facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor 2 for Teeth

2 for Teeth
"2 for Teeth mondhygiënisten bestaat uit ervaren en bevlogen mondzorgverleners die zorg op maat kunnen bieden voor iedereen. Wij hechten belang aan persoonlijk contact waarbij alle ruimte is uw wensen kenbaar te maken. Iedere patiënt heeft zijn eigen mondhygiënist om zodoende een vertrouwde en optimale patiënt-zorgverlener relatie op te bouwen."
Adres: Prinses Mariannelaan 217 , Voorburg 2275 BG, NL
Telefoonnummer: 070 303 0372
Stad: Voorburg
Route: Prinses Mariannelaan 217
Postcode: 2275 BG


Recensies
En ik maar denken dat ik geen mondhygiënist nodig had want ik kon het zelf wel goed schoonhouden....Niets is minder waar, ik heb 3 kwartier bij Esther de Blij op de stoel gelegen en dat had ik jaren eerder moeten doen. Wat een verschil! En dat alles zonder pijn en ellende. Ontstoken tandvlees is helemaal weg en mijn gebit ziet er ontzettend fris en schoon uit. Wat een vakvrouw!
Erg goed en professioneel geholpen door Renée Rolink. Dit was mijn eerste keer voor een bezoek bij de mondhygiëniste en dit is mij erg goed bevallen. Ik werd op een persoonlijke manier benaderd, de behandeling werd goed uitgelegd en mijn gebit werd effectief aangepakt. Het voelt weer helemaal fris aan:
Erg fijne praktijk. Kundige mondhygiënisten . Heerlijk persoonlijke benadering. Bij Esther kun je altijd je hele verhaal kwijt.
Regelmatig hoor ik dat ik m'n mond dicht moet houden. Niet bij Renee, nooit bij Renee. Dat zou ook niet handig zijn want voor mijn periodiek onderhoud aan mijn gebit is het plezierig om m'n mond open te hebben...en te houden, zodat zij mij aan de tand kan voelen, letterlijk. Regelmatig 32 tanden en kiezen voor je kiezen krijgen, dat doet ze...regelmatig én dat doet ze goed. Steeds meer mensen komen er plaquen. Mooie nieuwe apparatuur maakt het reinigen van het gebit minder invasief. Wanneer ik bel heeft ze meestal nog wel een gaatje, 'ik niet' hoop ik altijd maar. Erg blij met Renee en haar kunde! Mond op mond reclame...ook voor de mondhygiënist. Zojuist weer een behandeling achter de kiezen maar wel een mond met mooie tanden. Spoelen maar.
Al vele jaren klant en spaart veel uit omdat ze zo grondig en goed te werk gaat. Daardoor kan je het goed bijhouden.
Top mondhygiënist. Neemt de tijd voor je. Geen commercieel gedoe en daadwerkelijk zorg voor de patient. Dankjewel Esther.
Vertaald door Google Hield echt van de plaats, een van de beste hygiënisten waar ik ben geweest! Zeer professioneel en informatief. Origineel Really liked the place, one of the best hygienists I’ve been to! Very professional and informative.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid