facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor 2cvgarage Sander Aalderink

2cvgarage Sander Aalderink

Info

Hier laten we zien wat er allemaal bij ons in de garage gebeurt, aan auto's voorbijkomt en aan avonturen beleefd wordt! Here we show what's happening in our garage, what interesting cars pass and what adventures we're living!

Geschiedenis

Hier laten we zien wat er allemaal bij ons in de garage gebeurt, aan auto's voorbijkomt en aan avonturen beleefd wordt! Here we show what's happening in our garage, what interesting cars pass and what adventures we're living!

Adres: Stofkuipstraat 3, 1531 NC Wormer
Telefoonnummer: 0031 75 6421258
Stad: Wormer
Route: Stofkuipstraat 3
Postcode: 1531 NC


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:30
Dinsdag: 09:00 - 17:30
Woensdag: 09:00 - 17:30
Donderdag: 09:00 - 17:30
Vrijdag: 09:00 - 17:30
Zaterdag: 10:00 - 16:00

Recensies
Meer dan fantastisch, wat een vakmanschap. Ze worden zelfs omgebouwd tot een elektrische auto.
Prachtig bedrijf met gedreven mensen. Niet goedkoop, maar DE plek om een mooie eend te vinden.
Sander heeft mijn droomauto gevonden en nog snel ook. Zo fijn! Goed en snel contact wanneer nodig. Deze garage is zeker een aanrader.
Niet naast de deur; maar er altijd met plezier naar toe en met onrust terug. Wat een mooi assortiment en wat een mooi bedrijf. Georganiseerd en liefde voor de auto’s; een mooie combinatie welke vertrouwen geeft. Fijne service en duidelijk communicatie. Gekgenoeg lijkt dat schaats te worden. Bedankt! Tot de volgende keer!
De 2cv garage van Nederland. Heel groot na de verhuizing. Ze zijn zeer deskundig en bieden goede service. Reparatie en verkoop.
Een van de meest prestigieuze 2cv garages van europa! Vriendelijk personeel, adequate hulp, veel zo niet alle kennis van zaken. Er worden hier nieuwe eenden gebouwd, maar ook onderhoud aan uw trouwe 2-cilinder gebeurd hier met liefde. Uitstekende prijs-kwaliteit. Een bezoek waard, ook als u gewoon in de buurt bent.
Uniek bedrijf en unieke collega. Sander heeft geen garage, maar een 2CV fabriek. Het bedrijf is een belevenis om eens te bezoeken. Probeer dan maar eens zonder een aankoop weg te komen. Natuurlijk zijn er prima andere 2CV garages, maar in Wormerveer is dit wel de allerbeste en stiekem ver daarbuiten ook
Geweldig bedrijf met iemand aan het roer met echte liefde voor de 2CV en derivaten. Wel heel duur, maar dat komt voornamelijk door de markt.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid