeleiding met de verkoop van mijn appartement. Ze nemen je stap voor stap mee door het hele traject.
Mooie foto's en brochure. Goede en duidelijke terugkoppeling na de bezichtigingen. De verkoop verliep vlot en Gerald is duidelijk en zeer responsief. Al met al een hele prettige ervaring om zaken met hem te doen.
Makelaar Gerald kwam bij ons thuis en gaf heel duidelijke uitleg, op een rustige, maar spontane manier. Luisterde goed naar de wensen van ons. Was altijd goed bereikbaar en hield ons van alles op de hoogte. Zeer tevreden!
Vanaf het eerste tot het laatste moment een erg fijne samenwerking. Alles wordt goed begeleid en duidelijk uitgelegd. Je weet goed waar je aan toe bent, vragen zijn nooit teveel.
Goede begeleiding bij de verkoop van mijn appartement. Snel verkocht! Onze persoonlijke makelaar was goed en snel te bereiken.
Wat een fijne club mensen, vanaf het eerste contact een warm en vriendelijk gesprek, en een prachtige verkoop als gevolg !
Dit is de 2e keer dat ik geholpen ben door 2 M makelaars in Papendrecht. Wat mij betreft de beste makelaar in de regio! Niet alles verliep soepel en daar was de deskundigheid van 2 M te zien. En wat ik ook heel mooi vind is het respect en professionele houding naar de potentiële kopers.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid