facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor 24Halal

24Halal

Info

Ontdek Halal locaties bij jou in de buurt.

Geschiedenis

Het aanbod van Islamitisch gerelateerde diensten in Nederland en Belgie groeit.

24Halal is een mobiele gids die gebruikers helpt in hun zoektocht naar Halal locaties in Nederland en Belgie. Informatie over restaurants, winkels en instellingen die in dienst staan van de moslimconsument willen we met deze gids makkelijk beschikbaar stellen.

De juiste en actuele informatie over Halal locaties en de beoordelingen van consumenten zorgen ervoor dat je weloverwogen kunt beslissen waar je eet, winkelt en bidt.



"Ontdek en beoordeel halal spots bij jou in de buurt. Gebruik de 24Halal app en bezoek restaurants met een halal menu, winkels en moskeeën."

"Ontdek en beoordeel halal spots bij jou in de buurt. Gebruik de 24Halal app en bezoek restaurants met een halal menu, winkels en moskeeën."
Adres: Weteringschans 165, 1017 XD Amsterdam
Telefoonnummer: 085-8 640 630
Stad: Amsterdam
Route: Weteringschans 165
Postcode: 1017 XD


Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor 24Halal. Weteringschans 165 kaart stadsplattegrond, satellietweergave. 24Halal adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met 24Halal. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over 24Halal delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid