facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor 1000 en 1 nacht

1000 en 1 nacht
"Wij serveren de authentieke mediteraan tapas, Heerlijk Griekse gyros, en unieke rijst gerechten. Met uitgebreide keuzes voor veganistisch of vegetarisch."
Adres: Kremerstraat 30, 4611 Bergen op Zoom
Telefoonnummer: 0164314576
Stad: Bergen op Zoom
Route: Kremerstraat 30
Postcode: 4611


Openingstijden

Maandag: 02:00 - 23:00
Dinsdag: 00:00 - 23:00
Woensdag: 00:00 - 23:00
Donderdag: 00:00 - 23:00
Vrijdag: 00:00 - 02:00
Zaterdag: 00:00 - 02:00
Zondag: 00:00 - 23:00


op zoek naar gerelateerd: 1000 en 1 nacht bergen op zoom, 1001 nacht restaurant, 1000 en 1 nacht kleding, 1001 nacht lamp, 1000 en 1 nacht den bosch, 1001 nacht amsterdam, restaurant 1000 en 1 nacht bergen op zoom, oosterse lampen
Recensies
Prima eten! Weer een leuke verrassing waar we ons zo tegenaan liepen! Uiterst vriendelijk personeel! Eten was heerlijk. Royale porties, mooi opgediend bord! Ik gaf aan dat ik sinds een paar maanden een maagverkleining heb. Het restant op mijn bord zeker nog 3/4 van de portie werd meteen ingepakt zodat ik het mee kon nemen naar huis! Absoluut de moeite waard!
Wat een leuk restaurant!! Heel apart Oosters ingericht. Leuke kaart met bijzondere Syrische gerechten. Wij kozen de Oosterse tapas met een Fatoush salade. Ontzettend smakelijk allemaal. Lekkere koffie toe en daarna van het huis een glaasje Syrische thee met munt, gember en rozenwater. En wat een vreselijk aardig personeel! Dat alles voor €42,- met zijn tweeën. Echt een aanrader!
Zeer vriendelijke ontvangst door de dame van het huis. Bij het betreden van de zaak voel je de charme van het Midden-Oosten uit 1000 en 1 nacht! Sfeervol ingericht restaurant! Het eten wordt allemaal zelf bereid en wondermooi geserveerd wij hadden de Tapas de luxe. De smaken waren hemels! Zeker een aanrader! Tijdens de maaltijd heb ik van een zeer gezonde tamarinde drink genoten. Als wij weer in de buurt zijn dan wordt een bezoek bij 1000en1nacht vanaf nu een must. Vegetarische menuopties: Hier kan gekozen worden voor Falafel en verschillende salades die geschikt zijn voor vegetariërs. Kindvriendelijkheid: Er zijn zitgelegenheden voor kleinere gasten. Rolstoeltoegankelijkheid: Het restaurant bevindt zich op het gelijkvloers waardoor er geen hinder is door trappen!
Heerlijk gegeten. We hadden met 5 personen de Oosterse tapas plank de luxe. Was echt superrrrrr lekker.Eten: 5/5
Heerlijk gegeten, we bestede Oosterse tapas plank. Heerlijk en prijstechnisch ook aantrekkelijk. Vriendelijk personeel, kregen na afloop nog allevier een kopje thee aangeboden. Echt een aanrader
Zeer goed eten echte aanraden erg vriendelijk
Het is een schitterende restaurant waar een heerlijke sfeer heerst. Hier kun je lekker van de Syrische hapjes genieten.Eten: 5/5
Heerlijk gegeten, een1001 nacht mix schotel en een tohka kipschotel samen gedeeld. Was goed bereid, lekker gekruid maar niet scherp en ook afwisselend van smaak. Porties zijn ruim zou je ook met z'n drieën kunnen delen. Bediening heel aardig. Gaan we vaker naar toe.
Al een aantal keer besteld hier en eerlijk, wat lekker! Het ziet er verzorgd uit en je proeft de liefde voor eten en kwaliteit. De mandi rijst is hier nu al favoriet. Nergens zulke lekkere saffraan rijst gegeten als van hen! Ze zijn ook erg vriendelijk en behulpzaam. Absoluut een aanrader als je eens wat gezonder en gevarieerd wilt eten!
Heerlijk gegeten, ontzettend smaakvol.Eten: 5/5
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid