facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor 2020 Mobile Benelux

Geschiedenis

20:20 Mobile is de grootste distributeur van mobiele telefoons in Europa. We bieden een uitgebreid aanbod van producten. Door onze jarenlange ervaring met de markt hebben we specifieke kennis op het gebied van wireless communicatie, distributie en logistiek. Onze klanten variëren van grote retailketens, resellers en webshops tot kleine zelfstandige dealers



"GSM Paradise is al ruim 11 jaar de marktleider op het gebied van smartphone reparaties. Sinds jaar en dag weet men ons in de regio Den Haag in te schakelen voor de reparatie van hun iPhone of Samsung Galaxy. GSM Paradise beschikt over filialen in Rijswijk, Zoetermeer en Delft, waar u gewoon binnen kunt lopen. Wij herstellen uw smartphone snel en betaalbaar, en binnen het uur!"
Adres: Croesinckplein, 2722 EA Zoetermeer
Telefoonnummer: +31(0)797502255
Stad: Zoetermeer
Route: Croesinckplein
Postcode: 2722 EA


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
T Comm Telematics T Comm Telematics 1 km Specialisten in het monitoren van geconditioneerd vervoer!
Recensies
Ik wil even een compliment geven aan de service die ik vanmiddag heb gekregen bij gsm-paradijs Zoetermeer. Nadat ik eerder deze week bij een andere telefoonzaak een beschermfolie had laten plaatsen op mijn nieuwe telefoon en ik mijn beeldscherm erg wazig/dof vond met een soort regenboog gloed erop, en ik daarvoor de zelfde middag ben terug gegaan. Ik kreeg te horen zonder dat de verkoper nog naar mijn telefoon wilde kijken dat dit na 24u weg zou trekken door de gel aan de onderkant. Dit gebeurde niet de folie zelf was namelijk mat. Ik durfte niet nog eens terug om de discussie aan te gaan. Ik ben naar gsm- paradijs gelopen en heb mijn verhaal gedaan en heb een mooie nieuwe beschermfolie erop laten zetten zonder mat regenboog effect en ook nog met een vriendelijke korting! Ik werd netjes en fijn te woord gestaan en zal er voortaan ook terug komen als er iets is of vernieuwd moet worden aan mijn toestel. Onwijs bedankt nogmaals voor de super service!
Scherm van mijn telefoon was total loss. Bij GSM Paradise binnen 45 minuten gefixed, zo goed als nieuw. Heel vriendelijk geholpen, zeer goede service en Sinterklaas had ook nog een pakje voor mijn dochtertje achtergelaten. Dit soort reparaties zijn nooit leuk om te moeten laten doen, maar dit is wel de plek waar het snel en klantgericht geregeld wordt.
Het scherm van mijn Iphone had het ineens begeven. GSMparadise binnengestapt en ze konden het scherm binnen no-time fixen voor een leuk prijsje. Ze hebben gelijk een gratis nieuwe screenprotector erop gezet, oplader ingang schoongemaakt en een mooi leren hoesje meegegeven met extra korting. Echt dikke 5 sterren voor jullie!! Tot volgende keer
Recent weer bij deze winkel geweest, nu niet voor een hoesje, maar met een defecte telefoon. De telefoon kon niet direct worden gerepareerd, maar moest naar de specialist in Rijswijk. In de tussentijd kreeg ik een telefoon mee ter vervanging. Na enkele dagen kreeg ik mijn eigen telefoon retour, maar deze kon helaas niet gerepareerd worden. Tenslotte heb ik elders een nieuwe gekocht omdat ik een telefoon wenste uit het duurdere segment welke zij niet aanbieden. Uiteraard heb ik daar wel een nieuw hoesje en screenprotector gekocht toen in de vervangende telefoon kwam inleveren. Geweldige service, betrouwbaar en betaalbaar. Dank.
Ik kom hier al een jaar of 6 a 7 om mijn beeldschermen te laten maken, hoesjes aan te schaffen en screen protectors te laten plaatsen. Super fijne en goede winkel, super qualiteit en een zeer gezellig vast team achter de toonbank! Ook vandaag weer toppers bedankt!
Ik heb mn Oppo A72 uit mn handen laten stuiteren. In mijn eigen dorp zou dit 200 euro kosten en werd mij aangepraat dat ik beter een nieuwe toestel kon kopen. Na googlen kwam ik uit bij GSM Paradise. In een uurtje mijn display gerepareerd. Ik zat in de koffietent om de hoek met mn laptop mn werk te doen. Vriendelijk en snelle service voor een top prijs! Hartelijk dank.
In de afgelopen jaren bezochten wij vaker het Zoetermeerse filiaal in 't Stadhart heel dichtbij parkeren in parkeergarage P1 aan Belgiëlaan, eerste 2 uur gratis!. We worden elke keer vriendelijk en deskundig geholpen. Eind oktober '22 waren we er nog voor een screenprotector voor de Samsung van mijn vrouw, wordt zonder meerkosten netjes aangebracht.
Vorige week hier geweest voor schermreparatie van een iPhone X origineel scherm. Werd direct geholpen en kon de telefoon na een uurtje weer ophalen. Een dag na de reparatie had de telefoon kuren en dit werd ook weer direct en onder garantie verholpen. Hele prettige service! Aanrader.
Ik heb hier gisteren mijn s22 ultra laten maken vriendelijk personeel snel gefixt ik kom hier al jaren en zal dat zeker blijven doen! Echt een aanrader
Prima winkel mer vaklui. Ze repareren de telefoons en tablets als nieuw. En geven ook desgewenst veel tips. Ga zo door
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid