facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor 2 gasten

Info

Wij zijn Bart Meijer en Frank Evers uit Nijverdal. Sinds 2014 zijn wij beter bekend als het creatieve bureau 2 Gasten.

Door onze passie voor het vak zijn wij door middel van creatieve oplossingen in staat mee te bouwen aan het succes van jou als klant.

Geschiedenis

Door onze passie voor het vak zijn wij door middel van creatieve oplossingen in staat mee te bouwen aan het succes van jou als klant. We streven altijd opvallende concepten na en werken ons in het zweet voor een fraaie huisstijl op maat gemaakt voor jouw bedrijf. En wanneer ontwerpen er uit springen is het ook helemaal niet nodig om te zoeken in de randstad naar een groot reclamebureau.

Wij vinden het een uitdaging om het over een andere boeg te gooien. We zijn niet van de veilige wegen en houden ons dan ook niet alleen bezig met traditioneel ontwerpen.

Wij durven te dromen, maar blijven door onze Twentse nuchterheid met beide benen op de grond. Jouw tevredenheid staat natuurlijk altijd voorop.



"2 Gasten is een creatief bureau met grafisch DNA en een passie voor vormgeving en webdesign die met de paplepel is ingegoten. We zijn flexibel en kunnen veel toegevoegde waarde leveren door onze unieke recepten.We zijn een creatief bureau van deze tijd. Wat voor ons betekent: korte lijntjes waardoor we snel kunnen kokkerellen, resultaatgericht en vanuit de klant denken met een vast, flexibel en professionele visie. Hiermee kunnen we uiteenlopende gerechten inhoudelijk goed, prijstechnisch interessant en flexibel qua planning aanbieden."Wij maken wat je zelf had willen bedenken""
Adres:
Telefoonnummer: 0642086157
Stad: Nijverdal


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 17:00
Dinsdag: 08:00 - 17:00
Woensdag: 08:00 - 17:00
Donderdag: 08:00 - 17:00
Vrijdag: 08:00 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
UP2media UP2media 488 meter UP2media ontwerpt en ontwikkelt websites, logos, huisstijl etc.
Content Verbeeldt Content Verbeeldt 717 meter Content Verbeeldt, voor videoproducties en reclame uitingen.
Recensies
2gasten, super leuk team, denken mee en zorgen ervoor dat ik mij niet hoef bezig te houden met waar hun goed in zijn. Ontwerp van reclame en bijhouden van onze website/shop
Creatief Bureau 2 gasten. Helemaal top super gaaf logo+website gemaakt.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid