facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor 230 Elektrotechniek

230 Elektrotechniek
"Een verbouwing is een project waarbij een uitgebreide planning nodig is en waarbij je vaak afhankelijk bent van verschillende partijen. Als je kiest voor de vakmensen van 230 Elektrotechniek, kies je voor een ervaren elektriciens met kennis van projectbegeleiding. Ze begeleiden je bij het plannen en helpen je sturend de verbouwing soepeler en sneller te laten verlopen! En dat alles met een glimlach."
Adres: Middenwillenseweg 77, 2805kp Gouda
Telefoonnummer: 06-83385047
Stad: Gouda
Route: Middenwillenseweg 77
Postcode: 2805kp


Recensies
Professioneel bedrijf met heldere en vlotte communicatie. Afspraken worden nagekomen. Wij zijn heel blij met het resultaat! Er is vakwerk geleverd waar wij jaren mee vooruit kunnen.
Niet geheel tevreden. Echter zij zullen hun best doen om in de toekomst adequater te reageren. Hebben dit telefonisch beloofd en oprecht excuses aangeboden. Vandaar 3 sterren i.p.v. 1 ster.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid