facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor 2BEST Product & Innovatie

2BEST Product & Innovatie

Info

Specialist stofvrij werken
Gespecialiseerd in: Industriele stofzuiger, Stofafzuiging, Bouwzagen en luchtreinigers.
Merken: Ronda, Dust-Best, Avola, Heylo.

Geschiedenis

Patrick Terbraak is in 2011 gestart met 2BEST. Met een productassortiment dat voornamelijk is gericht op stofvrij werken, werd het onze missie om de werkomgeving milieuvriendelijker en vooral gezonder te maken. Om dit te realiseren, staat de klant en zijn praktijkervaring centraal bij elke ontwikkeling en innovatie bij 2BEST.

De naam 2BEST product en innovatie, komt uit het volgende voort: naast het bieden van producten op het gebied van stofvrij werken, staat het geven van advies op maat en het continu doorontwikkelen van onze producten centraal. We denken graag proactief met u mee, wat zorgt voor de beste oplossing. We zijn een klein bedrijf, maar wel groots in onze denkwijze!
Advies op maat

Elk apparaat en elke werkomgeving vraagt om een andere oplossing. Om onze missie van een stofvrije, gezonde werkomgeving te kunnen realiseren, gebruiken we daarom de volgende formule:


Resultaat = kwaliteit x acceptatie


Kwaliteit
Om het optimale resultaat op de werkvloer te kunnen garanderen, is ten eerste een kwaliteitsproduct nodig. Door de lange levensduur van onze oplossingen, zullen de uiteindelijke investeringskosten lager zijn. Daarnaast voldoen al onze producten aan de wet- en regelgeving.

Acceptatie
Een product kan nog zo goed zijn én lang meegaan, maar zonder acceptatie zal het product niet gebruikt worden. Daarom staat acceptatie bij elk product en elke ontwikkeling centraal. Stofvrij werken moet namelijk een plezier zijn en geen last. Elk product is daarom ontwikkeld met het oog op ergonomie en zicht op je werkzaamheden. Zo werk je gezond én zonder beperkingen aan het beste resultaat.


Adres: Industrieweg 9, 7141 DD Groenlo
Telefoonnummer: 0544-488770
Stad: Groenlo
Route: Industrieweg 9
Postcode: 7141 DD


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 17:00
Dinsdag: 08:00 - 17:00
Woensdag: 08:00 - 17:00
Donderdag: 08:00 - 17:00
Vrijdag: 08:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: 2best Atmotube
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Wikkelbedrijf Groenlo BV Wikkelbedrijf Groenlo BV 1 km Hier worden top elektromotoren gefabriceerd
Veld Koeltechniek Veld Koeltechniek 2 km Wat een slecht georganiseerd bedrijf zeg… een vrieskist van bijna €1000,- bij ze geko...
Machinefabriek De Smidse BV Machinefabriek De Smidse BV 2 km Machinefabriek de Smidse bv in Groenlo is gespecialiseerd in de productie, modificati...
Progé BV Progé BV 3 km Ja gewoon is heel mooi enzovoort
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid