facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor 265 puur

265 puur

Info

265 puur hanteert een unieke behandelmethode, die letterlijk en figuurlijk alles in beweging zet. Ontdek je eigen mogelijkheden!

Adres: Valtherlaan 265, 7815BG Emmen (gemeente)
Telefoonnummer: 0640511805
Stad: Emmen
Route: Valtherlaan 265
Postcode: 7815BG


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Thuis in Emmen Thuis in Emmen 4 km Een unieke krant om uw bedrijf te presenteren en onder de aandacht te brengen bij de ...
Onderhoud en Klussenbedrijf Berry Scheper Onderhoud en Klussenbedrijf Berry Scheper 5 km Timmerman Tegelen Straten Schilder Parketteur Kunstof kozijnen rolluiken en zonwerin...
Bert Zefat Fotografie Bert Zefat Fotografie 5 km www.bertzefat.nl
Recensies
Puur is eigenlijk een groot Fusion of wok Restaurant en waarschijnlijk zelfs het grootste restaurant van Emmen. Je zou kunnen denken ach nee liever niet. Maar toch wil ik een lans of eetstokje voor ze breken. Door de flinke aanloop is het eten eigenlijk altijd vers. En dat is wel zo fijn! Geen bakken met eten waar je van denkt dat ze er gister ook al stonden. En een zeer uitgebreid assortiment aan eten. Niet zo ver van Wildlands Adventure Zoo. Daar waar ik meestal een land breek voor de kleinere restaurants met een bijzondere kaart, zich ik nu toch dat Puur een goed restaurant is. Zeker de moeite waard om te bezoeken.
Wat een geweldig restaurant.persoonlijk ben ik zelf niet meer zo van de all-you-can-eat concepten...die meestal altijd hetzelfde zijn. MAAR ...Puur is een uitzondering daarop. De keuze is zo enorm, de producten altijd erg vers en de kwaliteit is top. Wij zijn hier al vaak geweest en elke x heb ik weer het gevoel dat ik toch niet alles heb geprobeerd wat mij lekker leek ; je kan ook maar zoveel eten je..haha.. mooi excuus om nog eens te gaan.
Heerlijk gegeten, hier op een woensdag avond gegeten. Alles heerlijk vers, veel keuze en smaakte erg goed. Kindvriendelijkheid: Leuke speelgedeelte voor de kinderen inclusief een bioscoop
Gisteren gegeten bij wereld restaurant puur in Emmen, goed eten heel veel keus uit verschillende soorten eten. 1,5m regel kon redelijk goed uitgevoerd worden Ivm de verplichte loop routes die afgezet waren langs het eten op. Personeel ook er vriendelijk! Kortom een avond die ik niet had verwacht van een All you can eat restaurant?
Heerlijk gegeten! Alleen het schep ijs was niet lekker. Bij de wok leuke vriendelijke man die je graag de pittigste saus wil geven die reuze mee valt maar heerlijk kan wokken!
Een prima wereldrestaurant met uitgebreid aanbod. De gerechten zijn erg lekker. De inrichting van het pand is ook erg mooi en alles is overzichtelijk. Parkeren letterlijk naast de deur qpark. IJs en fruit van goede kwaliteit. Vooral het ijs vonden we erg lekker. Prijs/kwaliteit is goed in verhouding. Minpuntjes: het was er héél druk, afstand houden werd door bezoekers volledig genegeerd. De wok is erg royaal met de saus waardoor bijvoorbeeld je gerechten drijven in de saus en je alleen nog maar saus proeft.
Disclaimer; onze groep was nog onbekend met dit concept. Allereerst complimenten aan de koks die keihard aan het werken waren bij de wok. Het personeel is ontzettend klantvriendelijk. Er was veel keuze! De kwaliteit van bijna al het eten was matig. Enkele gerechten zoals de grill en wok wat vers werd bereid was van goede kwaliteit. Het was ontzettend druk en de temperatuur binnen voelde als 30 graden. Het is niet heel hygiënisch, tangen die gebruikt worden om op te scheppen plakken en zitten vol etensresten. Het interieur waar we op zaten liet los, de stukken plastic van de bank plakte vast aan onze broek. En wat niet te vermijden is met zo een concept is natuurlijk dat gasten hun eten terug scheppen van hun bord, eten aanraken met hun handen en kinderen die hun vingers aflikken en van alles vast pakken. Dit concept is niet voor ons weggelegd.
Prima restaurant, grote wok doet wat je van een wok verwacht. Niet meer niet minder. Ruime keus ook vega
Je gaat niet naar zo'n restaurant om culinair uit eten te gaan. Het is gewoon gezellig om met een grote groep zo'n restaurant te bezoeken. Maar heb wel vaker restaurant bezocht met dit concept, en er zit natuurlijk wel verschil in hoe lekker het is. Deze behoort niet tot het beste wereldrestaurant die ik bezocht heb, maar heb prima gegeten. Het is heel lawaaierig, geluid kan niet goed weg.. daar moet je tegen kunnen. Ik had er geen last van, maar mijn vader wel. Zal leeftijd zijn
Bijzonder groot restaurant! Toch heerlijk gegeten! Fijn ook dat bier/wijn en binnenlands gedistilleerd. Bij de all-inn prijs in zitten. Dit maakt het de moeite waard om hier heen te rijden! Aankleding is simpel maar goed. Helaas waren de koks van de teppanyaki en de grill nogal sjagrijnig dit om 17.30u al! en ook de wc’s waren niet erg fris. Bij de handblowers zat een dikke laag smurrie bij de afvoer. En was zo te zijn al weken/maanden niet schoongemaakt. Daarom geen 5 maar 3 sterren!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid