facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor 112Schade.nl

112Schade.nl

Info

112schade.nl helpt u bij het verhalen van uw materiële- of letselschade. Kijk op www.112schade.nl.

Geschiedenis

1. 112schade.nl verhaalt voor u de voertuig- & letselschade

2. 112schade.nl neemt u alle zorg uit handen

3. De kosten die 112schade.nl maakt worden verhaald op de
verzekeraar van de aansprakelijke partij

4. Uiteindelijk kost de verhaalservice u niets!



"112Schade is een laagdrempelig juridisch dienstverlener. Wij verhalen voertuigschade en letselschade op de tegenpartij.Van advies en aansprakelijk stellen tot en met zaken die voor de rechter moeten komen om opgelost te worden. Dit laatste valt onder de verkeersrechtshulpdekking van 112Schade.In de verhaalservice richt 112Schade zich op het hulp bieden bij uw probleem. Dat doen wij met een eigen team van specialisten op het gebied van materiële- en letselschade, en daarnaast ook door samenwerkingen met geselecteerde partners."
Adres: Lageweg 2, Zeist
Telefoonnummer: 088 652 0600
Stad: Zeist
Route: Lageweg 2


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: 112Schade inloggen, 112schade.nl telefoonnummer, 112 schade, 112Schade review, 112schade kosten, 112Schade getuigenverklaring, Verhaalservice Allianz, Compensa
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Handhaving Zeist Handhaving Zeist 1 km We hebben macht en stralen dat uit! Houd jij je niet aan de wet? Dan ga je op de bon ...
Meulemeesters Koopman Advocaten Meulemeesters Koopman Advocaten 1 km Goede advocaat voor familie/jeugdrecht en ook al meerdere doorgestuurd voor strafrech...
Broekhuis Broekhuis 4 km Broekhuis is een automotive bedrijf die in Midden, Noord en Oost Nederland actief is ...
Broekhuis Autoschade Zeist Broekhuis Autoschade Zeist 4 km Mijn mening hier over is neutraal
Recensies
112 Schande zou een betere naam zijn geweest… zelden zo’n slecht bedrijf meegemaakt. In April 2022 gestart met een schadeclaim en wat normaal enkele weken werk is heeft dit meer dan een half jaar geduurd bij 112Schade. Achter alles moet talloze keren gebeld of gemaild worden. En uiteindelijk gaven ze in Juli 2022 over te gaan tot betaling… wat vervolgens tot eind Oktober 2022 geduurd heeft! Niet eens 1 ster waard. Ik wil absoluut niet meer dat mijn verzekeraar in de toekomst mijn zaak afhandelt met 112 Schade.
Zeer traag zijn ze! iedere keer zeggen ze dat Alles compleet is en dan zie je na eeuwen pas een email in de spambox en alles blijft liggen waarborgfonds stuurt ons weer door naar 112 schade. Aangereden zitten met dubbele lasten leg je ook netjes uit alle onderzoek werk al vooraf gedaan en netjes gemaild videobeelden zijn aanwezig contact gegevens van de aanrijder alles aanwezig en dan nog zo traag! En alles blijft maar dubbel doorlopen kwa betalingen! Jullie mogen meer vaart zetten hierachter! Enige wat we willen is dat het door een expert gezien word want wij willen onze auto verkopen!
zeer slechte service, sloom, luie inzet. aan het lijntje houden. na 3 maanden nog geen resultaat, terwijl de tegenpartij wel schuldig was. na 3 maanden mn eigen arag rechtshulp ingeschakeld, deze wisten mij na 1 week al te vertellen dat ik helaas geen kans maak, omdat ik niet kan bewijzen dat ik onschuldig was. en ze konden me tot in detail uitleggen waarom ik geen kans maakte. dat kon ik na 3 maanden niet zeggen van 112rommelzooi
Heel erg tevreden met de dienst van dit bedrijf. Na een ongelukje zat ik met de handen in het haar over hoe ik dit zelf zou aanpakken. 112Schade heeft gezorgd dat dit traject goed is afgerond. Wel denk ik dat de service beter zou kunnen. Door duidelijker aan te geven welke stappen doorlopen worden en hoe lang deze duren kunnen een hoop belletjes voorkomen worden.
Gebeld om een melding te doen, kreeg van een minder vriendelijk persoon te horen dat dat alleen via de site kon. Heb het minimaal 10x geprobeerd en telkens kreeg ik een error melding. Deze telefonisch door gegeven echter geen verbetering. Waardeloos.
Hoi, Als ik 0 sterren kon geven had ik dat ook gedaan! Nog nooit zo een slechte schade afhandeling gehad! heb er al meer dan 10gehad . Ik zelf had het beter kunnen doen. Niet aan beginnen. Mazzel!
Inmiddels al 4 maanden bezig, elke keer overal achteraan. Betreft een simpel schade dossier waar schuld erkent is, hopelijk lossen jullie dit snel op.
Prima bedrijf! Hoort aan wat de geleden schade is en heeft mij goed geholpen met het doorlopen van het volledige proces. Bedankt 112Schade!!
Zeer slechte service!!! Ik ben twee keer naar een garage gestuurd die dicht bleek te zijn daarna belde een expert met het antwoord dat we auto daar maar gewoon hadden moeten achter laten bij een dichte garage. Toen ik een andere afspraak wilde maken vertelde de dame van de receptie van 112 doodleuk dat ik zelf moet betalen voor de expertise bij de garage terwijl het ongeluk niet mijn schuld is, ik zou deze kosten terug krijgen als ik hem daar zou laten maken. Daarnaast zijn ze nooit bereikbaar en als je ze eindelijk te pakken hebt zeer arrogant aan de telefoon. Wat een service, ongelofelijk slecht!
Zeer slechte service. De tegenpartij is zelfs als schuldige bewezen en dan nog hebben ze toegegeven om mij niets uit te keren voor de schade aan mijn auto. En dit is nu de 3e keer!! Ze noemen zich rechtsbijstandsverzekering maar is niet eens rechtsbijstand verzekering maar zijn eigenlijk ordinaire afleg praktijk “verhaalservice”. Zeer bagger bedrijf met onvriendelijk en onbekwaam personeel. Betalen voor hun diensten is alsof je geld weggooit in de Noordzee elke maand. Je heb er absoluut niets aan en ze kunnen je nog schade brengen nog ook.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid