facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor 123pccenter

123pccenter

Info

123pccenter richt zich op de verkoop van voornamelijk
gebruikte computers, notebooks en andere randapparatuur

Geschiedenis

123pccenter richt zich op de verkoop van voornamelijk
gebruikte computers, notebooks en andere randapparatuur.
Door een scherpe prijsstrategie, die wordt gerealiseerd door
een nauwe samenwerking met een aantal professionele
leveranciers, kan 123pccenter zich goed onderscheiden van
zijn concurrenten.

Kwaliteit en service nemen daarbij een belangrijke plaats
in. U staat als klant centraal bij 123pccenter!
Heeft u een vraag? Neem dan gerust contact met ons op!
Wij zullen uw vraag dan zo snel mogelijk beantwoorden.

Adres: J.W. Hagemanstraat 2, 7151 AG Eibergen
Telefoonnummer: 0545-745000
Stad: Eibergen
Route: J.W. Hagemanstraat 2
Postcode: 7151 AG


Openingstijden

Maandag: 09:30 - 14:30
Dinsdag: 09:30 - 14:30
Woensdag: 09:30 - 18:00
Donderdag: 09:30 - 18:00
Vrijdag: 09:30 - 19:00
Zaterdag: 09:30 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Monitor HDMI refurbished, 22 inch monitor refurbished, Refurbished Philips Monitor, 15 inch monitor refurbished, Refurbished laptop 17 inch, Refurbished monitor 19 inch
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Regionaal Digitaal Regionaal Digitaal 36 meter Internet via satelliet, het alternatief voor adsl. Officieel dealer van Tooway intern...
REDMIJNPC REDMIJNPC 87 meter Vriendelijke bediening, weten waarover ze praten
Welcomp IT-services Welcomp IT-services 342 meter Wij zijn een bedrijf dat werkzaam is binnen de IT sector.
Q-service Q-service 761 meter Q Service is voor u de oplossing als het gaat om hardware repair. Met name hardware...
Recensies
Wilden een pc kopen bij 123pc van totaal bijna 1000 euro maar de pc deed het niet. Bij het bellen naar 123 pc kreeg ik mondjes maat service en,de heer aan de telefoon zij 4 keer ik weet het niet waardoor hij duidelijk liet blijken er weinig zin in te hebben service te verlenen Hij ging.niet ff op zijn gemakkie zitten om alles even rustig te doorlopen!!! Hele slechte service omdat het ze schijnbaar weinig boeit of de pc het doet ja of nee.
Heb hier al een paar keer computerbehuizingen gekocht. Ik heb er nooit problemen mee gehad. Ze komen snel aan. Daarnaast zijn het de goedkoopste behuizingen in heel Nederland! Het is zelfs goedkoper dan tweedehands.
Een SSD upgrade van mijn 27 inch Imac naar volle tevredenheid laten uitvoeren bij 123 pccenter. Door deskundig, vriendelijk personeel en voor een zeer schappelijke prijs weer een fijne snelle Mac in mijn bezit.
123PCcenter heeft mij geweldig geholpen met het samenstellen van een PC voor mijn thuiskantoor. Ze hebben goed naar mijn wensen geluisterd en meegedacht over het aanschaffen van de juiste apparatuur die goed past bij mijn werkzaamheden.
Vriendelijk personeel en mooi assortiment alleen jammer dat de voorraden die op de website staan niet overeenkomen met wat er in de winkel op voorraad is.
Ik belde voor een busje met perslucht om mijn pc van binnen schoon te maken. Kom maar even langs dan spuit ik de pc voor je schoon werd er meteen gezegd, dit scheelde mij de helft van het geld.
Heerlijke plaats voor mensen die zelf met IT werken. Veel 2e hands artikelen tegen een mooie prijs. De mensen die er werken zijn vriendelijk en behulpzaam.
Waardeloos, iets verkopen wat niet goed blijkt te zijn en geen passende oplossing bieden. Ga maar naar een ander krijg je dan te horen. Oplichter !
Mooie Zaak
Goede en nette winkel niet te duur
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid