facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor 13th Concepts

13th Concepts

Info

Carwrapping, Interieur bestickering zoals Keukens en Badkamers, Verzorging van Belettering op voertuigen en gebouwen.

Geschiedenis

Deze pagina toont het bedrijfsprofiel van 13th Concepts. Een bedrijf welke opgericht is door Rajko Pagen. Het bedrijf in gespecialiseerd in alles wat te maken heeft met het beplakken van onderdelen met als doel deze een compleet nieuwe uitstraling te geven.

Als voorbeeld hiervan kunnen voertuigen dienen zoals Auto's, Motoren, Scooters. Maar hierbij blijft het niet, de mogelijkheden zijn eindeloos.

Keukens en Badkamers zitten verder in de mogelijkheden om voorzien te worden van een andere kleur middels folie.

Het voordeel van een folie is, je kunt het er altijd gemakkelijk afhalen mocht men niet meer tevreden zijn met de keuze.

Een bijkomend voordeel van folie bij voertuigen is de bescherming van de originele lak. Door deze folie blijft uw originele lak altijd in topconditie.

Voor vragen kunt u altijd terecht bij ons via de telefoon, email of stuur ons een privébericht op deze pagina. Wij streven ernaar deze ten alle tijden binnen 24 uur te beantwoorden.



"De foliespecialist van het zuiden"
Adres: Heerlenersteenweg 117, 6466 KS Kerkrade
Telefoonnummer: 06-51933762
Stad: Kerkrade
Route: Heerlenersteenweg 117
Postcode: 6466 KS


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00
Zaterdag: 09:00 - 15:00


op zoek naar gerelateerd: Auto wrappen Heerlen, Auto wrappen Limburg prijs, Heerlenersteenweg 117 6466 ks kerkrade, Auto wrappen Sittard, Switch13
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
ArnoGraphics Fotografie & Drukwerk ArnoGraphics Fotografie & Drukwerk 12 meter Mooie foto's en nog weel meer grafische werk
vormklever.studio vormklever.studio 586 meter De afgelopen jaren heeft Vormklever ons van grafische vormgeving voorzien. Het is een...
Horekaart Horekaart 4 km Wij maken en printen strakke, moderne menukaart ontwerpen die de kwaliteit van uw hor...
Marco's Digital Studio Marco's Digital Studio 4 km Marco's Digital Studio! Voor al uw fotografie en grafisch ontwerp.
Recensies
Top service! Op het laatste moment met Rajko gebeld voor een spoedklus. Direct actie genomen met een mooi ontwerp en een dag later de folie op de raam aangebracht.
Wij zijn heel blij met onze vernieuwde keuken. Mooi werk en een fijne communicatie.
Kundige wrappers. Met op zich gangbare prijzen. Alleen jammer dat voor een extra stukje wrappen de hoofdprijs werd gevraagd terwijl ik net 2 autos heb gebracht. Vandaar geen 5 sterren.
Goede service, goed werk en een leuk contact. Ik heb daar mijn auto laten doen en het is geweldig geworden. bedankt voor het goede werk
Vriendelijk personeel en eigenaar. Denken met je mee. No nonsens en gewoon doen. Auto is super geworden.
Voortreffelijk werk geleverd tegen een redelijke prijs. Zeer vakkundig en vriendelijk personeel.
Mijn Kia Picanto ruiten laten tinten met folie. Perfect gedaan. Keurig aan de afspraken gehouden. Prima prijs en goed advies. Top bedrijf.
Ging dit keer voor een grote Club banner en een kleinere teambanner, en zoals altijd na een babbeltje over autos, zorgd Rajko dat je te vreden de zaak verlaat Echt een aanrader, voor oa. stickers, raamtinten en wraps...
Goede ontwerpen goede kwaliteit en prijs.
Absoluut een aanrader, vriendelijke gasten. Mijn auto van striping laten voorzien, heel mooi geworden. Weet waarover hij praat, werkt nauwkeurig.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid