facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor 19Toen

19Toen

Info

19TOEN: Verlichting & Wonen
VINTAGE-RETRO

Geschiedenis

De winkel (en webwinkel) 19Toen heeft een mooie collectie RETRO (nieuwe) artikelen, geïnspireerd op jaren `20-`80, en een grote VINTAGE collectiete, originele items uit de jaren '20-'80. Een groot deel van onze collectie is te zien op www.19toen.nl
Volg ons ook op Instagram, Pinterest en Twitter



"19TOEN VERLICHTING & WONEN - VINTAGE & NIEUW!19Toen is een winkel + webshop met een verassend grote collectie verlichting, meubelen en woonaccessoires, zowel nieuw als origineel vintage.19Toen bestaat al sinds 1993 en is gespecialiseerd in Art Deco verlichting met lampen in jaren '30 stijl waaronder de GISO collectie. Alle glaskappen, armaturen en verlichtingsonderdelen worden ook los van elkaar verkocht.Tevens vind je bij ons een grote collectie vintage meubelen en woonaccessoires, maar ook nieuwe items zoals de collectie van Madam Stoltz.Een groot gedeelte vind u op onze website, maar onze daadwerkelijke collectie is vele malen groter dan op de site staat.U bent dan ook van harte welkom in onze winkel in Sommelsdijk"
Adres: Oostdijk 63, 3245 AS Sommelsdijk
Telefoonnummer: 0187489988
Stad: Sommelsdijk
Route: Oostdijk 63
Postcode: 3245 AS



op zoek naar gerelateerd: Vintage buisframe stoel, Art Deco hanglamp jaren 30, Schoollampen vintage
Recensies
Kwam er tot mijn grote verbazing en vreugde een reclameschildje van mijn eerste werkgever ooit Hofnar sigarenfabrieken tegen. Meteen aangeschaft natuurlijk.
Gevarieerd smaakvol ruim assortiment. Zeer vriendelijke ontvangst, alle tijd om rond te kijken. Professioneel advies, zeer goede service. Kortom, een pareltje in Sommelsdijk!
Heel leuke woonwinkel met veel mooie meubelen, lampen en niet te vergeten hebbedingetjes. Daarnaast tevens behulpzaam personeel die ook nog met je meedenken...
Alsof je terug in de tijd stapt! Wat een leuke winkel. Heel prettige mensen die je verder helpen. Absoluut een aanrader!
Super leuke winkel met super leuke spullen! Trudy helpt je uitstekend met het samenstellen van een toffe lamp. Zeer aanbevolen.
Heel veel plezierige woonspullen, deskundige adviezen en een gedreven eigenaar die zorgt voor een goede sfeer. Een winkel om graag terug te komen, ook voor een cadeautje.
Leuke winkel, prima service. Vriendelijk personeel.
Super leuke winkel personeel staat altijd voor je klaar
Het was ff rijden, maar de rit waard. Mooie spullen! De lampen! De sfeer! De service! Ik wordt er vrolijk van.
Een winkel vol mooie lampen, meubelen en dingen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid