facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor 123plantenbak.nl

123plantenbak.nl

Info

De webshop voor al uw stalen plantenbakken. Cortenstaal, verzinkt staal en gepoedercoat in iedere gewenste ral kleur. Top kwaliteit en laagste prijs gegarandeerd door eigen productie.



"My Steel is de webshop voor al uw stalen producten voor in en rondom uw tuin.Naast onze bekende modulaire plantenbakken hebben we ook een ruim assortiment andere producten.Zoals kantopsluitingen, keerwanden, maar ook waterornamenten en bbq’s.Alle producten worden in eigen huis geproduceerd!"
Adres: Houtakker 1, 5761DD Bakel, Noord-Brabant, Netherlands
Telefoonnummer: +31492347492
Stad: Bakel
Route: Houtakker 1
Postcode: 5761DD



op zoek naar gerelateerd: Cortenstaal plantenbak
Recensies
De levertijd is vrij fors, maar daar ga je mee akkoord. Kleine beschadiging op de bak. Echter ontbraken ook de koppelplaten en het duurde een volle week om dit nagestuurd te krijgen. Ook ontving ik twee zakken met onbruikbare schroeven… ruimte voor verbetering.
Onze bestellingen hadden telkens een extra levertijd van 2 weken zodra de bestelling werd geplaatst. Dit is nog niet zo erg maar bij levering merkten we dat we verkeerde producten hadden ontvangen. Ook wordt er geen rekening gehouden met wensen i.v.m. de leverdag. Onze bestelling was deels verwisseld met een andere bestelling uit België. Hebben alles zelf moeten uitzoeken. Bij de tweede levering was het nog niet in orde. De bouten waren niet volledig. Hebben dan zelf telkens moeten bellen om dit in orde te maken en zelf moeten tellen wat er nog ontbrak. En bij levering van deze was het weer niet compleet, ook al hadden we het juiste aantal doorgegeven. Ook hier werd er geen rekening gehouden met het gewijzigde leveradres aangezien we geen 5 dagen verlof kunnen nemen voor één bestelling... kortom alles bleef misgaan en we hebben zelf heel vaak moeten bellen om zeker te zijn dat er iets gedaan werd. Voor ons dus geen goede ervaring.
Mooi product, duidelijke info op de website, snel verzonden, goede prijs. Verbeterpunten: de verpakking was bij aankomst deels open, de vervoerder was onhandig en een onderdeel viel uit de doos op de grond. Dit kan aan de vervoerder liggen. Het was mij onduidelijk of ik de driehoekige verbindingsstukken had moeten hebben. Ik meen uit de info op te maken van niet, maar ik had wel de bijbehorende extra bouten en moeren. Had ik ze toch moeten hebben...? In dat geval was het pakketje niet compleet.
Exact geleverd wat besteld was, alles past perfect; ruim voldoende materialen om zelf eenvoudig te kunnen monteren. Kortom: prima.
Eens maar nooit meer. Beschadigde bak, maar dan ook echt alle panelen. En een goede tegemoetkoming is er nog niet van gekomen. Aan de reviews hier te lezen is het uniek dat het niet goed is gegaan maar dan zou ik juist verwachten dat daar waar het niet goed gaat ze je alsnog als een waardige klant willen behandelen. Zo heb ik mij iig niet gevoeld. In tegendeel. Eerst wouden ze een lakstif toesturen als ze de foto's goed hadden bekeken dan hadden ze gezien dat het om serieuze beschadigingen gaat en dat een krom paneel niet bij te stiften is en daarna kwam de belofte van een korting maar die heb ik nooit ontvangen. Maar ergens had ik die ook niet verwacht omdat de hele communicatie heel eenzijdig was en ik meermaals hen heb moeten herinneren aan mijn eerdere berichten. Kortom, je mag hopen dat je een fijn product krijgt. Zo niet dan laten ze je in de kou staan.
Bestellen vlot verlopen, via mail op de hoogte gebracht van levertijd dat dit door drukte langer kon duren met daarin een verwachtte levertijd en dat klopte ook netjes. Mooi goed degelijk product
Mooie bloembak en levering op tijd en inclusief voldoende montagemateriaal. Tip: schaf een ringratelsleutel nr. 13 aan om al de moeren vast te schroeven.
In principe prima bestelling gedaan van 2x 24 meter kantopsluiting maar losse strippen zijn niet verkrijgbaar. Ik zou er nog 3 moeten hebben van 2.40. Aanvulling, heb alsnog extra strippen kunnen bestellen. Jammer dat ik dit niet wist want zou 25 euro verzendkosten besparen als het met de 1e partij mee had gekund. Verder prima tevreden
Levering werd volgens opgaaf mooi op tijd geleverd. Chauffeur hielp met brengen naar achtertuin. Corten stalen bak was netjes verpakt en stond op een pallet. Bak was zoals besteld en het roestproces begon eigenlijk gelijk nadat hij uitgepakt was. Zeer tevreden, echt een aanrader.
Houtopslag besteld en netjes op tijd geleverd. Eenvoudig in elkaar te zetten m.b.v. duidelijke handleiding. Staat al in de achtertuin te roesten zoals het hoort; leuk proces om te zien overigens :-. Op naar de volgende bestellingen!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid