facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor 123 Magazijninrichting

123 Magazijninrichting

Info

123 magazijninrichting verzorgt de totale inrichting van uw magazijn van A- Z. Hoge kwaliteitsproducten direct uit voorraad leverbaar. Bestel gemakkelijk via onze webshop.

Geschiedenis

123 magazijninrichting, verzorgt de totale inrichting van uw magazijn van A- Z

Adres: Industrieweg 12, 7641 AT Wierden
Telefoonnummer: 0546-433505
Stad: Wierden
Route: Industrieweg 12
Postcode: 7641 AT


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 17:00
Dinsdag: 08:00 - 17:00
Woensdag: 08:00 - 17:00
Donderdag: 08:00 - 17:00
Vrijdag: 08:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Magazijnstellingen Espel, Palletstelling gebruikt, Goedkope magazijnstelling, Opslag stelling, Pallet stellingkast, Magazijnstelling onderdelen, De Magazijn groothandel neede, Magazijninrichting bakken
Recensies
Wij kopen al jaren al onze stellingen en tafels bij deze firma. Prettig contact Nadia. Ze maken alles op maat en dat is gewoon top in deze tijd!
Doe er geen zaken mee, echt een ramp, dit hele bedrijf. Komen geen 1 afspraak na. Kan er inmiddels een boekwerk over schrijven, maar dat is zonde, heeft al genoeg tijd gekost.
Alles top voor elkaar, vanaf de eerste afspraak tot de oplevering. afspraken zijn duidelijk en komen dit ook na
Goed advies, flexibel en snelle opvolging! 123magazijninrichting is een goede partner om uw magazijn mee in te richten.
Stel je een vraag of er iets op voorraad is moet je 3 dagen wachten. Onvriendelijke mensen aan de lijn. Totaal niet vriendelijk.
Zeer slechte service. Je besteld iets, levertijd 8-14 dagen. Daar kan ik nog inkomen, maar ik heb nu voor de 2e keer een onverwachte uitgestelde levertijd. Ik moet hier vrij voor maken, maar ze vertragen zomaar de levering zonder opgaaf van reden. Nu is maar de vraag wanneer ik de spullen uiteindelijk ga krijgen. Bestel er niet als je niet continue een magazijnmeester hebt lopen!
Goede informatie en advies mogen ontvangen van mbk. Een product naar eigen wens om prettig mee te kunnen werken. Thanks
Zeer onder tevreden over 123Magazijninrichtingen. Een gebruikte werkbank besteld. In eerste instantie al zeer lang moeten wachten op levering datum. Daarna nog is 2x vertraagd. Eenmaal binnen is de werkbank alsnog niet als verwacht. Van een gebruikte werkbank mag je niet verwachten dat die als nieuw is maar dat deze compleet anders is dan de nieuwe variant had wel even vermeld mogen worden. Komen daarna ook niet behulpzaam en meedenkend over. Zeer jammer!
Zowel palletstellingen als een entresolvloer gekocht. De palletstellingen met vlonders alsook de magazijnbakken voor in te richten zijn prima! De vloer is zeer degelijk en doet bij ons dienst als extra kantoorruimte. Echter de levering van de trap was een drama. Na enkele maanden zonder trap werd deze uiteindelijk met lakschade afgeleverd waardoor opnieuw hij gewisseld moest worden. Het heeft dus bijzonder lang geduurd voor het totaal project helemaal klaar was waardoor een 3/5.
Wachten al maanden op onze stellingen voor onze winkel in Zoetermeer. Meerdere keren gebeld en dan zou het binnen een week er zijn. Uiteindelijk gaven ze aan we hebben ze niet. Daar wilde ik niet in mee gaan. Toen gaven ze aan dat er een partij binnen kwam en wij snel geleverd zouden krijgen. Dat is inmiddels al weer meer dan 3 weken geleden. Niet erg betrouwbaar. O ja ik heb al wel 2 maanden geleden betaald, want daar konden ze wel achter aan bellen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid