facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor 2CLOSE

2CLOSE

Info

2CLOSE - fashion
www.2close.nl
E [email protected]
T 06- 19 62 28 55

Geschiedenis

2CLOSE verkoopt kleding, accessoires en gifts
www.2close.nl
T 06- 19 62 28 55
E [email protected]

Adres: Vlietlaan 28C, Rotterdam
Telefoonnummer: 31619622855
Stad: Rotterdam
Route: Vlietlaan 28C



op zoek naar gerelateerd: 2close rotterdam, chastar jurk, 2close studie
Recensies
Ik was al groot fan van de webshop, maar de 'stenen winkel' is minstens zo leuk!! Ik ben niet zo'n fashionista, maar zelfs ik vind altijd iets waar ik helemaal blij van word bij Annemarie en Esther! You go girls!
Bij toeval langsgelopen. Wat een leuk assortiment aan kleding en accessoires. Helemaal blij met mijn Tuniek en bijpassende tas. Gezellige winkel met vriendelijk personeel, ik kom zeker terug!
Kocht altijd al leuke items bij de dames op de Swan Market en nu in hun eigen winkel. Ook fijn, kan nu ook makkelijk passen. Een aanrader!
Dit winkeltje heeft een leuk assortiment aan kleding! Ik heb online een bestelling geplaatst en de levering vond erg snel plaats! Ik ga hier zeker vaker bestellen.
Een aanrader !!!!!! , heel vriendelijk personeel, die in alle rust een deskundig advies geeft en altijd weer wat moois tevoorschijn haalt . . . . . je gaat altijd blij de winkel weer uit.
Leuke kledingzaak. Betaalbare prijzen en je wordt heel leuk geholpen. Ik ben al een aantal keren geweest en iedere keer geslaagd.
Mooie kleding voor een leuke prijs en goede kwaliteit. Vriendelijk personeel en geven goed advies. Altijd even gezellig!
Wat een leuke winkel en supergoed geslaagd.Een echte aanrader!Ben al benieuwd naar de winter collectie.
Leuke winkel.ook voor iets groter maatje.leuke verkoopsters.
Gezellige, leuke winkel en vriendelijk personeel
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid