facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor 123Wonen Deventer

123Wonen Deventer

Info

123Wonen Deventer, Dé Verhuurmakelaar! Je kunt bij ons terecht voor huur, verhuur en/of beheer van je woning.



"123Wonen Deventer is dé verhuurmakelaar in Deventer en omgeving! Wij zijn gespecialiseerd in het verhuren aan expats en young professionals. 123Wonen streeft ernaar om uw woning binnen korte tijd te verhuren!"
Adres: Maagdenburgstraat 38, 7421 ZE Deventer (gemeente)
Telefoonnummer: 0570- 234050
ln.nenow321@retneved
Stad: Deventer
Route: Maagdenburgstraat 38
Postcode: 7421 ZE


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: verhuurmakelaar deventer, pararius deventer, huurwoningen deventer, appartement huren deventer, nederwoon deventer, 123wonen alkmaar, 123wonen contact, wonen in deventer
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Go Makelaars Deventer Go Makelaars Deventer 3 km Goede makelaar alles is mogelijk en snelle service zeker een aanrader!
IJssel Wonen IJssel Wonen 5 km Als ik vraag, ik wil graag dat het gerepareerd wordt, dan als antwoord krijgen &quo...
Recensies
Als huurder slechte ervaring na opzeggen van het gehuurde. Er was afgesproken dat de borg die ik betaald had binnen een maand terug betaald zou worden. Ik moest er elke dag achteraan bellen en werd niet serieus genomen bijna uitgelachen. Moest bijna juridische stappen ondernemen om het terug te krijgen, toen ik dat bij hun gemeld had stond het de volgende dag opeens op mijn rekening 3 weken te laat.
Als verhuurder erg tevreden Daan en het verdere team van 123 wonen Deventer. We hebben nog nooit leegstand gehad en ze dragen ook regelmatig nieuwe projecten aan. Alles verloopt prettig en ik kan ze via deze weg absoluut aanbevelen!
Keurig kantoor! Reageren snel, maken duidelijke afspraken en komen die ook na. Goed bereikbaar, vriendelijke medewerkers. En ze vragen in tegenstelling tot heel veel anderen geen sleutelgeld of contractgeld oud.
Ruime ervaring met de dienstverlening van het team 123Wonen Deventer. Prima service, duidelijke verhaal en tevreden huurders.
Veel ellende mee gehad als huurder. Altijd netjes het huurhuis bewoond en betaald. Eenmaal bij het opzeggen van de huur ging het mis. Spreek je met Daan en de nieuwe huurders af dat je enkele muren met een kleurtje mag opleveren, prima zou je denken, maar komen laatst genoemde daar later op terug dan kun je hals over kop midden in je verhuizing alsnog de boel gaan witten en dat terwijl je deze muren eerder kaal en onbehandeld beton opgeleverd hebt gekregen. Daan koos hierin de kant van de nieuwe huurders en trok zich niks aan van de eerder gemaakte afspraken. Ik kon fluiten naar mijn borg als ik het niet binnen die paar dagen geverfd had. Lekker gewerkt
Fijne woning gevonden via Daan! Snel geregeld en in tegenstelling tot veel kantoren GEEN bemiddelingskosten. Erg tevreden!
Uiterst vriendelijk en gedegen 123Wonen kantoor !
Super huurmakelaar!
Vertaald door Google Slechtste bureau waar ik ooit contact mee heb gehad... Ze zetten studenten af ​​en zijn in alle gevallen onprofessioneel... Origineel Worst agency I ever had contact with... They rip off students and are unproffessional in every case...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid