facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor 2-Control

2-Control

Info

Wij zijn IT-auditors en helpen organisaties bij het verbeteren van de interne beheersing en informatiebeveiliging. Dit doen we door te adviseren, audits uit te voeren en voor Microsoft Dynamics complete autorisatiesoftware toe te passen.

Geschiedenis

Speciaal voor Microsoft Dynamics NAV gebruikers hebben de engineers van 2-Controlware een unieke module ontwikkeld voor een heldere administratieve organisatie en interne controle.

Authorization Box biedt de oplossing voor het eenvoudig inrichten, managen, en monitoren van uw autorisaties in Microsoft Dynamics NAV.

Authorization Box is modulair opgebouwd. Dit betekent dat u de mogelijkheid heeft om eenvoudig functionaliteiten toe te voegen of te verwijderen, het aantal gebruikers aan ta passen of zelfs het aantal database connecties aan te passen.
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Especially for ERP systems of Microsoft Dynamics NAV, the engineers of 2-Controlware have developed unique modules to enhance your compliance and internal control.

Authorization Box offers a total solution for easy setup, management and monitoring the authorizations in Microsoft Dynamics NAV.

Authorization Box is a modular built web application. This means that you have the possibilityto easily add or remove functionalities, change the number of user accounts for this application or even add additional database connections. As a result you only pay for what you really use.



"Wij helpen organisaties al 16 jaar bij het verbeteren van de interne beheersing en informatiebeveiliging door te adviseren, audits uit te voeren en voor Microsoft Dynamics complete en gebruiksvriendelijke autorisatiesoftware toe te passen.Onder leiding van Arno Mouwen en Rogier Haest ondersteunt 2-Control organisaties bij het verbeteren van de informatiebeveiliging en interne beheersing met behulp van zelfontwikkelde autorisatiesoftware voor Microsoft Dynamics.Onze IT-auditors zijn geaccrediteerd bij de Nederlandse Orde van Register EDP-auditors NOREA en hebben jarenlange ervaring in het uitvoeren van IT-audits in zowel het groot- als middenbedrijf.Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op via onze website."
Adres: Haagsemarkt, Breda
Telefoonnummer: 076-5019470
Stad: Breda
Route: Haagsemarkt


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 08:00 - 17:00
Donderdag: 08:00 - 17:00
Vrijdag: 08:00 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Beer n tea Beer n tea 3 km Heel tevreden over de website die ze hebben ontworpen en ontwikkeld. Denken kritisch ...
BeeSafe BeeSafe 3 km Met de BeeSafe app maak je werkplekken coronaproof. Laat je collega's in- en uitcheck...
Double Guns Double Guns 5 km DOUBLE GUNS creëert waarde voor haar klanten door werkende en betaalbare software te ...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid