facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor 2F fysiotherapie

Info

Wij zijn 2F Fysiotherapie.

Voel je welkom en ontspan.

Bij 2F fysiotherapie kijken we naar 'de hele mens'. Door verder te kijken dan alleen de klacht, word een oplossing geboden voor de lange termijn.

Liefs Team 2F



"Fysiopraktijk in woerdenAfspraak maken of kennis [email protected]~ verder dan de klacht ~~ mind & body ~~ samen herstellen & pijnvrij ~"
Adres: Touwslagersweg 4, 3449HX Woerden
Telefoonnummer: 0611793010
Stad: Woerden
Route: Touwslagersweg 4
Postcode: 3449HX


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 22:00
Dinsdag: 09:00 - 22:00
Woensdag: 09:00 - 22:00
Donderdag: 09:00 - 22:00
Vrijdag: 09:00 - 22:00
Zaterdag: 09:00 - 15:00


op zoek naar gerelateerd: Fysio Woerden Molenvliet, Fysiotherapeuten Maatschap Woerden, Fysio Woerden Snel en Polanen, Psychosomatische fysiotherapie Woerden, Bekkenfysiotherapie Woerden, Sportfysio Woerden, Fysiotherapie Woerden Eewold, Kinderfysiotherapie Woerden
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Ergotherapiepraktijk Woerden e.o. Ergotherapiepraktijk Woerden e.o. 2 km Ik had ergotherapie aan huis tijdens Long Covid. Therapeute kon me op een rustige man...
Academie Tandartsenpraktijk Academie Tandartsenpraktijk 2 km Super leuk om te doen! Heel leerzaam! In het nieuwe jaar weer een aantal cursussen do...
Kraamzorggezocht Kraamzorggezocht 3 km Op www.kraamzorggezocht.nl kun je via jouw postcode of woonplaats op zoek naar een kr...
Recensies
Wat een fijne praktijk en energie die er hangt in de ruimte. Floor doet hier met zijn kennis, kunde en eigen energie nog een schep bovenop. Floor luistert goed naar waar volgens jou het probleem/pijn zit, maar voelt nog beter aan wat de kern van dit euvel daadwerkelijk is en waar deze vandaan komt. Hij voelt de diepere lagen, tuned in op jouw energie en lost in samenspraak /samenwerking met jouw de energetische en fysieke problemen op. Enof ik de praktijk aanraad, wil niets anders meer. Ik reis liever vanuit Rotterdam naar Flux Fysio, dan ik voor half werk om de hoek ga. Thanks Floor!
Floor is al jaren mijn vaste fysiotherapeut. Spelen mijn schouderklachten op, kan ik vaak dezelfde week nog bij hem terecht. Ontvangst is altijd prettig, er wordt serieus naar je klachten geluisterd, een passend behandelplan opgesteld & er is altijd tijd voor een grapje. Floor weet wat hij doet & is goed in zijn vak! Kortom een hele fijne therapeut.
Super fijne massages met gratis psycholoog! ;- Floor heeft veel levenservaring en kan goed luisteren, je kan altijd je verhaal bij hem kwijt waardoor je je ook daarin gehoord en gesteund voelt. Alles wat vast zit wordt losgemaakt, letterlijk en figuurlijk... Ik ben heel dankbaar dat ik hem ben tegengekomen en kijk altijd uit naar de volgende sessie!
Ik geloofde nooit echt in fysio’s, omdat het vaak voor mij een tijdelijke oplossing was. Tot ik bij Flux terecht kwam. Er wordt gekeken naar meer dan alleen de pijn die je op een bepaalde plek hebt. Samen ga je opzoek naar waar de angel zit en voorkomen ze dat het terug komt. Dat werkt toch ook veel beter? Ik vind Floor een fijne energie hebben. Er wordt echt naar je geluisterd. Mocht je na zoveel jaar eens van je klachten af willen komen, kan ik Flux zéker aanraden!
Ik kan niks anders zeggen dat je op geen betere plek terecht kan komen dan bij Flux Fysio. Door heftige operaties etc. Vertrouwde ik het niemand toe en al zou ik er elke dag moet liggen, hij doet het onwijs goed en denkt zo erg met je mee! Heel flexibel ook! Je voelt je gelijk op je gemak bij hem en hij geeft je het vertrouwen waardoor ik al in een korte tijd een stuk fijner gevoel heb in mijn lichaam en ook mentaal. Het uur is altijd zo voorbij dus dat zegt denk genoeg ook! Kan me geen betere wensen.
Wat voor klachten je ook hebt bij Flux Fysio ben je altijd aan het goede adres. Hoe specifieker jij aangeeft wat je voor klachten je hebt, hoe makkelijker het word om dit te onderzoeken. Met een sportruimte op een minuut lopen is het heel makkelijk om oefeningen te doen. In heel veel gevallen geven ze makkelijke opdrachten mee zodat je thuis hiermee ook verder kan. Ik zou iedereen aanbevelen om hier langs te gaan!
Al 5 jaar lang last van knieklachten. Veel verschillende ziekenhuis en fysio’s gezien. Toen ik bij Floor kwam keek hij niet alleen naar mij knie maar ging hij veel dieper in op waar de pijn vandaan kan komen. Al heel snel was er verbetering en nu zelfs klachtenvrij!
Een hele fijne fysio die verder kijkt. Ik ben jarenlang bij verschillende fysios weg gestuurd omdat er 'niets aan de hand was'. Bij deze fysio kreeg ik het begrip wat nodig was en werken we nog steeds elke behandeling naar verbetering. Of het nou mentaal is of lichamelijk, dat maakt hier niet uit. Door het harde werk van Floor en mijzelf, heb ik al mooie stappen kunnen zetten, en ik heb het vertrouwen dat het alleen maar beter zal worden.
Floor helpt met de emotiesessies om bij diepere lagen van mezelf te komen. Het geeft ruimte aan onbewust weggestopte emoties met als gevolg dat ook mijn schouders minder pijn doen en ik vrijer kan bewegen. Zowel emotioneel als fysiek. Ik vind Floor zijn holistische werkwijze erg prettig. Het is niet óf het lichaam óf de mind, nee alles heeft invloed op elkaar. Als therapeut is het prettig om af en toe zelf een professional te komen die werkt vanuit dezelfde visie. Floor heeft heel veel kennis in huis én hij gebruikt zijn intuïtie tijdens de behandelingen. Mooie combinatie. Eindelijk een holistische fysiotherapeut gevonden die verder kijkt dan de lichamelijke klacht!
Floor is een topper! Empathisch, vriendelijk, een goede luisteraar.. afgetopt met een goede dosis humor. Hij kijkt nét even wat verder dan de meeste fysio’s, houdt je regelmatig een spiegel voor en kijkt naar het grotere geheel. En dat werkt fijn!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid