facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor 24 mei 2014 VVI - Lucky Ajax

24 mei 2014  VVI - Lucky Ajax

Info

Op zaterdag 24 mei speelt V.V.I. een benefietwedstrijd tegen Lucky Ajax. De opbrengst van deze wedstrijd is voor Stichting ALS Nederland.

Geschiedenis

Voetbalwedstrijd VVI - Lucky Ajax voor ALS!

Op zaterdag 24 mei 2014 organiseert Voetbal Vereniging Idskenhuizen (VVI) een benefietwedstrijd voor ALS tegen Lucky Ajax. Lucky Ajax is een team van oud eerste elftal spelers van Ajax onder leiding van aanvoerder Sjaak Swart. Onder andere Dennis Bergkamp, Ronald de Boer, Frank de Boer, Bryan Roy, Shota Arveladze en nog tal van andere spelers maken deel uit van de selectie van Lucky Ajax. Meer informatie over Lucky Ajax is te vinden op www.degoeieouwetijd.nl.

Het eerste elftal van VVI, uitkomend in de 2de klasse zaterdag, speelt het seizoen 2013-2014 met het logo van de stichting ALS Nederland op het shirt. Naar aanleiding hiervan is het idee ontstaan om deze wedstrijd te organiseren, uiteraard staat de wedstrijd in het teken van ALS.

Adres: de Greiden 24-A, 8523 NM Idskenhuizen
Stad: Idskenhuizen
Route: de Greiden 24-A
Postcode: 8523 NM


Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid