facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor 123PhoneRepair Roosendaal

123PhoneRepair Roosendaal

Info

Reparatie,onderhoud en installatie van mobiele telefoons & computers.
Vekoop / inkoop
Mobiele abonnementen, anti virus,softwares,inkt & cartridges



"Abonnementen aansluiten en verlengen alle providers"
Adres: Nieuwe markt 42, 4701 AJ Roosendaal
Telefoonnummer: 0165795240
Stad: Roosendaal
Route: Nieuwe markt 42
Postcode: 4701 AJ


Openingstijden

Maandag: 13:00 - 17:30
Dinsdag: 10:00 - 17:30
Woensdag: 10:00 - 17:30
Donderdag: 10:00 - 17:30
Vrijdag: 10:00 - 20:00
Zaterdag: 10:00 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
123phonerepair / persianmods 123phonerepair / persianmods 0 meter Mijn IPad binnen 2 uur gerepareerd en voor een schappelijke prijs. Daarnaast heel vri...
Bellun.nl Bellun.nl 2 km Professioneel en eenvoudig overstappen naar zakelijk bellen over internet (VoIP).
DeTelecompartner DeTelecompartner 3 km De Telecompartner is uw partner als het gaat om het vereenvoudigen van telecommunicat...
Recensies
Uitstekend geholpen na dat mijn mobiel was overleden. Uiterst vriendelijk personeel. Bedankt voor alle hulp met het overzetten van alle gegevens .
Twee keer hier geweest. Een keer voor de PlayStation en een keer voor een telefoon. Beide keren super geholpen! Snelle service en ze gaan gelijk met je probleem aan de gang.
Vriendelijke en kundige service. Batterijvervanging van mijn Iphone in 20 minuten gefikst. En dat voor een schappelijke prijs. Gisteren, 20 nov 2020, weer super geholpen met een oplaadprobleem van de GSM; geweldige service!
N.a.v. een elders niet goed werkende bluetooth dongle ten rade gegaan bij Handyman Roosendaal Roselaar. Betrof best een technisch probleem en Handyman verwees me belangeloos door naar 123 omdat daar veel technische kennis is. Bij 123 werd ik uitstekend geholpen. Gevolg: problemen opgelost. Klasse van 123 natuurlijk. Ook fantastisch dat Handyman toe gaf overvraagd te zijn en me doorverwees. Kan geen webshop tegenop!
Nadat ik mijn computer heb gebracht voor reperatie hebben ze de verkeerde software erop gezet terwijl ik nadrukelijk vroeg erop te letten! Uiteindelijk heb ik alles zelf nog moeten doen nadat ze hem meer kapot hebbe gemaakt en ik moest nog 50 euro betalen ook! Slechte zaak!
Mijn iPhone 10 scherm was binnen 45 minuten klaar! Lekker gezellig een kopje koffie gedronken. Gast vrije mensen snelle service. Top bedrijf!!!!!
Mijn IPad binnen 2 uur gerepareerd en voor een schappelijke prijs. Daarnaast heel vriendelijk personeel, dus dit was zeker niet mijn laatste bezoek.
Niet te vertrouwen dit bedrijf. Na mijn pakketje retour te hebben gestuurd, krijg ik mijn geld niet terug. Dit terwijl ik wel aan alle eisen van de wet koop op afstand voldoe. Bedrijf laat gewoon niets meer van zich horen. Niets bij bestellen dus!
Ben heel erg tevreden met de service!! Ik kom mijn iPhone 7+ brengen voor moederboard reparatie, na een dag is hij klaar! TOP
Vriendelijke en behulpzame mensen. De reparatie van de Nintendo Switch ging niet in één keer goed maar uiteindelijk doet hij het weer prima.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid