facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor 1Roof

1Roof

Info

1 Day Shop op diverse locaties in het land! Verkoop van hippe kleding en damesaccessoires.

Geschiedenis

1Roof is een bedrijf dat OneDayShops organiseert op verschillende locaties in Nederland en Belgie zowel bij mensen thuis als op events. 1Roof verkoopt leuke en hippe damesaccessoires in een goede prijsklasse. Er is voor ieder wat wils.
Onze mode en accessoires worden iedere week vernieuwd en ingekocht in oa. Nederland, Spanje,Belgie en Duitsland. Wij houden de trends goed in de gaten en zullen onze collectie daarop voor je aanpassen!
Zou je het leuk vinden of ken je iemand uit je vriendenkring die een OneDayShop wil organiseren, neem dan gerust contact met ons op. Er staat natuurlijk een leuke vergoeding voor de gastvrouw tegenover.

Adres: Vught
Stad: Vught


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Studio BEE Studio BEE 176 meter Mooie, leuke en directe inspirerende objecten ala minute kunnen verwezenlijken. Koffi...
Cutiez Cutiez 2 km Haarspeldjes voor jouw kleine of grote cutie! Binnenkort een eigen website online, to...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid