facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor 1Afspraak.nl

1Afspraak.nl

Info

1Afspraak.nl; de online boekingssite voor een beautysalon, nagelstudio, pedicure, massagesalon, zonnestudio of psycholoog!

Geschiedenis

Marktleider in online reserveren. In slechts 5 eenvoudige stappen kan de consument een afspraak maken bij jouw bedrijf via onze online agenda.
1Kapper.nl voor is er voor alle kapsalons, 1Beautyafspraak.nl voor alle ondernemers in de beauty branche en 1Afspraak.nl voor iedere (andere) ondernemer.
Daarnaast hebben wij een online kassasysteem. Deze kan gelinkt worden aan de online agenda.



"1 Kapper is marktleider met een online agenda voor kapsalons. Met deze online agenda kan de klant op ieder moment van de dag een online kappersbehandeling reserveren in een kapsalon naar keuze.Ook heeft 1 Kapper een geweldig kassa systeem dat volledig in de cloud functioneert voor slechts€15,- per maand.Voor de beauty branche heeft ICT Solutions een online agenda voor bijvoorbeeld beauty salons, nagel stylistes, massage salons, pedicures etc. Ook heeft de beauty branche de mogelijkheid tot het gebruik van het kassa systeem voor slechts€15,- per maand.Voor de z z p-er is er de speciale Z Z P bundel. Een kassa en online agenda voor slechts €22,50 per maand."
Adres: Gast 27, 9801 AA Zuidhorn
Telefoonnummer: 0594-820212
Stad: Zuidhorn
Route: Gast 27
Postcode: 9801 AA


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00

Recensies
Geweldig om op deze manier relaxed een afspraak bij je kapper te maken. Ik ben iemand die 's avonds altijd weer bedenk dat ik naar de kapper moet. Met de boekings app op mijn telefoon maak ik dan direct mijn afspraak en ik ontvang direct een bevestiging. Al jaren blij met dit systeem. Top!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid