facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor 12Fly

12Fly

Info

12Fly helpt schooluitval onder jongeren met gedragsproblemen/stoornissen voorkomen.

ADRES:

Da Costastraat 72
2951 XB Alblasserdam
Tel: 06-20631175
Mail: [email protected]
Twitter: @JolandaVerboom

Geschiedenis

Alle jongeren willen hun vleugels uitslaan en vliegen. Dit gaat niet bij alle jongeren vanzelf. jongeren met een gedragsstoornis/probleem hebben hier hulp bij nodig. 12Fly biedt hulp als gedragsspecialist, coach en door middel van trainingen.
Bij een kind dat wordt geboren, zit geen handleiding zoals bij de televisie die we kopen. Wij maken de 'handleiding' bij de jongeren zodat jongeren en ouders weten hoe zij zonder problemen met elkaar om kunnen gaan.
Soms weten jongeren welke vaardigheden zij moeten leren om op school en thuis goed kunnen functioneren. Wij coachen de jongeren bij het leren van deze vaardigheden. Speciaal voor jongeren in groep 8 is er een coachingstraject waarin de jongeren en hun ouders worden begeleid in het vinden van een school voor voortgezet onderwijs die aansluit bij de interesse en leerstijl van de jongeren. Een passende school zorgt voor een goede motivatie.
Wij geven ook trainingen voor het ontwikkelen van sociale vaardigheden. Hierbij kunt u denken aan faalangst, zelfvertrouwen, vertrouwen in anderen en het aangaan van sociale contacten.
Veel jongeren met een gedragsstoornis zijn beelddenkers. De leerstof op school wordt aangeboden in taal. Dit kan problemen opleveren met leren. Vaak horen ouders van deze kinderen"het zit er wel in, maar het komt er niet uit". Wij bieden een training aan die de jongeren leert de talige lesstof om te zetten in beelden waardoor de schoolprestaties verbeteren.



"Opvoeden is moeilijk. We krijgen geen gebruiksaanwijzing, maar moeten zelf proberen om onze kinderen op te laten groeien tot evenwichtige volwassenen. Bij de meeste kinderen lukt dat, maar niet bij allemaal. Er zijn kinderen die worden belemmerd in hun ontwikkeling door een ontwikkelingsstoornis, gedragsproblemen, trauma’s, faalangst of weinig zelfvertrouwen. 12Fly biedt hulp als gedragsspecialist en Kindercoach, om ook deze kinderen te laten vliegen."
Adres: Da Costastraat 72, 2951 XB Alblasserdam
Telefoonnummer: 06-20631175
Stad: Alblasserdam
Route: Da Costastraat 72
Postcode: 2951 XB


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Ds. Joannes Beukelmanschool Ds. Joannes Beukelmanschool 457 meter Strengen juffen en meester heel klein school plein egt superstorm
Modevakschool Atelier Annette Modevakschool Atelier Annette 890 meter Naailessen & Opleiding
Yv-Dance Yv-Dance 899 meter Al jaren ga ik elke week naar yoga als ik kan. Hele prettige sfeer en mijn lichaam he...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid