facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor 1Door

1Door

Info

Mediation beëindigt ruzies en herstelt waardevolle relaties. Zoals familierelaties of de ouderrelatie bij scheiding. "Uit respect voor wat ooit was!"

Geschiedenis

Mediation beëindigt ruzies en herstelt waardevolle relaties. Zoals familierelaties of de ouderrelatie bij scheiding. "Uit respect voor wat ooit was!"



"De relatie kind-ouder staat bij 1Door centraal. Dit komt terug bij iedere scheiding die van A tot Z verzorgd wordt, maar ook bij het coachen van ouders in complexe gezinssituaties zoals na scheidingen of in een gefuseerd gezin. Ook komt het terug bij het toepassen van familie-opstellingen om terugkerende patronen in de familie op te sporen en aan te gaan."
Adres: FB Deurvorststraat 43, 7071 BG Ulft
Telefoonnummer: 06 41177954
Stad: Ulft
Route: FB Deurvorststraat 43
Postcode: 7071 BG


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Glas in lood atelier Berendsen Glas in lood atelier Berendsen 1 km Joop stopt er mee met het glas in lood ze gaan per augustus verhuizen naar de ruvenka...
Evers Reclame Evers Reclame 1 km Klant vriendelijk.willen graag jouw helpen. Prijs is niet de hoofdzaak heb ik ervaren...
Gergotal B.V. Gergotal B.V. 2 km Altijd fijn, bedrijven die ook goede doelen helpen.
Varistone BV Varistone BV 2 km Prima service
Kiwitz BV Kiwitz BV 2 km Expert in de egalisatie mortels. Goede zaak.
Recensies
Gedegen advies, helaas te laat voor mij. Had mij voor veel ellende kunnen behoeden en vertrouwen gegeven. Mensen laat je aub goed informeren vooraf: eenmaal de handtekening gezet = veelal bindend.
Goede en directe begeleiding in het voordeel van het kind. Dus niet VOOR de papa of mama. Lastig, maar zeker eye openend! Ik beveel iedereen aan om Renata in te schakelen voor hulp....en daarnaast zelf aan het belang van het kinderen te denken om een lange slepende voorgang te voorkomen. Wij waren er met 3 mnd door en zijn nu zeer goede vriendschappelijke ouders met duidelijke afspraken!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid