facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor 11-Stedenwandeltocht

11-Stedenwandeltocht

Info

De 11-Stedenwandeltocht is een 207 kilometer lange tocht die de wandelaars in 5 dagen door de historische Friese 11 steden leidt. Tussen de steden wandelt u door het uitgestrekte weidelandschap en pittoreske dorpjes.

Geschiedenis

In een tijd dat steeds meer mensen de wandelsport actief beoefenen, is dit de ultieme uitdaging. U wandelt vijf dagen lang door het mooie Fryslân waarbij de sfeer tijdens de tocht door de deelnemers zelf als “familiaal en supergezellig” wordt betiteld!

U wandelt per dag een afstand van gemiddeld 45 km. Alleen de laatste etappe van Dokkum naar Leeuwarden is korter (28 km). Als beloning ontvangt u het befaamde en begeerde Elfstedenkruisje!

Wij staan als organisatie garant voor een prima (gratis) verzorging onderweg.

Bovendien stellen wij u in de gelegenheid om gedurende deze wandelweek bij ons te overnachten in de traditionele slaapschepen, en wel op basis van vol pension!
Ook kunt u natuurlijk zelf overnachting regelen op een camping, in een hotel of een pension.

Daarnaast is het mogelijk om ’s ochtends gebruik te maken van busvervoer van de finish- naar de startplaats.

Eendaagse wandeltocht
Vijf dagen wandelen achter elkaar teveel voor u? Tijdens de vijfdaagse tocht bestaat de mogelijkheid om een of meerdere dagen mee te wandelen. Zo kunt u toch deelnemen en de sfeer van de route proeven en kunt u binnen een aantal jaren ook de volledige Elfstedenroute gewandeld hebben.

Onze taak

Bevorderen van de wandelsport en beweging in het algemeen.

Adres: Postbus 12, 8730 AA Wommels
Telefoonnummer: 0620080121
ln.thcotlednawnedetsfle@ofni
Stad: Wommels
Route: Postbus 12
Postcode: 8730 AA



op zoek naar gerelateerd: 11 steden wandeltocht 2018, elfstedentocht wandelen 2018, trainingsschema elfstedentocht wandelen, elfstedenwandeltocht 2018, 11 steden wandeltocht 2018 foto's, foto's wandelelfstedentocht 2016, foto's wandelelfstedentocht 2018, wandel 11 stedentocht 2018
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid