facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor 20 Natresbataljon

Info

20 Natresbataljon (voluit 20 Nationale Reserve Bataljon Korps Nationale Reserve) maakt onderdeel uit van 11 Luchtmobiele Brigade.

Geschiedenis

20 Natresbataljon (voluit 20 Nationale Reserve Bataljon Korps Nationale Reserve) maakt onderdeel uit van 11 Luchtmobiele Brigade.
Het stafdetachement is gelegerd op de Frederikkazerne te Den Haag. Het Bataljon bestaat uit 6 compagnieën. Deze eenheden zijn gelegerd binnen het gezagsgebied van 11 Luchtmobiele Brigade: Utrecht, Noord-Holland en Zuid-Holland.

De kerntaak van het Korps Nationale Reserve betreft het bewaken en beveiligen van het eigen grondgebied in alle denkbare scenario's. Voorbeelden hiervan zijn: Bewakings- en beveiligingsopdrachten, zoals het verrichten van wacht aan kazernepoorten, het bewaken en beveiligen van ontruimde gebieden, het bewaken en beveiligen van vitale objecten als energiecentrales. Militaire bijstand bij rampenbestrijding, bijvoorbeeld steunverlening bij watersnood, mond- en klauwzeer en varkenspest. Militaire bijstand aan het bevoegd gezag voor het handhaven van de openbare orde en veiligheid. Militaire steunverlening aan militaire transporten die bij grote oefeningen of inzet door Nederland trekken of in Nederland verblijven. Militaire steunverlening aan eenheden van de Nederlandse krijgsmacht tijdens vertrek of terugkeer van uitzending. Militaire steunverlening aan burgeroverheden bij grote evenementen, bijvoorbeeld de Vierdaagse van Nijmegen en de Triatlon van Almere. Ceremoniële activiteiten, bijvoorbeeld Prinsjesdag en herdenkingen. Ook heeft de Natres een muzikale eenheid: de Fanfare Korps Nationale Reserve. Dit korps verzorgt optredens tijdens militair ceremonieel en treedt (inter)nationaal op bij evenementen en herdenkingen.

Adres: Van Alkemadelaan 786, 2597 BC Den Haag
Telefoonnummer: 0651255778
Stad: The Hague
Route: Van Alkemadelaan 786
Postcode: 2597 BC



op zoek naar gerelateerd: 10 Natresbataljon, Natres vacatures, 30 Natresbataljon, Natres uitrusting, 10 Natres Facebook, Natres opleiding, Natres Amersfoort, Korps Nationale Reserve
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Ministerie van Defensie - NL Ministerie van Defensie - NL 3 km Mooie organisatie, voor de beschermde burger.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid