facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor 123-theorie.nl

123-theorie.nl

Info

Wij geven de 1 daagse auto theoriecursus door het hele land met 100% slagingskans!

Geschiedenis

Wij geven de 1 daagse auto theoriecursus door het hele land met 100% slagingskans! Door onze unieke methode van lesgeven bereiden wij onze cursisten voor op het CBR theorie examen zodat de cursisten dezelfde dag nog het theorie certificaat kunnen behalen!

Producten

Dagcursus auto theorie



"Wij geven de eendaagse auto, motor en scooter theorie cursus door heel Nederland! Waarom 123 theorie? Simpel….. Je kiest voor 123-theorie als je in één keer wilt slagen voor je autotheorie of motortheorie. Als je op zoek bent naar een kwalitatieve theorietraining waar je echt iets aan hebt. Een training die gegeven wordt door ervaren docenten die naast humor, ook nog eens duidelijke taal gebruiken en 100% aandacht hebben voor jou. Docenten die handvatten bieden als het gaat om examenvrees of faalangst en knowhow hebben van leerproblematieken zoals dyslexie. En natuurlijk als je op zoek bent naar een scherp geprijsde theoriecursus waar snel plek is. Daarom kies je voor 123-Theorie."
Adres: Californiedreef 37B, 3565BK Utrecht (stad)
Telefoonnummer: 085 060 1230
ln.eiroeht-321@ofni
Stad: Utrecht
Route: Californiedreef 37B
Postcode: 3565BK


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Motorrijschool Hallo Moto Motorrijschool Hallo Moto 51 km Na flink wat vergelijken tussen rijscholen heb ik uiteindelijk gekozen om bij Hallo M...
CBR Utrecht CBR Utrecht 54 km CBR maakt spelfouten in hun examens, hierdoor krijgt de vraag een andere betekenis da...
Brommerrijbewijs.nu Brommerrijbewijs.nu 55 km Goede rijschool. Veel geleerd van de rij instructeur Fred en hij weet wat hij doet en...
Agelink Verkeersopleidingen Agelink Verkeersopleidingen 55 km Toppie rijschool. Super aardige rijinstructeur Hele leerzame fijne lessen gehad. In ...
Recensies
Eigenlijk had ik er helemaal geen zin in , maar ik ben echt positief verrast van de wijze waarop er les werd gegeven. Ook buiten de cursus om met vragen werd er snel gereageerd. Tot slot blijf zo doorgaan de sfeer is goed en bedankt dat jullie mij hebben geholpen. Wel misschien een tip is om wat te regelen qua eet mogelijkheden en pauzes. Want 2 x 10 minuten pauze vond ik erg weinig…..
123-theorie is zeker een aanrader, De 2 docent Vincent en Boris hebben alles wat je moest weten heel goed en duidelijk uitgelegd niet meer niet minder daardoor kan je je ook focussen op dat gene wat het belangrijkste is. Ze wisten er humor in te brengen en zorgde dat je zo goed mee bleef doen ondanks dat de dag best wel lang was. Ook de begeleiding na je cursus vond ik erg prettig. Netjes met een taxi naar het CBR gebracht en na je examen stond boris ons nog even op ons te wachten om ons op te vangen. Heel erg bedankt naar de 2 heren die ervoor gezorgd hebben dat ik voorbereid naar het examen ging en deze dus ook succesvol hebben afgerond. 5/5 Mvg Brandon
Ik heb een eendaagse cursus gedaan en ik ben geslaagd! Natuurlijk had ik van te voren al veel gestudeerd, maar leerde gisteren toch nog wat nieuwe dingen die ik tijdens het examen echt nodig had. Boris legde alles heel goed uit. Het ging allemaal wel enorm snel! Als iemand die een stuk ouder is dan de jeugd die erbij zat was dit wel een uitdaging. Ik zou als tip nog mee willen geven dat het fijn zou zijn om real time examens te kunnen oefenen via jullie site. Dan heb je een beetje een idee hoe het allemaal in zijn werk gaat voor de tijd zodat je jezelf nog beter voor kunt bereiden. Nu heb ik dat via een andere site moeten doen betaald.
in een keer geslaagd! erg tevreden met de ervaring. je wordt alles goed uitgelegd en er wordt veel herhaald zodat je alles goed weet. dit alles ook met behulp van een presentatie waardoor je het zelf visueel kunt verwerken. je wordt gevraagd actief mee te doen, en vaak verzekerd dat je gewoon vragen moet stellen als je ergens over twijfelt. minpunten vondt ik: ruiters werden naar mijn mening te weinig behandeld. er wordt wel vertelt wat je op het theorie examen kunt krijgen, maar niet hoe je daadwerkelijk op een ruiter moet reageren en wat je daar mee moet doen. voor ruiter, paard en autobestuurder kan een drukke situatie heel gevaarlijk worden. er moet meer uitgelegd worden waar paarden van kunnen schrikken en hoe je communiceert met de ruiter. ook vondt ik dat gevaarherkening te kort werdt behandeld remmen, gas loslaten, niets doen. bij mij was dat deel niet helemaal blijven hangen en daardoor had ik een aantal fouten. bijna alle onderdelen werden een aantal keer herhaald, maar dit deel niet. verder vond ik het er erg fijn, bedankt !!
Eerste keer geslaagd. Uitleg was super duidelijk en super sterk. Vriend van mij heeft mij dit aangeraden en ik zou dit aan de volgende zeker aanraden. Alles word geregeld voor je taxi,koffie,thee. Je krijgt voldoende pauzes en na de pauze krijg je een snelle samenvatting zodat je nog scherp blijft. Dankjewel Abdel voor de uitleg en je energy.
Top! To the point, desondanks dat het met een redelijk grote groep is voel je je toch individueel wel betrokken. Als jij als enige een bepaald onderdeel niet snapt nemen de instructeurs de tijd om het voor jou meer duidelijk te maken. Goede verhouding tussen pauzes en herhaling van de voorgaande stof. Al met al dus enorm prettig! Beide instructeurs wisselen elkaar ook af, ook fijn om zo de aandacht erbij te houden. Ik zou ze zeker aanraden, bedankt voor alles! :
Na 4 keer gezakt te zijn is het mij met behulp van jullie eindelijk gelukt ! De uitleg was super makkelijk te volgen en vaak ook grappig wat natuurlijk ook een positief effect heeft. De dag cursus was prima uit te houden en precies wat ik had verwacht. Er werd de tijd genomen om alle vragen van iedereen te behandelen en als je ergens moeite mee had werd daar geduldig extra aandacht aan besteed. En dankzij 123-theorie kan ik binnenkort racen op de linker baan .
Het is eventjes lopen van de bushalte maar dan heb je ook wat. Goede docent aardige gozer en je kan er ook zeker om lachen. Hij hamert goed op de punten die echt belangrijk zijn en blijft dat herhalen tot dat het duidelijk is. Cbr was 5 min lopen dus dat was ook nog eens mooi. Ik ben geslaagd dankjewel he!
Ik was dag van te voren begonnen met de oefeningen maken die ze hebben klaargezet voor voorbereiding voor de dagcursus en de dag erna had ik de dagcursus en mijn examen. In een keer geslaagd. Goeie docenten waardoor je de dingen die je nog niet begrijpt wel begrijpt. Zeker aanrader beetje duur, maar je kan er eigenlijk wel van uitgaan dat je slaagt. Wel moeite waard dus.
In een keer geslaagd!! Goeie enthousiaste les, werd er snel wakker van . In de les veel doorgenomen maar op een fijne en informatieve manier. Veel pauzes dus was erg fijn. Nog we nerveus in het examen zelf maar ging snel weg toen ik de vragen zag en dacht “hè dit hebben we gehad in de les”. Al bij al het zeker waard!!
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar 123-theorie.nl met het openbaar vervoer


Den Haag, Kaapseplein 200 meter
51
Den Haag, Kaapseplein 210 meter
51
Den Haag, Haagse Markt 280 meter
51
Den Haag, Hoefkade 280 meter
11
12
Den Haag, Haagse Markt 290 meter
51

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid